Public
Србија Хроника

СТРАВИЧНИ ДЕТАЉИ ТРАГЕДИЈЕ КОД ВАРВАРИНА: Више од 300 килограма пало на несрећног дечака!

Раде Јовановић, стриц мајке Стефана Пајовића (11) на кога је синоћ у селу Залоговац код Варварина пала метална страница тракторске приколице, сведочи открива детаље ове трагедије.

ПЕТОГ ОКТОБРА ХОЋЕ ДА СРУШЕ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ! НОВА ОБОЈЕНА РEВОЛУЦИЈА ПО СТАРИМ МЕТОДАМА!

– Само сам чуо моју унучицу Анастазију како је писнула и полетео ка њој, помислио сам да је повредила ноге, чинило ми се да тако некако седи. Али, кад сам дотрчао и савио се, видео сам Стефана у локви крви… – сведочи за “Новости” потресено, Раде Јовановић, стриц мајке Стефана Пајовића (11), који је преминуо у болници у Крушевцу у среду поподне, након што је товарни део приколице-шпедитер пао на њега у дворишту породичне куће у селу Залоговац код Варварина.

(ВИДЕО) МУСЛИМАНСКИ НАВИЈАЧИ ДОЛАЗЕ НА ПРОТЕСТ ПРАВДА ЗА ДАВИДА: Организатори поздрављају долазак „Манијака“!

Несрећни човек је надљудским напорима успео да подигне наслоњени део машине, који је сигурно тежи од 300 килограма.

– Ни сам не знам како, а зет, Милош је брзо извукао сина и однео га у ауто – прича нам Јовановић.

ВЕНДИ ОТКРИВА СВЕ ДЕТАЉЕ СЕК.А СА ШЕШЕЉЕМ: Предигра му је била најјача страна! Јако ме је палило кад једном РУКОМ ПРЕЛАЗИ ПРЕКО МОЈИХ БУТИНА а другом…

– Санитет хитне помоћи из Крушевца је кренуо ка Залоговцу и код Срња су преузели нашег Стефана. Одвезли су га право на хирургију, тамо су се лекари надаље борили за њега. Покушали су све, радили су и реанимацију, али, на жалост, није било спаса…

СВЕТЛАНА РАЖНАТОВИЋ О НАПАДУ ВАНДАЛА: Кукавице су, никога се не бојим!

Тешке повреде угасиле су детињство малишана који је, како нам је испричала родбина био свестрано дете. Помагао је родитељима Милошу (43) и Весни (39), био је везан за старијег брата Ивана (15), који похађа други разред Угоститељске школе у Врњачкој Бањи. Волео је пољопривредне алатке, као млађи тренирао је карате. Рођаци, пријатељи, комшије описују покојног дечачића као доброг и васпитаног, несташног као и сви други дечаци, који воле игру, а био је и омиљен у сваком друштву.

(ВИДЕО) ПРОЦУРЕО НОВИ СНИМАК ОБРАЧУНА ДЕЛИЈА И НАВИЈАЧА ПСЖ-А! Севнула је бакља, а онда почело ЛУДИЛО на улицама Париза!

Како сазнајемо, у среду је рађена обдукција дечака у крушевачкој болници, где су вести чекали и Стефанови родитељи, Весна и Милош. Време и место сахране биће накнадно одређени, највероватније у суботу.

НОВЕ ПРЕТЊЕ СРБИЈИ СА ЗАПАДА: Кренете ли на Косово, имате рат!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

РУСИ ТВРДЕ: Американци у Грузији УБИЛИ 73 ЉУДИ приликом тестирања новог БИОЛОШКОГ ОРУЖЈА!

Порука Матије Бећковића пред изборе у Босни и Херцеговини

Анђелковић: Српској након избора спремају „Фискалну обојену револуцију“

Дачић: Да ли да бранимо Србе и уђемо у сукоб са Кфором

Novosti.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
25°
25°
Mon
27°
Tue
29°
Wed
30°
Thu