Printscreen
Друштво Србија

СТРАШНИ ПОДАЦИ О ВЕЗИ БОМБАРДОВАЊА И РАСТА ОБОЛЕЛИХ ОД КАРЦИНОМА! НАТО УБИЈА СРПСКЕ ДЕВОЈКЕ: Све више жена млађих од 25 година има рак дојке!

Србија на врху европске листе по броју младих жена које имају карцином дојке. То је директна последица НАТО агресије, упозоравају лекари

(ВИДЕО) ПРЕДСКАЗАЊЕ! ЦРВЕНА ЈУНИЦА, РИБЕ У МРТВОМ МОРУ, ЗМИЈА НА ЗИДУ ПЛАЧА! Сва 3 знака смака света су ту! Ево кад почиње!

У Србији све више девојака млађих од 25 година оболева од рака дојке и по томе је наша земља у самом европском врху, показује статистика Европског регистра за рак! Домаћи стручњаци, потврђујући ове податке, кажу да је то директна последица НАТО агресије, јер су те младе жене расле и развијале се након бомбардовања, када је наша земља затрована осиромашеним уранијумом и другим канцерогеним токсинима.

Овој чињеници иде у прилог и податак да у Србији годишње од рака дојке оболи 19, а умру три жене млађе од 30 година, док је у остатку света овај канцер код тако младих особа на нивоу статистичке грешке. Такође, код нас разне врсте канцера сваке године добије чак 80 одсто младих више од европског просека.

(ВИДЕО) ТРАМП СТИГАО У БЕОГРАД: 5.000 људи сачекало америчког председника на аеродрому! Одушевљени што је дошао!

Црне бројке

Наш чувени неурохирург проф. др Даница Грујичић упозорава да је после бомбардовања драматично порастао број младих жена које добијају рак дојке, док се пре 1999. тако нешто готово уопште није дешавало.

– Рак дојке је болест која се најчешће појављује код жена старијих од 55 година, док је код млађих од 30 поприлично ретко присутна. Међутим, у Србији последњих година има све више девојака старих између 20 и 25 година којима лекари открију рак дојке. То је страшно, јер се ова болест код тако младих жена појављује на нивоу инцидента, а код нас се појављује у десетинама случајева. И сада, питање је шта је то утицало да се код нас појави тако велики скок у овој статистици? Чему су то биле биле изложене младе Српкиње, а нису њихове вршњакиње у Француској, Немачкој или Британији?! Па јасно је, у питању су последице НАТО агресије и канцерогени токсини остали после бомбардовања. Зато апелујем да се веза између отрова из бомби и раста броја оболелих од карцинома у Србији што пре испита, како бисмо сазнали праву истину – каже др Грујичић и додаје да све бројке говоре у прилог овој тези:

МАТИЋ НИЈЕ ОДАО ПОЧАСТ ПОГИНУЛИМ ЕНГЛЕСКИМ ВОЈНИЦИМА: Медији спекулишу да је Србин одбио да носи цвет на дресу због НАТО бомбардовања 1999. године!


Превентивни прегледи једини спас

Докторка Ана Јовићевић из Института за онкологију и радиологију Србије напомиње да је превентива најбољи спас од карцинома дојке.
– Статистика није нимало сјајна и сваке године се боримо са истим проблемима, али и бројкама. Рак дојке је подмукла болест, по чијој смо неславној статистици други у Европи. Зато је превенција једино и најбоље решење да би се рак дојке спречио. Девојке старије од 20 година требало би бар једном месечно да одлазе на преглед, док би жене старије од 50 година обавезно требало да иду на мамографске прегледе на сваке две године. Поред тога, битни фактори су и здрава исхрана, квалитетан начин живота, умерена физичка активност, али и избегавање алкохола и дувана – објашњава др Јовићевић и додаје да симптоме попут чворића, исцедака из брадавице, црвенила и отока дојке не треба игнорисати.


(ВИДЕО) ПУТИН УРУЧИО БИКОВИЋУ ДРЖАВНУ НАГРАДУ! Велико признање за нашег глумца

– Имамо у нашој земљи 4.400 жена које годишње оболе и 1.600 оних које умру од рака дојке, што је далеко изнад европског просека. То значи да ова болест сваког дана у Србији узме четири до пет женских живота?! Такође, у Србији од канцера сваке године оболи 80 одсто деце више него у осталим државама нашег континента. То не може бити случајно и не може доћи само од себе.

Познати српски онколог проф др Слободан Чикарић истиче да је НАТО агресија један од главних разлога за повећан број оболелих од канцера дојке, нарочито код младих девојака.

Дарко неће моћи да наплати осигурање од 65.000 евра јер је имао дрогу у крви?! Детаљи које нико није знао!

Затрована средина

– Ове поражавајуће статистике и велики број оболелих од разних малигнитета очекивани су, а за њихову распрострањеност међу грађанима Србије добрим делом је заслужан осиромашени уранијум којим нас је НАТО затровао током бомбардовања. Најстрашније је то што је број новооболелих сваке године у порасту и што се међу пацијентима налазе и све млађе особе. То су девојке које су расле за време и после агресије 1999. године, а ваздух, земља и вода око њих били су затровани разним канцерогеним честицама из бомби – наглашава др Чикарић.

ПРВА ИСПОВЕСТ РОЂЕНОГ БРАТА ДАРКА ЛАЗИЋА ПОСЛЕ ЈЕЗИВЕ САОБРАЋАЈКЕ И ОПЕРАЦИЈЕ: Драган је разговарао са певачем у болници, а ово су СВИ детаљи!

(ВИДЕО) КРВАВА АЗРА СЕКЛА СРПСКИМ ЗАТВОРЕНИЦИМА ПОЛНЕ ОРГАНЕ „Након што га је заклала, зграбила ме је за косу и терала да ПИЈЕМ КРВ која му је цурила из ране“

ЛУКАШЕНКО УПОЗОРАВА ПОЉСКУ: Не стварајте додатне базе, иначе ће Минск и Москва бити принуђени да одговоре!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ВЕЧЕРАС ЈЕ ЕМИТОВАНА НОВА СЛАГАЛИЦА! Омиљени квиз увео НОВУ ИГРУ!

НЕЗАПАМЋЕНА ТРАГЕДИЈА У СЛОВЕНИЈИ! Пијани Мартин на пешачком разнео трудницу и пса, дете породили царским резом, пет дана касније је стигла НАЈГОРА ВЕСТ

(ВИДЕО) Страх од катаклизме: Шта се то ново кува у лабораторијама моћних

НАПИТАК КОЈИ ПОМАЖЕ КОД ПРОБЛЕМА КОЈИ МУЧИ 80 ОДСТО ЉУДИ: У шољу млека додао 4 чена белог лука!

МОРЕ ПУНО МАРИХУАНЕ: На подручју Дубровника полиција открила око 156 килограма марихуане како плута у води!

ХОРОР ИЗНАД ГЛАВНОГ ГРАДА! Два авиона се сударила у ваздуху, олупина се срушила у поље, страхује се од најгорег!

Извор: Informer

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
29°
Mon
28°
Tue
28°
Wed
29°
Thu