ВИДЕО Свет

(ВИДЕО) СТРОГО ЧУВАНА ТАЈНА: Ова шума је иначе пуста, али током 2 недеље у јулу, постаје место РАЗВРАТА СВЕТСКИХ БОГАТАША, а женама је улаз ЗАБРАЊЕН

Боемски шумарак је синоним за елитизам, мистерију и разврат.

Налази се у округу Сонома у Калифорнији на приватном земљишту који припада ексклузивном Боемском клубу.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) Погледајте снимак СУРОВЕ ЛИКВИДАЦИЈЕ власника подгоричке дискотеке

Током године, рустичне колибе смештене међу прастарим секвојама зјапе празне, али током две недеље у јулу ту долазе богати и моћни мушкарци.

Искључиво мушкарци, јер жене не могу да буду чланови овог клуба, осим ако не добију почасни позив, али ни тада не могу да иду у Боемски шумарак.

Шта они тамо раде открио је један од бивших гостију који је тражио да буде анониман. Како је рекао, то је прилика за моћнике да се опусте и да се понашају потпуно слободно.

„Људи се тамо опијају до бесвести, до те мере у којој би свака нормална особа моментално позвала хитну помоћ“ рекао је он.

ЗЛО НИЈЕ ОД ЈУЧЕ! Документ о Србима и Албанцима који је више од 100 година чекао на објављивање!

Ко су чланови?

Од 1878. године чланови Боемског клуба, са седиштем у Сан Франциску, сваке године лете у Боемски шумарак.

Многи од оних који присуствују – сви су мушкарци, углавном белци – добро су познати. Ту су чланови породица као што су Рокфелер, Рузвелт, Морган и Буш.

Сви они су и из сличног друштвеног слоја. Већ су рођени у богатству или су га сами стекли. Уопштено говорец́и, они такође имају конзервативну политичку наклоност. Сваки амерички републикански председник још од времена Кулиџа је присуствовао окупљању у Боемском шумарку, заједно са руководиоцима неких од најбогатијих компанија.

На ова окупљања се редовно позивају и уметници. Марк Твен је био један од чланова, као и Бинг Крозби, на пример.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО 18+) НЕЗАПАМЋЕНА СЦЕНА НАСИЉА У СТАРОЈ ПАЗОВИ: Младић КРВНИЧКИ удара старца и оставља га да непомично лежи на улици

Бивши гост је рекао да је просечно време на листи чекања за клуб између 20 и 30 година, мада је то „брже ако свирате неки инструмент“.

„Веома је рустичан. Ту се налази више кампова у којима може да стане по 20 до 50 људи. Сваки камп има различите колибе и клубове. Сви се они налазе дуж главног пута“, рекао је бивши гост.

Како је испричао за забаву се организују разни музички перформанси, а некад неко држи говоре или предавања.

„Велики део чланова су професионални музичари, глумци, уметници, тако да је обезбеђена добра забава“, рекао је он.

Постоје свакако и разне теорије о томе како се тамо спроводе тајни мрачни ритуали.

Иако је неписано правило да присутни не треба да мешају посао са задовољством, ипак се овде дешавају некад и важни политички и пословни договори.

ПОЖЕЖАНИН ЈЕ СЕО У КАФАНУ И НАРУЧИО ПИЋЕ: Следећу туру је добио од газде, али није ни слутио ШТА ЈЕ У ЊЕМУ! Када се пробудио било је касно

Боемски шумарак је посебно познат по „Пројекту Менхетн“, који је овде договорен у септембру 1942. и који је на крају довео до стварања атомске бомбе. Тада су ту били амерички физичар који је радио на атомској бомби Ернест Лоренс, бројни политички и војни званичници, председник Универзитета Харвард и представници „Стандард Оила“ и „Џенерал електрика“.

Такође су се на истом месту 1967. године Ричард Никсон и Роналд Реган договорили да Реган неће изазивати Никсона на изборима за републиканског кандидата на председничким изборима.

Ипак, за већину ставри које се дешавају у тој шуми ни не знамо. Многи новинари који су покушали да се пришуњају Боемском шумарку су завршили у затвору због незаконитог уласка на туђе имање.

(ФОТО) ЂАКА НИСУ ПУСТИЛИ У ШКОЛУ У БЕРМУДАМА: А онда је ученик у знак протеста обукао СУКЊУ!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

РАДИКАЛКА НАТАША ОТКРИВА ЗАШТО ЈЕ ПРЕТИЛА УСРЕД НАТО: Бранила сам Путина од хистерије, лажи и Шормаза! Она је његов најватренији фан, уганула и ногу јурећи га!

(ВИДЕО) ПРОЦУРИО СНИМАК НАЈНОВИЈЕГ РУСКОГ ЛОВЦА У АКЦИЈИ: Погледајте како Су-57 УНИШТАВА НЕПРИЈАТЕЉА

Више није само теорија: Турска разматра куповину руских ловаца

ГЕНЕРАЛНИ ШТРАЈК У ГРЧКОЈ НАПРАВИО КОЛАПС: Колоне на граници, отказани летови, ко полази на одмор нек се наоружа стрпљењем

Новак може да добије Рафу, али недостаје му ЈЕДНА СТВАР

Русија спремна за дијалог, без обзира на непредвидљивост Трампа

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
25°
Thu
28°
Fri
16°
Sat
20°
Sun