Политика Србија

СУКОБ ЂИЛАСА И ЈАНКОВИЋА! ВЕСНА ПЕШИЋ – „НИСМО НИ ЗА К…“

Нови раскол у опозицији - Јанковиће неће са Ђиласом!

(ФОТО) Злочини који су потресли Србију: ЈЕДНО ИМ ЈЕ ЗАЈЕДНИЧКО – И ДАЉЕ СУ МИСТЕРИЈЕ

Кандидат листе „Београд одлучује, људи побеђују“ за градоначелника Београда Драган Ђилас није хтео да коментарише одлуку Покрета слободних грађана (ПСГ) да одбије његов предлог о формирању опозиционог Савеза за Србију.

Ђилас је агенцији Бета кратко рекао да не жели да коментарише одлуке Председништва Покрета.

БОЖИДАР СПАСИЋ ПРОЗИВА ПРЕДСЕДНИКА ЛДП: Чедо, јеси ли паре од Мишковићеве отмице трошио на Миконосу?

Председништво ПСГ-а одржало је седницу на којој је  једногласно закључило да предлог Драгана Ђиласа за стварање Савеза за Србију није прихватљив јер се бави формом и поделом функција, уместо изградњом јасне политичке визије око које би се окупиле демократске снаге.

ПСГ поручује и да остаје отворен за заједничке активности које су у интересу људи и које воде не само смени власти, већ и суштинским променама. У саопштењу се истиче и да ПСГ не пристаје на таблоидизацију сарадње опозиције којом се, како наводе, настоји створити уверење да се опозиција бави собом уместо Србијом.

НАТО ТРУПЕ КРЕНУЛЕ НА РУСКУ ГРАНИЦУ: Ево зашто 35.000 наоружаних војника шаљу на Балтик!

У уторак је одржан састанак представника опозиције на којем су Ђилас, председници Народне странке Вук Јеремић, Покрета за преокрет Јанко Веселиновић, ПСГ Саша Јанковић, Левице Србије Борко Стефовић и синдиката Слога Жељко Веселиновић разговарали о будућој сарадњи.

Вучић поручио и званичнику НАТО-а: Србија остаје неутрална

Јеремић је поводом става Покрета слободних грађана рекао да је потребно „охладити главу и смирити страсти“ и да је неопходно пронаћи формат заједничког деловања праве опозиције.

На конференцији за новинаре у Медија центру, Јеремић је рекао да је политика „жив процес“ и да долази и до размимоилажења.

(ВИДЕО) ЛАЗУКИЋ ТВРДИ ДА ЈЕ ЖРТВА НАТАШИНОГ ПР: Ово је све платформа за неки нови новац, за неког новог Луку, за неку нову песму… ЈА САМ СВОЈЕ ОТПЕВАО! ЉУБАВ СЕ ПРОДАЛА ЗБОГ НОВЦА

Повод још једног раскола у опозицији огласила се и социолог Весна Пешић. Она је написала да ПСГ наноси штету и да је боље да се „затвори“.

На свом твитер налогу огласио се и Саша Јанковић који је написао да ПСГ не жели враћање у прошлост, нити судбину некадашњег ДОС-а.

Опасан сценарио: Креће најјачи удар на српску цркву у Црној Гори

ЂУРИЋ: Тражићемо објашњење од Могерини!

Симоњанова: Изем ти немачки суверенитет

Инжењер уместо генерала: Куба добија новог председника Мигела Дијас Канела

Трамп: Нове санкције Русији „када их заслужи“

Извор: Телеграф

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
23°
Sat
24°
Sun
26°
Mon
25°
Tue