zavetnici.rs
Политика Србија

СТРАХ ОД ЗАВЕТНИКА – поново угашена званична Фејсбук страница!

Заветници обавештавају јавност да је администрација Фејсбука након два дана замрзавања промоције активности покрета на овој друштвеној мрежи данас и званично угасила нашу Фејсбук страницу. Упоредо са тим блокирани су и профили највиших представника руководства покрета, наводи се у званичном саопштењу које преносимо у целости.

(ВИДЕО) ОВДЕ ГРАВИТАЦИЈА НЕ РАДИ: На овим местима водопади падају навише, кола се крећу узбрдо иако није упаљен мотор…

СВИ ДЕТАЉИ УБИСТВА ИСПРЕД НОЋНОГ КЛУБА „НАНА“! Навијач Рада упуцан са два метка, КАМЕРЕ СВЕ СНИМИЛЕ!

Истичемо да је ово већ други пут за само годину дана да се Заветницима без икаквог оправданог разлога спречава деловање на друштвеним мрежама. Подсећамо да је почетком ове године Фејсбук угасио страницу Заветника која је бројала преко 50 хиљада лајкова.

(ФОТО) НИШТА НИЈЕ СЛУТИЛО НА КОБНУ ПУЦЊАВУ У НБГ: Ово је брачни пар чија се свађа јутрос завршила трагедијом!

Наш тим који се бави интернет промоцијом дошао је до информације да је за само један дан против странице Заветника поднето више од 940 пријава. Оне су уследиле одмах након објављивања вести о посети делегације Заветника руској Државној Думи где је руским званичницима представљена платформа покрета о КиМ.

Постоји више него оправдана сумња да је реч о оркестрираном нападу јер није никаква случајност да у тако кратком временском периоду дође до толиког броја пријава.

ЈЕЗИВО ПРЕДВИЂАЊЕ СТИВЕНА ХОКИНГА: Мистериозни објекат у облику цигарете који улази у Сунчев систем никада није виђен, ако су ванземаљци, црно нам се пише!

Подсећамо да се администрација Фејсбука налази у Загребу која врло пристрасно уређује ову друштвену мрежу. Очигледно је да се према њеним стандардима Заветници третирају као озбиљна претња чим се суочавају са бруталном цензуром, нападима и саботирањем на друштвеним мрежама.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

БЕОГРАД И БАЊАЛУКА УЈЕДИЊЕНИ: Република Српска се придружује тужби против чланица НАТО-а

(ВИДЕО) ДРАМА У САД: Пожари у Калифорнији прете да буду највећи икад

Вучић са председником „Хбис групе“ о Железари

Извор: zavetnici.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
26°
28°
Fri
29°
Sat
31°
Sun
31°
Mon