Pixabay
Друштво Србија

СУВЕ ЧЕСМЕ Радови на водоводној мрежи у Сурчину, Новом Београду и Вождовцу

Због радова на водоводној мрежи у Сурчину, Новом Београду и Вождовцу поједине улице биће сутра без воде, а од 28. до 30. априла биће очитани водомери у Врчину.

Потрошачи у Војвођанској (од броја 107 до 219 и од 122 до 242), Галовачкој и Драгомира Момчиловића ће сутра од 8 до 16 сати остати без воде због планираних радова на водоводној мрежи на општини Сурчин, најављено је из ЈКП „Београдски водовод и канализација“.

ВОЈСКА РАДИЛА ДРУГУ ОБДУКЦИЈУ: Форензичарима нелогична прича да се Бојана убила

У остатку насеља Сурчин потрошачи ће осетити умањен притисак.

На водоводној мрежи у општини Нови Београд од 8 до 16 сати без воде ће бити потрошачи у Улици Жарка Миладиновића (од броја 70 до Улице Тошин бунар), а у општини Вождовац од 7 до 16 сати у насељу Пиносава.

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђене су аутоцистерне.

Шешељ: Ако полиција примени силу у Хртковцима, имаћу само једну команду

Екипе ЈКП „Београдски водовод и канализација“ ће од 28. до 30. априла очитавати водомере у насељу Врчин. Из тог предузећа позивају становнике овог насеља, као и власнике викендица, да изађу у сусрет радницима који ће обављати тај посао. У случају лоших временских услова, акција ће бити одложена за први наредни период, када временски услови буду прихватљиви за очитавање.

БВК апелује на потрошаче да омогуће приступ водомерним склоништима (шахтовима, подрумима…), да водомерна места буду доступна и чиста, да капије дворишта или подрума, у којима се водомери налазе, буду откључана, да возила буду паркирана ван шахтова и на тај начин допринесу ефикасном очитавању водомера.

ЛУКА БИО СА ПОЗНАТОМ ВОДИТЕЉКОМ: Док је Ната била трудна Лука причао с ким је све имао односе?!

Сарадњом Београдског водовода и корисника услуга унапређује се рад и квалитет пружених услуга, на обострано задовољство. Заједничком акцијом, водомери ће бити очитани у најкраћем могућем периоду, а рачуни правовремено достављени свим потрошачима.

(ВИДЕО) ШОК ПОНАШАЊЕ ШЕШЕЉА У СКУПШТИНИ: Је…у вам мајку усташку! Док ми будеш п…ла …

За додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на број телефона 3 606 606, а информације о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на адреси www.bvk.rs.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ИСПЛИВАЛИ ШОКАНТНИ ДЕТАЉИ: Овај снимак показује колико је Авићију било ЛОШЕ пре смрти!

ЦРНОГОРСКА ХИТ ДИЈЕТА: Како да смршате а да не радите баш ништа!

„Ако је ово став ЕУ о Косову, онда је све бесмислено“

КИЈА ЖЕЛИ ДА САЧУВА БРАК: Коцкарева спремна да Слоби опрости то што је ЈАВНО ПРЕВАРИО са Луном! КОРАК ДО ПОМИРЕЊА!

Истина о најтужнијој севдалинки: Песма “Мој дилбере” крије тајну једне јако тужне жене!

Извор: alo.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
15°
20°
Thu
20°
Fri
22°
Sat
25°
Sun