Србија Хроника

Ствари биле разбацане по соби, рођака звала Зорана… Јеленина другарица изнела непознате ДЕТАЉЕ УБИСТВА!

Јеленина пријатељица је истакла да певачица никада није директно рекла да жели да се разведе од Зорана, иако је одавала утисак да она није срећан у кући Марјановића.

(ВИДЕО) МИСТЕРИОЗНА ВАТРЕНА КУГЛА ПАЛА С НЕБА: Перуанци у шоку, одмах звали војску, а ево о чему је заправо реч!

Блиска пријатељица Јелене Марјановић открива да је након нестанка певачице, отишла у кућу код Марјановића и тамо затекла хаос. Јеленина соба била је испретурана, према њеним тврдњама.

Уз Еспресо апликацију ниједна друга вам неће требати. Инсталирајте и проверите зашто!

– Када су ме обавестили да је Јелена нестала, одмаха сам отишла у кућу Марјановића, да им помогнем. У Јелениној соби, затекла сам хаос… Све њене ствари биле су разбацане по поду, као да се неко тамо тукао или јој можда бацао ствари да је избаци из куће – каже блиска пријатељица Јелене Марјановић.

Инцидент током излагања амбасадора САД у Нишу: „Убице!“, „Косово је Србија!“

Она је након тога отишла до насипа, да провери како је ишла потрага за Јеленом.

– Тамо су били Зоран, његов кум, отац Владимир, брат Милош, неколико њихових пријатеља и полицајаца… Остали смо до касно у ноћ на насипу, а онда је Владимир око четири сата ујутру изненада рекао свима да иду кући, да је било доста. И сви смо га послушали и разишли се – навела је Јеленина другарица.

Наредног јутра позвала ју је Јеленина рођака и испричала да се десило нешто веома чудно, пише Информер.

Вљора Читаку поручила Заветницима: ,,Нећете малтретирати Наташу Кандић, она је храбра!“

– Казала ми је да је тог 3. априла 2016. око шест сати ујутро, кренула ка насипу и да је успут звала Зорана да провери где је он. Зоран јој је рекао да је код куће. Само десет минута касније Јеленина рођака је стигла на насип и запањила се када је тамо затекла Зорана. Није јој било јасно зашто ју је лагао… Било јој је то веома чудно, али у том тренутку није хтела да га испитује и проверава, изгледало је као да му је веома тешко због Јелениног нестанка – казала је она.

Јеленина пријатељица је истакла да певачица никада није директно рекла да жели да се разведе од Зорана, иако је одавала утисак да она није срећан у кући Марјановића.

ДРАМА НА БАНОВОМ БРДУ: Пуцњава код вртића!

– Јелена никако није могла да нађе заједнички језик са Зорановим родитељима. Осећала се као слушкиња у тој кући, али ми се никад није жалила на Зорана. Врло је могуће да јој је пре убиства пукао филм и да му је рекла да жели развод, па је настао хаос у кући. Зоран би можда и прихватио развод, али убеђена сам да јој не би дао да одведе Јану. Он је веома везан за то дете, могуће је да је око старатељства и избио хаос између њих – казала је Јеленина другарица.


РЕКЛАМА
Заветници: Нападају нас зато што хоћемо да зауставимо финансирање антисрпских НВО из градског буџета

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЛУЦИФЕРОВ ЕФЕКАТ! Научник открио како се добри људи претварају у ЧИСТО ЗЛО ЗА САМО 36 САТИ!

КО ЋЕ ПРЕ У БЕОГРАД — ЕУ или Кина?

Тирана:Бивши грчки полицајац убио албанског дилера дроге

Трамп одобрио обелодањивање поверљивог документа, па поручио: Срамота, многи би требало да се стиде

Извор: Есспресо/Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
17°
Tue
23°
Wed
24°
Thu
26°
Fri