Youtube
Регион

СТРАШНО НАСИЉЕ ХРВАТСКЕ ВЛАСТИ: Капетан Драган скоро ослепео у хрватском затвору!

Драган Васиљковић, познатији као Капетан Драган, готово је ослепео у хрватском затвору због вишемесечног одлагања операције катаракте!

ЗЛОЧИНЦЕ ЈОШ НИЈЕ СТИГЛА КАЗНА

Како сазнајемо, Васиљковићу се пре четири месеца катаракта појавила на једном оку, али се због нереаговања затворских лекара врло брзо проширила и на друго око.

(ФОТО) Ево како изгледа дечко Душице Јаковљевић који је протеклих месеци возио РАЗНЕТИ ЏИП

– Капетану Драгану тренутно је вид знатно замућен на оба ока. Међутим, нико га и даље не шаље на операцију. Овим запостављањем му је нарушена животна и радна способност. Затворски лекари намерно угрожавају његово здравље – објашњава наш извор близак Васиљковићевој породици.

СТРАВИЧАН СУДАР КОД САВА ЦЕНТРА, много повређених!

Наша сазнања потврђује адвокат Горан Цветић, Васиљковићев бранилац, који истиче да су за све криви лоши услови у притвору.

(ВИДЕО) ЈЕЗИВ СНИМАК ИЗ БАЧКЕ ПАЛАНКЕ! Дете брутално злоставља мачку, родитељи снимају и смеју се! Јадној животињи ПОЛОМЉЕНА КИЧМА!?

– Тачно је да је мом клијенту вид значајно ослабљен, али да упркос томе он још није оперисан. Лекари су му досад само ширили зенице, али то је у овом случају недовољно. Осим тога, Васиљковић је доживео и срчани удар у августу 2016. године и уграђен му је стент. Том приликом му је дијагностификован и дијабетес, који није регистрован при пријему у сплитски затвор, што значи да је болест добио током притвора у Сплиту. Имао је и један алергијски напад. Међутим, он није човек који је склон жалопојкама. Очигледно је да му се здравље погоршава, а даљи боравак у затвору може само да му још више штети – наглашава Цветић.

ЕКСКЛУЗИВНО: Ево како генерал Павковић проводи време у затвору у Финској


За месец дана тражиће условни отпуст

Васиљковић је, иначе, јуче по подне из истражног затвора у Сплиту пребачен у затвор Реметинац у Загребу, где ће након месец дана коначно стећи услов да затражи условни отпуст.
Врховни суд Хрватске у јулу му је скратио за годину и по казну затвора и правоснажно га осудио на 13 и по година затвора због ратних злочина над цивилима и ратним заробљеницима у Хрватској. Он је у притвору провео већ скоро 13 година, што му се урачунава у казну.


СКАНДАЛ У БУДВИ! ЦРНОГОРЦИ ХТЕЛИ ДА УЋУТКАЈУ МАТИЈУ БЕЋКОВИЋА: Чим је почело кошкање реаговала полиција и спречила ВЕЋИ ИНЦИДЕНТ

АЛБАНЦИ ПРЕТЕ НЕМИРИМА И РАТОМ НА КОСОВУ! До сукоба ће доћи уколико се Тачи одлучи на само један корак!

УХАПШЕН ХРВАТСКИ ПСИХО: Данас је ножем искасапио оца, а пре 20 година исту судбину доживела и његова мајка

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) НЕУНИШТИВ! Дека (95) оборио СВОЈ СВЕТСКИ РЕКОРД У РОЊЕЊУ!

(ФОТО) МОРБИДНО! ЗЛА ВОДИТЕЉКА ЈЕ НА СРЕЋУ НАПУСТИЛА ОВАЈ СВЕТ! Ово је УМРЛИЦА коју су пре експлозије Лунини фанови направили Душици Јаковљевић!

Јапанска авијација пратила руске авионе изнад Јапанског мора

(ВИДЕО) НЕМАЧКИ ДЕСНИЧАРИ НЕ ОДУСТАЈУ: Хиљаде изашло на улице Кеминца, од противника их раздвајала полиција

НИЈЕ СЕ НИ СКРИВАО! НИКОЛА БУЛАТОВИЋ из Црне Горе изручен у Србију због УБИСТВА!

(ВИДЕО) КИЈЕВ СПРЕМА ОФАНЗИВУ НАКОН УБИСТВА ЗАХАРЧЕНКА

Извор: Informer

Оставите коментар