Printscreen
Европа Свет

Стравично откриће у војном кампу у Украјини: Кијев учи децу како да убијају Русе

У дечjим камповима у Украјини обучавају младе ултранационалисте, пише шпанска новинарка у листу „Конфиденсијал“ Етел Бонет.

СРПСКИ НАРОДЕ И ПРЕДСЕДНИЧЕ ВУЧИЋУ, ИЗВИНИТЕ! Амбасадор Француске шокиран звог скандала на прослави у Паризу!

Новинарка је посетила летњи дечји камп недалеко од Кијева, у којем, како се наводи, врши се војна обука. Он нема свој сопствени сајт, али се његова реклама може наћи на Фејсбуку.

Смедеревац дрогирао и силовао девојчицу (15) месецима, намамио је на превару, ово може да се деси и вашем детету!

У кампу прихватају децу узраста од 16 година, која тамо бораве 20 дана. Тамо раде инструктори у војној униформи, који усклађују часове са војном обуком спартанског типа. Између осталог, деца вежбају пливање, лаку атлетику, стрељање из дечјег оружја, склапање и расклапање аутомата „калашњиков“ и вежбају физичку издржљивост. За то време, у кампу се чује хардкор музика и украјински панк-рок. Осим тога, деца уче марширање, скандирање националистичких парола, наводи новинарка.

ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ: МАНЕКЕНКА СЕ ОБЕСИЛА КАИШЕМ О ГЕЛЕНДЕР НА ГАЛЕРИЈИ У ИЗНАЈМЉЕНОМ СТАНУ! Мајка и отац су морали да обију браву, а онда су затекли СТРАВИЧАН ПРИЗОР!

Као и у свим оваквим установама, увече организују различите представе, али, за разлику од обичних кампова, ту се чују националистичке песме, развијају се црвено-црне заставе ултрадеснице.

„Запаљене бакље, деца у борбеној униформи, са фантомкама на лицу, десна рука подигнута увис“, додаје Бонетова.

ИНЦИДЕНТ НА СВАДБИ КОД АРАНЂЕЛОВЦА: Гађао јабуку, а погодио троје, међу којима и дете!

По речима Бонетове, директор кампа Иван Гранаткиј — херој „Мајдана“ био је у првим редовима током догађаја 2014. године. По његовим речима, та деца нису националисти већ патриоте.

„Ми дајемо омладини патриотско васпитање у условима рата који је у току у Украјини. Врло је важно васпитавати дете да постане патриота и да може заштитити своју земљу у случају потребе“, рекао је он новинарима.

(ВИДЕО) ХОРОР ПЉАЧКА УСРЕД БЕЛА ДАНА! УЗ ПРЕТЊУ НОЖЕВИМА, ОЈАДИО ТРГОВЦА У НОВОМ ПАЗАРУ!

Бенетова је разговарала и са замеником директора кампа Алексејем Заболотним, који је некада служио у Совјетској војсци као преводилац. По његовим речима, они припремају децу за рат против Русије.

МОЈ СИН ЈЕ ОТИШАО НА РОЂЕНДАН, ДОШАО КУЋИ И ЗАСПАО! ВИШЕ СЕ НИЈЕ ПРОБУДИО! Неутешни отац Стефана (17) из Неготина открива шта се дешавало кобне ноћи

„Ми сматрамо да наша деца треба да се супротставе агресору, а поред таквог суседа као што је Русија пре или касније ће морати да се боре против ње. Зато треба да припремимо децу за то“, изјавио је Заболотни. Он је додао да машта да деца постану универзални војници.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

У Приштини представљен предлог платформе за дијалог Београда и Приштине

ИЗ ШОК-СОБЕ У ПРАВИ ЛУКСУЗ: Нећете веровати где Дарко Лазић наставља опоравак

(ФОТО) ПОСЛЕДЊА ФОТКА ЛЕПЕ МАРИЈЕ КОЈА СЕ ДАНАС УБИЛА! Смеје се и грли РОНАЛДИЊА!

ЛАЗИЋ ПРОДАЈЕ ДУПЛЕКС У ФИЛМСКОМ ГРАДУ: Дарко тражи пола стана од Ане, то је једини услов за развод!

КО ЈЕ СРПСКА МАНЕКЕНКА КОЈА ЈЕ ПРОНАЂЕНА МРТВА У СТАНУ? Откривамо шта се дешавало неколико дана пре него што је извршила САМОУБИСТВО

ОЧЕВИДАЦ СТРАВИЧНЕ НЕСРЕЋЕ У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Чула се страховита ломљава, а онда сам угледао УЖАС! На тротоару је лежао МРТАВ ЧОВЕК

rs.sputniknews.com

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
31°
Sun
25°
Mon
29°
Tue
29°
Wed