Facebook
Регион

Супруга Небојше Медојевића испред суда: Нек нам дају жуту траку

Након што је Апелациони суд Црне Горе одбио данас као неосновану жалбу адвоката Небојше Медојевића и Милана Кнежевића о укидању притвора посланицима Демократског фронта (ДФ), испред зграде суда у Подгорици окупиле су се колеге из Демократског фронта и Медојевићева породица.

ВЕЛИКА АКЦИЈА МУП! Пали због финансијске преваре тешке више од 20.000.000 евра!

Супруга Небојше Медојевића, Марина, поручила је да је ово њен лични протест и да нема везе ни са једном политичком партијом, те да жели да поручи „држави, судовима, Миливоју Катнићу, Борису Савићу и свим људима који су послушници и не држе до права и струке, да крше Устав, закон и затварају праведног и великог борца за Црну Гору“.

Она је рекла да је Небојша увек био на страни угрожених у Црној Гори, и да су то сада Срби, па је на њиховој страни.

МЕДОЈЕВИЋ ОСТАЈЕ У ЗАТВОРУ! Апелациони суд одбио жалбе лидера Демократског фронта

„Ја сам јуче била код њега у затвору и могу да кажем да се он заиста осјећа понижено од своје Црне Горе и да заиста не зна за шта се и за кога борио. Ако ћемо ми да реагујемо да постане нормално да се прогони новинара не осуђују и да се прогони политичара не осуђују, онда заиста не знам зашто сви не добијемо неки број или жуту траку“, казала је Марина Медојевић.

СЛУШАЈ АРКАНЕ, САВЕСТ ЋЕ ТЕ ПЕЋИ ЗБОГ ОВОГА! Како је Љубиша Самарџић викао на Ражнатовића: ГДЕ ТИ ЈЕ ВИТЕШТВО? Свађа од пре 20 година о којој се мало зна

„Ја се у мојој Црној Гори осећам као грађанин другога реда“, закључила је Медојевићева супруга.

У тренутку ликвидације Владе Попа, друштво му је правио један „Шкаљарац“, а када су се зачули „хеклери“, ЕВО ШТА ЈЕ ОН УРАДИО!

Један од лидера ДФ-а Андрија Мандић позвао је „све грађане Црне Горе и оне који желе да се боре за правду и истину“, да већ од овог тренутка у наредним сатима и данима буду заједно са нама испред Скупштине Црне Горе и суда.

(ВИДЕО) ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ СЕ УСИЈАЛЕ: МЕЛАНИЈА ФЛЕРТОВАЛА СА ПУТИНОМ НА СВЕЧАНОЈ ВЕЧЕРИ?! Руски председник загрмео: ОСТАВИТЕ ЈЕ НА МИРУ!

„Ово је она тачка којом је пређен рубикон, ово је она тачка која говори да од данас у Црној Гори више ништа није исто. Ако сада не одбранимо наше слободе, ако се сада не супроставимо, ако сада не покажемо снагу народа, дочекаћемо да сваки човек заврши на сличан начин како је то завршио Небојша Медојевић и како то очекују да се уради и са Миланом Кнежевићем“, казао је Мандић.

ОВЕ БОЛЕСТИ СУ ИЗМИСЛИЛИ ДА БИ ЗАРАЂИВАЛИ НА НАМА! Један лекар није желео више да ћути: Половина лекова на рецепт у западној медицини су непотребни и неефикасни! ЕВО ШТА РАДИ ФАРМАКОМАФИЈА

Мислим да је ово последња линија одбране и права које би тебало да важе подједнако за све грађане, додао је он.

Мандић је пренио и поруку Милана Кнежевића да он неће добровољно ићи у затвор.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Са Америком могу преговори само док је прст на атомском дугмету

НОВА УЈДУРМА ПРИШТИНЕ! Заустављен аутобус хуманитарне помоћи за српску децу на Јарињу!

Лавров: Русија спремна за нормализацију односа са САД кад за то буде спреман Вашингтон

СРБИ ЗАДОВОЉНИ ЖРЕБОМ! Ево шта кажу Крстајић, Коларов и Ковачевић

ВУЛИН УПОЗОРИО: Не претите Србији, јер СРБИЈА УМЕ И МОЖЕ ДА СЕ ОДБРАНИ!

rs.sputniknews.com

Оставите коментар