Informer
Спорт

СУПРУГА ПРЕБИЈЕНОГ ХРВАТА: Мој муж је у Београд ишао туристички, а завршио у затвору са сломљеном вилицом и нагњеченим мозгом

Мом супругу је сломљена горња вилица и има нагњечење мозга. Побегао је из болнице, али ухватили су га специјалци када је дошао у хотел. Сви се сада осим Фирића налазе у полицији, каже Мија Товаровић.

(ВИДЕО) ОВАЈ ДЕТАЉ ЈЕ ОТКРИО КИМОВУ ЈЕЗИВУ ТАЈНУ: Северна Кореја случајно показала нешто од чега свет највише страхује!

Скандал са вечитог дербија туча навијача Партизана је и даље централна тема свих медија у региону. Петорица Хрвата су у притвору Иван Мишковић, Стјепан Миховиловић, Хрвоје Баковић, Јаков Подруг и Дамир Товаровић, док је Анте Фирић у болници, преноси “Индех.хр”

ОГЛАСИЛА СЕ И СУПРУГА ПРЕТУЧЕНОГ ХРВАТА: Није тачно да нисам тражила помоћ…

– Мом супругу је сломљена горња вилица и има нагњечење мозга. Побегао је из болнице, али ухватили су га специјалци када је дошао у хотел. Сви се сада осим Фирића налазе у полицији. Одређено им је задржавање од 48 сати, а поподне би требало да их изведу пред тужитеља на испитивање. То би требало бити око 18 сати. Терете их за организованоизазивање нереда на стадиону, ове све ствари које пишу српски медији, да су у хотелској соби пронашли оружје и дрогу, потпуно су непроверене“, казала је супруга Дамира Товаровића Мија.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

У руској Думи представљена стратегија за ОДБРАНУ КОСОВА!

(ФОТО/ВИДЕО) ОВАКО ЈЕ ПАО СРБИН ЗА КОЈИМ ЈЕ ТРАГАЛА ЦЕЛА ИТАЛИЈА: Погледајте драматичну акцију хапшења Игора Србина!

(ВИДЕО 18+) УЖАСАВАЈУЋИ СНИМАК: Младићи пребили педофила на смрт!

Страсти се не смирују: ОВА ГРУПА „ГРОБАРА“ НАЈАВЉУЈЕ ОДМАЗДУ ЗБОГ СПАЉЕНЕ ЗАСТАВЕ!

Извор: Новости

Оставите коментар