ФОТО: СПЕЦИЈАЛНИ СУД ЗА ЗЛОЧИНЕ ОВК / ПРОМО
Политика Србија

СУД ЗА ЗЛОЧИНЕ ОВК добио новог специјализованог тужиоца!

Нови специјализовани тужилац Специјалног суда за злочине ОВК на КиМ, Џек Смит, потписао је данас свечану изјаву да ће независно, непристрасно и савесно извршавати своју званичну функцију.

(ВИДЕО) СКАНДАЛ! ГЕЈЕВИ СЕ РУГАЈУ ОСТРОГУ! ПОЗИВАЈУ НА ПАРАДУ

Ово је у складу са чланом 36. Закона о Специјализованим већима и Специјализованом тужилаштву, саопштила је Канцеларија специјализованог тужиоца.

Смит је потписао свечану изјаву у Секретаријату Специјализованих већа у присуству секретара Фиделме Донлон у својству сведока.

ОГЛАСИО СЕ МАРКО ЂУРИЋ: ЈАВНОСТ СЕ СМЕЈЕ ГУШТЕРОВОМ СМЕХУ, А ЕВО ШТА ОН КАЖЕ

На функцију специјализованог тужиоца Смит је изабран у мају 2018. године, након процедуре коју је организовала Европска унија, а именовала га је шефица мисије Еулекса Александра Пападопулу, наводи се у саопштењу.

(ВИДЕО) КАКВА ПРОСИДБА! ГАРДИСТИ КЛЕКЛИ НА КОЛЕНА!

Џек Смит је амерички тужилац с претходним искуством у политичким истрагама на високом нивоу као и међународним кривичним истрагама.

(ВИДЕО) БЕСПЛАТНО ГРЕЈАЊЕ ЗА ЦЕЛУ СРБИЈУ! ЉУДИ, ПА ОВО ЈЕ ФАНТАСТИЧНО: Усред Шумадије човек открио изум века, странци се грабе за њега!

Наследио је Дејвида Швендимена, првог специјализованог тужиоца и пре тога главног тужиоца, који је напустио дужност крајем марта када му је истекао мандат у америчкој дипломатској служби, закључује се у саопштењу.

(ФОТО) АПСОЛУТНИ ХИТ! Босанац продаје „ЈУГИЋА“ ЗА БОРБУ ПРОТИВ ВАНЗЕМАЉАЦА, ваљаћете се од смеха због описа!

(ВИДЕО) ОВАКО ПУТИН ПЕЧЕ ПАЛАЧИНКЕ И НАЗДРАВЉА ВОТКОМ: Извео Сија у провод на кавијар! Знају да уживају али и да засучу рукаве као мајстори!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) УЖАС У КБЦ Труднице греју флаше на тераси клиничког центра да би могле да се окупају ТОПЛОМ ВОДОМ, а то није најгоре

СТРАВИЧНИ ДЕТАЉИ УБИСТВА! КАДА СУ ГА ПРОНАШЛИ НИЈЕ ИМАО ЛИЦЕ! Отац малолетника: Мој син то није могао да уради сам

(ВИДЕО) ХРВАТИ У НЕВЕРИЦИ, БЕОГРАЂАНИН ВОЗИ ПОРШЕ НИЗ СТЕПЕНИЦЕ УСРЕД РИЈЕКЕ: Рекао им да је тражио паркинг!

„О, хер директор!“ Три лекције из Словеније за спас српских бања

Blic

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
27°
29°
Sat
31°
Sun
30°
Mon
27°
Tue