Извор: wikipedia.org
Политика Србија

СТРУКОВНО УДРУЖЕЊЕ ПОЛИЦИЈЕ УПУТИЛО ОШТРУ КРИТИКУ КВАЗИЕКСПЕРТУ ЖИВКОВИЋУ: Оставите нас већ једном на миру!

Данас, по ко зна који пут, крећу напади разних квазиексперата на рачун полиције. Они се опет баве вребањем како би могли да се огласе и медијски пробију и буду видљиви неколико сати, и увек, некако, на рачун полиције. Сада су се обрушили на прославу Дана полиције одржану у недељу. Међутим, овога пута су сами себе превазишли.

Политичар Зоран Живковић, кога виђамо у медијима само када даје овакве изјаве којима некога вређа, понижава и оптужује, изнео је данас низ неистина и салве увреда на које не можемо да не одреагујемо као струковно удружење полиције које прати рад Министарства унутрашњих послова и бави се струком.

(ВИДЕО) ТАКО ТО РАДИ С-500! НАТО У ШОКУ, РУСИ ОБОРИЛИ РАКЕТУ НА – 500 КИЛОМЕТАРА! САД немо посматрале шта чини Путиново супероружје!

Овим путем му још једном поручујемо, и њему и његовим колегама који раде исто, да нас оставе на миру и не користе се полицијом за своје политичарење!

Имате нешто против показне вежбе Јединице за обезбеђење коју су извели најбољи и најспремнији припадници, увежбани до перфекције? Смета вам обученост полиције и њихов професионализам?

ДАЧИЋ НАЈАВИО ОСВЕТУ ЗБГ КОСОВА: Костарика их је прво признала, сада ћемо да се реванширамо

Нисте навикли на то, с обзиром да се раније ништа није улагало у њихову обуку, а сада се улаже све?

– Полицијски оркестри фалширају“? Господине Живковићу, лично смо их слушали и на дефилеу, и на церемонији Дана полиције, и на концерту на Калемегдану. Нисмо музички образовани, Нисмо упознати ни да сте Ви, али смо уживали. Оркестар МУП-а никада није био лепши и никада није звучао боље.

СПРЕМА СЕ ПРОВОКАЦИЈА У БЕОГРАДУ: СРБИ КАО ТВРДОГЛАВА СТОКА, “КОСОВАРИ” ГОСПОДА!

Имате можда проблем с тим што су нам гости били оркестри Мађарске и Пољске? Што наше Министарство и наша земља одржавају добре контакте и сарађују са свима?

Ваше колеге наводе да „грађанима неће бити боље што виде чамац или хеликоптер“. Надамо се да разумете сврху приказивања возила, опреме и технике којима располаже Министарство унутрашњих послова.

(ВИДЕО) ПОЛИЦАЈАЦ БРУТАЛНО ПЕСНИЧИ ДЕВОЈКУ У ГЛАВУ: Узнемирујући снимак пребијања НА ПЛАЖИ разбеснео јавност у САД!

Све се то користи у свакодневном раду полиције и грађани свакако од њих имају корист посредно. Притом, не бисмо се сложили да неко није имао користи у поплавама 2014. од чамаца и хеликоптера.

То сте заборавили. Само, тада нисте стајали као ми у тим истим чамцима и спашавали животе, већ сте, као и сада, седели и писали, писали, писали…

(ВИДЕО) ОВА ЖЕНА ЈЕ ЗГРОЗИЛА КУПАЧЕ: Више никада нећу ући у базен!

Још једном, ПРЕСТАНИТЕ са коментарисањем нечега о чему не знате баш ништа, и ПРЕСТАНИТЕ са узимањем полиције као главног адута за политичарење на тему која се вама прохте.

Ово је, и не само по нашем мишљењу, био најлепши Дан полиције од када ми памтимо, најсадржајнији, најзанимљивији, са пуно најавних спотова, дивних фотографија, организован без грешке.

КО КУПУЈЕ СРПСКЕ КУЋЕ ПО ЛЕСКОВЦУ: Ове људе нико никад није видео, а искеширају по 160.000 евра за једну некретнину

Љубомора и завист су лоши господари. Усмерите их на нешто корисније, а полицију оставите већ једном на миру.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) 1 У 10 МИЛИОНА А РОДИО СЕ БАШ У БЕОГРАДУ: Зоо-врт добио белог бизона кога ИНДИЈАНЦИ СМАТРАЈУ СВЕТОМ ЖИВОТИЊОМ!

Грци спремају масовни „напад“ на могућ договор са Македонијом

ЛУДИЛО НА МИЛОШЕВАЧКОМ ЈЕЗЕРУ КОД ВЕЛИКЕ ПЛАНЕ: С ножем забоденим у леђа пребачен у болницу, напао га бесан пецарош! Скакао и бацао камење поред штапа, а онда му кључеве кола бацио у језеро

(ВИДЕО) Колико је озбиљна америчка пинг – понг дипломатија око Северне Кореје

СВЕ ЗА ЛОВУ! Јеремић у Њујорку правио банкете за ухапшеног тајкуна Јианминга!

Извор: Република

Оставите коментар