Printscreen
Регион

СУЂЕЊЕ ЛАЖНОМ ПОЛИЦАЈЦУ ОТКРИЛО: Претресао грађане више пута, па тажио да се скидају голи!

Бојан Маркуш (27), који је оптужен да се лажно представљао као полицајац и тако претресао грађане, предао је Тужилаштву предлог о споразумном признању кривице поводом овог дела, а у предмету у којем је оштећени Ернад Ћатовић.

Његов адвокат Дамир Лекић је због тога затражио одлагање данашњег суђења. Подсећамо, против Маркуша се води и други поступак због лажног представљања као службено лице.

ПРИШТИНА РУШИ ПРЕГОВОРЕ: Готово је, сад морамо у завршну фазу!

У овом предмету, Маркуш се терети да се 10. јануара око 20.30 сати, на месту Скалине у Подгорици, лажно представио Ћатовићу као полицајац и претресао га.

Како се даље наводи у оптужници, након тога он је од оштећеног затражио да извади све ствари које има код себе, што је он и учино. Маркуш му је наводно послије тога саопштио да мора да га поведе у Центар безбједности Подгорица.

ШОК НА ББЦ: Британски адмирал – АСАД НИЈЕ КРИВ, ПОЛИТИЧАРИ МЕ ТЕРАЛИ ДА БОМБАРДУЈЕМ СРБЕ!

Ћатовић је у изјави код тужиоца раније казао да му је те ноћи пришао Маркуш и да је код себе имао значку, пиштољ и моторолу. Додао је да је поступио по његовом захтјеву за претрес и да су се спустили низ степенице код Скалина.

Након тога, како је навео Ћатовић, оптужени је од њега тражио да се скине го што је он одбио, а због чега га је Маркуш ударио у лице.

МИСТЕРИОЗНО ОТКРИЋЕ НАДОМАК КОСТОЛЦА: Ево шта су археолози случајно пронашли у Виминацијуму! ОВО НИКО НИЈЕ ОЧЕКИВАО

“Такође тада ми је рекао да морам да пођем са њим у ЦБ, на шта сам ја пристао. Ту је извадио моторолу, почео да се врти око мене и да прича са неким. Међутим, након тога је отишао са лица места, а ја сам позвао полицију и пријавио догађај”, рекао је Ћатвоић.

Он је раније казао да му је Маркуш више пута прилазио и представљао се као полицајац, али није реаговао јер је тада мислио да је он стварно службеник полиције јер му је показао легитимацију.

(ВИДЕО) ПОЛИТИЧКИ СЕКС СКАНДАЛ ТРЕСЕ ХРВАТСКУ! Један од најмоћних људи ХДЗ слао своје порно фотке са љубавницом!

“То се дешавало седам пута, у периоду од маја 2017. до јануара ове године. Те ноћи сам му тражио да ми покаже легитимацију, што је он одбио наводећи да се ми познајемо од раније и да нема шта да ми се представља”, изјавио је раније оштећени.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Протести широм Јерменије: Туча грађана и полиције

ХОРОР Отац „поклонио“ ћерку пријатељима на вашару, па је силовао са њима

(ВИДЕО) Предао се Сиријац који је напао младића са јеврејском капом

КРЕМЉ ОБЈАВИО СПИСАК ЗАРАДА: Ево колика је Путинова плата

А ВИ САМО НАВИЈАЈТЕ: Љајић диже џамије, док му Срби тапшу!

Путин честитао новом председнику Државног савета Кубе

Извор: Курир

Оставите коментар