Pixabay
Занимљивости

СУПРОТНОСТИ ПАДАЈУ У ВОДУ: Супружници често имају сличан ДНК!

Често се дешава да брак склапају особе које имају сличан ДНК - показују новија истраживања која су у супротности са ранијим тезама да се супротности привлаче.

Неретко се дешава да брак склапају особе које имају сличан ДНК – показују новија истраживања која су у супротности са ранијим тезама да се супротности привлаче.

ОГЛАСИО СЕ ВУЧИЋ ПОВОДОМ СПРЕЧЕНОГ НАПАДА НА БЕСМРТНИ ПУК – ево шта је рекао

Научници из Калифорније су спровели студију у којој су анализирали ДНК 825 брачних парова са људима који су се спојили случајним избором. Бихевиористи су том приликом открили како међу супружницима има много мање разлика у ДНК материјалу него код насумично одабраних појединаца унутар исте расе. Испоставило се да је вероватноћа да људи ступе у брак са неким ко има сличан ДНК чак 30 одсто. То је исти онај проценат који се јавља као вероватноћа да ће се венчати особе истог образовног и социјалног миљеа.

УЗБУНА У МОСКВИ! СПРЕЧЕН НАПАД НА БЕСМРТНИ ПУК СА ВУЧИЋЕМ И ПУТИНОМ НА ЧЕЛУ: У великој акцији ухапшено 26 терориста!

Научници кажу да се ово може објаснити тиме што се људи често венчају са онима који живе у њиховој близини и онима исте етничке припадности. Истраживач Бен Доминик тврди да не зна како проналазимо праву особу, али да ствар може бити једноставна.

(ВИДЕО) ОНИ СУ ЛИКВИДИРАЛИ ТЕОРИСТЕ КОЈИ СУ ПЛАНИРАЛИ НАПАД НА ПУТИНА И ВУЧИЋА: Годинама су међу најбољим војницима на свету, а своје животе дају за одбрану Русије!

– Ако је неко ко је низак или висок у вези са особом сличне висине, то значи да бира партнера сличнијег ДНК. Такође је могуће и да људе сличне генетске слике повезују и хобији и образовање – наводи истраживач.

(ВИДЕО) БОМБАААА, АЛИ У СВОЈ ГОЛ! Овакав аутогол никада нисте видели!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ТЕШКА НЕСРЕЋА НА ПУТУ ШАБАЦ-ОБРЕНОВАЦ! У судару камиона и аутомобила једна особа ПОГИНУЛА!

ХИТНО КОД ЛЕКАРА АКО ОСЕТИТЕ ОВО Како да препознате симптоме цисте на бубрезима

(ВИДЕО) У ОВОЈ ВИЛИ НА ДЕДИЊУ СНИМАНИ СУ НАЈПОЗНАТИЈИ СРПСКИ ФИЛМОВИ: Има 40 соба, 4 купатила, клавир стар 120 година, али све крије ЈЕДНУ ТАЈНУ

АЛЕКСАНДАР АНТИЋ О СПРЕЧЕНОМ НАПАДУ НА БЕСМРТНИ ПУК Последице би биле незамисливе! Модерни фашизам побеђен је баш на Дан победе!

ВУЧИЋ: Желимо компромис са Приштином, а не да испуњавамо жеље Албанцима!

Извор: Информер

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
26°
28°
Fri
17°
Sat
19°
Sun
19°
Mon