Ilustracija, Pixabay
Србија Хроника

СТРАШНА ПОРОДИЧНА ТАЈНА У РУШЊУ: Мушкарац који је давио жену, обесио се на истом месту где и његов брат!

"Пре три године у истој помоћној згради његов стриц се обесио о греду од бетона. Несрећник је само променио канап. И његов брат од ујака је на исти начин извршио самоубиство, лично сам га скинуо са греде."

Овако прича комшија мушкарца Горана Р. (53) који је у ноћи између среде и четвртка извршио самоубиство, након дављења супруге у Улици ослобођења у Рушњу.

АМЕРИКА СЕ СПРЕМА ЗА РАТ СА РУСИЈОМ И КИНОМ: Пентагон збија редове и повлачи војнике из Африке!

Стравична драма одвијала се пред зору у породичној кући, прича комшија Ж. Н.

– Он је давио супругу, али је она у једном моменту пала. Г. Р. је вероватно помислио да ју је убио, отишао у помоћни објекат, окачио канап и обесио се. Супруга С.Р. је ујутру, када се освестила, почела да га тражи и затекла стравичан призор – прича комшија Ж.Н.

ПОБЕГАО САМ ОД ЛУДИЛА ВУКА ЈЕРЕМИЋА: Дневно попуши и попије моју плату, томпуси му коштају 1.400 евра, пије вино од 350 евра…

Да трагедија буде већа, он је трећа особа у породици која је извршила самоубиство на исти начин. Исто су учинили и његов брат од ујака и стриц.

– Горанов стриц је имао скоро 90 година. Сећам се да је говорио: „Докле да живим? И ово ми је много“. Онда је пресудио себи. Сада је то исто учинио Горан иако није деловало да има озбиљних проблема. Шта је било унутар зидина њихове куће и, пре свега, у његовој глави, то је само он знао – прича комшиница кроз сузе напомињући да не може да гледа прекопута у породичну кућу несрећне породице јер јој је све много тужно.

Рат Вашингтона и Москве у УН због Србије: Рус одувао Американца!

Према писању београдских медија, Горан је такође пре десетак дана отпуштен из психијатријске установе јер се годинама борио против депресије.

– Више пута је био хоспитализован и пио је лекове. У последње време се понашао јако чудно, нисам знао тачан разлог али та се промена доста примећивала. Претпостављам да је узрок томе отказ који је раније добио у предузећу – додаје Ж.Н.

Према речима комшија, Горан је био узоран, вредан и поштен човек, а његова породица је важила за имућну.

Ванредно заседање безбедњака: Сви на задатке да се спречи егзодус Срба

„Како ће деца без њега?“

У разговору са комшијама и рођацима с страдалог Горана сазнали смо да деци још нису саопштили трагичне детаље. Две ћерке, од којих је једна гимназијалка, а друга у основној школи, тренутно су смештене код рођака, док је њихова мајка Славица превезена у Ургентни центар.

(ВИДЕО) ЖЕСТОК СУКОБ САШЕ ПОПОВИЋА И ВОДИТЕЉА У ПРОГРАМУ УЖИВО: Срђан је једном реченицом РАЗБЕСНЕО директора Гранда, а онда су се погледали ДИРЕКТНО у ОЧИ

– Деца су златна, као и Горанова супруга. Ма цела породица је за пример. Добри домаћини, поштени, вредни… Нити је Горан био мангуп, нит’ пијаница. Никако не могу да схватим зашто је ово урадио. Скаменио сам се кад сам чуо – каже комшија.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДАНИЈЕЛА ЈЕ ИМАЛА 2 СПОНТАНА ПОБАЧАЈА: Све што је желела било је дете, отишла је под ОСТРОГ и онда јој је ЛАЗАР преокренуо цео живот!

ХОРОР У СРПСКОЈ ЦРЊИ! ПСИ ПОЈЕЛИ ЧОВЕКУ ЛИЦЕ У РОЂЕНОЈ КУЋИ: Бицикл је био наслоњен на ограду, а оно што смо видели унутра ПРОГОНИЋЕ НАС ДОК СМО ЖИВИ

НОВИ УДАР НА ЏЕП ВОЗАЧА У НАЈАВИ! Дробњак: Тражићемо поскупљење путарине и наплату на магистралним путевима, али за ОВА ВОЗИЛА!

ДРАМА ЈУТРОС У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА! Стигла анонимна дојава да је ПОСТАВЉЕНА БОМБА КОД ЗГРАДЕ СКУПШТИНЕ!

Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
27°
Wed
29°
Thu
30°
Fri
23°
Sat