Митрополит Амфилохије (Фото: Митрополија црногорско-приморска)
Политика Србија

СТРЕЉАЧКИ ВОД ДРУГОСРБИЈАНСКЕ ЕЛИТЕ: Нишане митрополита Амфилохија, а гађају Космет

Митрополит црногорско-приморски Амфилохије и статус Косова и Метохије поново су постали мета бесомучних напада од стране „другосрбијанске политичке елите“, која користи већ уобичајени арсенал медијских подметања не би ли одрадили налоге својих западних ментора.

КАКО ЈЕ СТВАРНО ИЗГЛЕДАО ЖИВОТ У ЈАТАГАН МАЛИ: Ово је исповест Београђанина који се родио и живео у овој озлоглашеној четврти!

Тако су осули паљбу по митрополиту Амфилохију, наводећи да је „саставио памфлет“ за одбрану Косова и Метохије. Да би читава ствар добила на уверљивости медији блиски „другосрбијанској политичкој елити“ у стилу Џејми Шеја откривају da je документ састављен „на тајном састанку у Црној Гори“ и то у цркви Св. Николе у Радовићима на Луштици.

Потом су ти исти медији искористили познати арсенал етикета против митрополита Амфилохија како би осујетили било коју патриотску активност.

ИСПЛИВАО ДОГАЂАЈ СА ТАРЕ О КОЈЕМ СЕ ЋУТАЛО ЈОШ ОД ДЕВЕДЕСЕТИХ: Кнеле је ове фудбалере натерао да обучени пливају у базену!

Истина је, међутим, потпуно другачија

Митрополит Амфилохије само је један од потписника „Апела за одбрану Косова и Метохије“, а тај документ је припремљен и инициран од групе угледних интелектуалаца из Београда и Србије.

Апел није упућен никоме појединачно, него свима одговорнима за будућност Космета, а међу потписницима је и више архијереја српске Патријаршије.

НОЖЕМ ИЗБО ДЕВОЈКУ У ВОЈНОЈ ГИМНАЗИЈИ: Били у љубавној вези, ученица хитно пребачена на ВМА!

У седишту митополије на Цетињу негирају да је на верском скупу на Луштици организовано било какво представљање „Апела“ најближим сарадницима, нити да су се одржали тајни састанци, како су извештавали неки медији.

Истовремено, „Политика“ пише да је „Апел за одбрану Косова и Метохије“ у ствари проглас састављен у Демократској странци Србије.

Идеја је потекла од Политичког савета ДСС, који је формулисао овај текст, а који би требало да буде представљен јавности до Божића.

ШОК ОБРТ У СЛУЧАЈУ ОДУЗИМАЊА ДЕТЕТА МИЛИ АЛЕЧКОВИЋ! Дете је имало шугу, било запуштено, забрањивали су контакт са породицом?!

Иницијални текст је дат и неколицини ван странке да погледају и дају своје сугестије, јер је реч о теми која превазилази саму странку, речено је у ДСС-у.

Лидер ДСС-а Милош Јовановић, упитан да ли је то био начин да одговоре на унутрашњи дијалог о Космету који је покренуо председник Александар Вучић, а у коме ДСС не учествује, одговара одречно и каже да је идеја да се окупи што већи броој интелектуалаца и људи из Српске православне цркве.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Путиново писмо Вучићу: Наставак сарадње за добробит братских народа

Вучић и амбасадор Азербејџана о економској сарадњи

АМФИЛОХИЈЕ: МИЛО И ЊЕГОВ РЕЖИМ ПОЧИНИЛИ НАЈВЕЋЕ ИЗДАЈСТВО У ИСТОРИЈИ ЦРНЕ ГОРЕ, Подгорица да повуче признање Косова!

Извор: ИН4С

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
28°
Mon
27°
Tue
27°
Wed
28°
Thu