Европа Свет

Страшна освета Велике Британије или трагикомични фељтон

Британски лист „Тајмс“ је јавио да би Лондон могао да предузме масовни сајбер-напад на Русију као вид казне за „случај тровања издајника“. Наводно, планира се напад на све мреже Владе, као и на „фабрике лажних вести“. Такође, на острву размишљају да ли да бојкотују Мундијал и да ли да уведу санкције руским бизнисменима.

Све мере су биле одобрене и усвојене, али онда је нешто кренуло наопако.

Британски хакери индијског порекла, познати по својој умешности, нису могли да нађу кључне компјутерске мреже руске Владе, јер се све што је важно решава путем старих телефона који имају чудан назив „вертушка“, а међусобно су повезани подземним, ојачаним, односно оклопним кабловима.

ИСКАСАПИО ЖЕНУ: Пререзао јој гркљан, није могао да поднесе што га је оставила!

У московско подземље, зарад сајбер и хакерског напада била су послата двојица најбољих агената МИ-6. Једног нису могли да нађу, а другог су са шина подземне железнице, где је завршио својом неспретношћу бежећи од пацова по тунелима, спасли путници који су чекали воз на станици „Охотњи рјад“.

Агент се тресао од страха, све време понављао „Зовем се…“ не могавши да се сети свог имена, повремено плакао и стезао уз груди оригинал Вергилија из библиотеке Ивана Грозног. Није јасно одакле му овај антиквитет, он није могао да се сети.

Од оних ресурса који су доступни британским хакерима, успели су да дођу до налога на Твитеру премијера Медведева. Ипак, британски компјутераши су одустали од обарања налога председника руске владе из страха да ће паралисати Трампа док управља Васељеном.

Покушаји да се нападну руски тролови нису уродили плодом. Британски хакери су на некакав волшебни начин остали без новца са својих текућих рачуна, а те паре заправо нису ни зарадили (не)успшеним нападима на „руске хакере“. Зато су пали у депресију и нису могли више да раде.

(ВИДЕО) БУДВАНИ У ПАНИЦИ: Плимни талас прети да потопи Стари град, грађани врећама песка покушавају да одбране куће!

Мере против руске телевизије РТ су довеле до тужних последица. Британци су без РТ потпуно изгубили везе са реалношћу, па чак више нису знали ни који је дан ни доба године. Стихијски је дошло до стварања црног медијског тржишта, на којем су се дискови са вестима РТ продавали за 50 фунти или размењивали за флашу шкотског вискија.

Бојкот Мундијала екипе Енглеске је ужасно разочарао британске навијаче, као и оне из Панаме који су изгубили све наде да ће лако стићи до осмине финала.

СТУДЕНТ КОЈИ ЈЕ ПОДЕЛИО СРБИЈУ Сестра Милана Јевђића: Мој брат не лаже, очух га је тукао

Санкције против руских бизнисмена су се показале као посебно болне. Економија Британије је одмах изгубила велики део свог  невиртуалног новца, па је краљевска породица била приморана да прода Бакингемску палату Кинезима који су одмах у овом велелепном здању отворили неколико ресторана брзе хране и продавницу технике „Хуавеј“.

Путин је због додатног привлачења инвестиција у економију Русије наградио Одреном пријатељства Савет националне безбедности Велике Британије.

ОВО СУ ТАЈНЕ БЕОГРАДСКИХ МРАЧНИХ УЛИЦА: Улазе у проституцију да би добро зарадиле, али онда… НАЧИН НА КОЈИ ЗАВРШЕ ЈЕ УЖАСАН!

Месеца дана после тога Савет је одржао ванредни састанк.

После свођења резултата, било је одлучено да се из хуманитарнних разлога моментално све опрости Русији.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Полиција блокирала приступ амбасади Русије у Кијеву

ГОДИШЊИЦА СМРТИ: Тандем из Срећних људи умро истог датума

ПРОМЕНЕ У ДС: Гордана Чомић од Шутановца преузима чело демократа

Извор: Игор Романович, аутор блога Green Tea

Оставите коментар