Printscreen
Друштво Србија

СТРАШНО: Београђанка 15 минута оставила бебу саму, паук јој однео ауто са дететом!

ЈКП "Паркинг сервис" поднео је пријаву Градском центру за социјални рад због занемаривања детета против мајке.

Мајка Јелена М. је синоћ око 19 сати оставила шестомесечну бебу у вечерњим сатима саму и без икаквог надзора у аутомобилу. „Паук“ је однео кола због непрописног паркирања, а нико није приметио да је дете унутра.

СКАНДАЛ! ЈАНКОВИЋ: Србија да докаже да су Дечани и Грачаница српски манастири

Драма је почела када је Јелена М. у 18.56 паркирала свој аутомобил у Улици Високог Стевана у Београду. Правдала се да је хтела да сврати до мужа, а бебу је оставила у аутомобилу да се не смрзава.

„Паркинг сервис“ је у том тренутку однео аутомобил, а радници нису приметили бебу јер је био мрак.

Због целе ове ситуације ЈКП „Паркинг сервис“ поднео је пријаву Градском центру за социјални рад због занемаривања дететапротив мајке детета.

(ВИДЕО) ИНЦИДЕНТ У СКУПШТИНИ: Бошко гађао мишем од лаптопа Мартиновића у лице!

Наиме, радници „Паркинг сервиса“ су у 18.55 часова у Улици Високог Стевана код броја 23 приметили непрописно паркирано возило регистарских ознака.

Од тренутка када је возило опажено до тренутка када је започео сам поступак уклањања, који такође траје неколико минута, прошло је између 15 минута и у том периоду беба је остављена у возилу без родитељског надзора.

– Био је мрак, а из возила се није чуо никакав звук, шум, нити плач, који би указивао да се у њему налази беба. Возач дизалице је након утовара возила, за које је добио налог за преношење, кренуо ка плацу „Паркинг сервиса“ за смештај непрописно паркираних возила у Дунавској улици. У тренутку када је дизалица „паук“ ушла у Дунавску улицу, радник је обавештен од стране диспечера да се у подигнутом возилу налази беба – наводи се у саопштењу ЈКП „Паркинг сервиса“.

ОГЛАСИО СЕ МАРТИНОВИЋ НАКОН ИНЦИДЕНТА СА БОШКОМ – ево шта је рекао

Овај податак диспечер је добио од запослених у Корисничком сервису, који су примили позив мајке, која је у паркираном возилу оставила бебу.

На тридесетак меатара од плаца „Паркинг сервиса“ у Дунавској улици, дизалицу је сустигао отац вичуц́и да се у возилу налази беба.

Радници су, заједно са оцем, утврдили да је беба добро и проценили да је небезбедно спуштати возило на улици. Када су отворили аутомобил, беба је спавала.

БЕЖАЛА КРОЗ ПРОЗОР У ДОЊЕМ ВЕШУ: Девојчицу (14) отели и 5 дана дрогирали и силовали! 20 мушкараца се иживљавало над њом!

– Поставља се питање колико је беба пре извршеног опажаја била сама, без родитељског надзора у возилу. Сходно напред наведеном, ЈКП „Паркинг сервис“, је поднео пријаву Градском центру за социјални рад због занемаривања детета против мајке детета – наводи се у саопштењу.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Гвинеја Бисао повукла одлуку о признању Косова

Обрадовић тврди да је „миш“ сам ујео Мартиновића

(ВИДЕО/ФОТО) НЕДОНОШЧЕ ЈЕ СТАЛО ЛЕКАРКИ НА ДЛАН: Мајци су рекли да ће бити чудо ако малена преживи, а да видите где је данас!

ПОНОВЉЕНО СИЛОВАЊЕ У РЕЖИЈИ ДРЖАВЕ: Српкињи коју су силовали хрватски војници одбијен статус жртве

Извор: Курир.рс/Телеграф.рс

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
31°
31°
Thu
24°
Fri
24°
Sat
25°
Sun