Printscreen
Друштво Србија

Сутра ТОТАЛНА ЕВАКУАЦИЈА Јасеновика: Штаб за ванредне ситуације донео одлуку!

Штаб за ванредне ситуације Града Ниша донео је наредбу да се сутра и прекосутра 25. и 26. јануара обави потпуна евакуација становништва из села Јасеновик јер ће се у том периоду уклањати две цистерне с амонијаком које су пре два дана исклизнуле са шина.

РУСКИ ДИПЛОМАТА У УН ИСМЕЈАО ПАЦОЛИЈА: Непризнато Косово признало непризнатог Хуаида, СВЕТ СЕ ТРЕСЕ У СТРАХУ!

Ова одлука је донета на ванредној поподневној седници 24. јануара 2019. године.

– Наређује се потпуна евакуација села Јасеновик због могуће акцидентне ситуације приликом уклањања вагона-цистерни са амонијаком која ће се извршавати 25.01.2019. (петак) и 26.01.2019. (субота) у времену од 07:00 часова до 17:00 часова. Сви мештани села Јасеновик биће појединачно обавештени о мерама и поступцима током евакуације.

Нешто ЈОШ ГОРЕ од такси? Нове ПРЕТЊЕ ЛАЖНЕ ДРЖАВЕ

Са угроженог подручја становништво ће бити превежено комбијима и аутомобилима до главног пута ка селу Јасеновик одакле ће бити евакуисано аутобусима.

СТРАВА И УЖАС НА НОВОМ БЕОГРАДУ: Тинејџерка ножем насрнула на мајку и очуха

Збрињавање евакуисаног становништва извршиће се у објектима на територији Града Ниша и то: Регионални центар за професионални развој запослених у образовању (улица Париске Комуне бб) и Геронтолошки центар Ниш (улица Радних бригада 15). Са угроженог подручја животиње ће бити превежене камионима сточарима до депоа који се налазе на безбедној локацији – наредио је командант штаба и градоначелник Ниша Дарко Булатовић.

Путин подржао Мадура

Ово је донето након препоруке „Железница Србије“ које су проследиле штабу одлуку о уклањању цистерни односно њиховој спремности да то учине.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДРАМА У КАЛУЂЕРИЦИ: Надеждину породицу због зеленашког дуга избацују на улицу, она се полила бензином и претила ДА ЋЕ СЕ ЗАПАЛИТИ! Тврде да нема СУДСКЕ ОДЛУКЕ О ИСЕЉЕЊУ!

СНЕГ НАПРАВИО ХАОС КОД ЛАЗАРЕВЦА: Преврнуо се аутобус који је превозио раднике Рударског басена Колубара, троје повређено!

„МОМ СИНУ ЈЕ НОЖЕМ ПРОБИО ОБРАЗ, НИСУ ГА ЗАУСТАВИЛИ“ Откривена нова жртва младића који је на игралишту у Лаћарку НОЖЕМ У СРЦЕ убио Вељка

(ВИДЕО) ОД ПРЕДСЕДНИКА ДО ИМИТАТОРА! ПОГЛЕДАЈТЕ ТАЈ РАД РАМЕНИМА! Борис Тадић имитирао водитељку РТС усред емисије, гледаоци у неверици!

СНЕГ ДО МАРТА НЕ ПРЕСТАЈЕ, А У СУБОТУ ЋЕ НАС ПОТПУНО ЗАТРПАТИ! Ово је детаљна прогноза за остатак ЗИМЕ!

извор: Tanjug

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
28°
Thu
29°
Fri
29°
Sat
24°
Sun