Printscreen
Политика Србија

Шутановац: 300.000 ЕВРА САМ УШТЕДЕО И ПОЗАЈМИО, нећу да кажем како и од кога!

Председник ДС Драган Шутановац, који се читавог живота бави искључиво политиком и нема никакав приватни бизнис, и даље одбија да каже одакле му на рачунима у банци уштеђевина од чак 300.000 евра!

Лидер демократа јуче је дао интервјуе дневним новинама „Данас“ и „Српски телеграф“, у којима је рекао да се против њега води прљава кампања, али и „објаснио“ да је стотине хиљада евра уштедео и позајмио. Шутановац ниједном речју није објаснио како је од посланичке и министарске плате од око хиљаду евра уштедео чак 300.000 евра и од кога је тачно позајмио толики новац.

– Информације о финансијском стању моје породице су потпуна неистина. Фабрикују се лажи у истим оним медијима у којима је конструисана афера „Пашњак“, а која је сада пала на суду – рекао је Шутановац за „Српски телеграф“ и вицкасто приметио да је „гоблен његове мајке за њега најскупоценија ствар“ коју поседује. Наравно, прећутао је чињеницу да су подаци о његовој тајкунској уштеђевини пренети из судске пресуде и да не може бити ни говора да су неистинити.

Још „наивнији“ Шутановац се направио у „Данасу“, ком је рекао да је легитимно питање на који начин је зарадио тај новац, а онда потпуно изврдао одговор.

– На то питање одговор се налази и у самој прошлогодишњој пресуди која се сада злоупотребљава. Тамо врло јасно стоји колики су приходи моје породице, како су настали, каква је њихова структура, колико је позајмица у питању… – навео је лидер ДС.

Извор: Информер

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Српска рампа: Чак 230 тона хрватске робе блокирано на граници

У ИШЧЕКИВАЊУ АМЕРИЧКЕ ИНТЕРВЕНЦИЈЕ НА ФИЛИПИНИМА: Ево шта треба да знате

СКАНДАЛОЗНО: По костима покланих Срба возе мотоциклистичке трке

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
26°
29°
Tue
31°
Wed
30°
Thu
26°
Fri