Printscreen
Занимљивости

СТИЖЕ АПОКАЛИПСА: Исак Њутн израчунао кад нас очекује смак света, све је ЗАПИСАНО У БИБЛИЈИ! Није нам још много остало!

Исак Њутн један је од најзначајнијих научника на свету, али мало људи зна да је био и јако побожан хришћанин и да је проучавао теологију, како би доказао када ће бити смак света, односно када ће се Исус Христ поново појавити.

Проучавајући Библију, он је искалкулисао да ће се апокалипса догодити 2060. године, тачно 1260 година после оснивања Римског царства. Једини Њутнов наследник био је гроф од Портсмута који је у свом власништву имао буквално пун ковчег писама и радова овог генијалног научника. Његови радови су 1936. године прешли у власништво Краљевског колеџа у Енглеској и Оријенталне јеврејске академије.

ЦЕРАР НАПАО СРБИЈУ ЗБОГ ПУТИНА! Змаго Јелинчич му ЖЕСТОКО ОДГОВОРИО!

Истраживачи су открили из Њутнових писма које је написао 1704, да је као годину, када ће се догодити апокалипса, навео 2060. Чувени научник је дошао до свог апокалиптичног закључка након што је анализирао Данијелово Јеванђеље из Библије, али како је тачно дошао до открића остаје мистерија после више од 300 година.

ЗАТРПАЋЕ НАС: Србија се пробудила под дебелим снегом који неће престати да пада до суботе! Нападаће и до ПОЛА МЕТРА!

До тог закључка он је дошао после детаљног проучавања Књиге Данијелове, поглавља 12, стиха седам:

СДА СЕ ЗАЛАЖЕ ЗА ОСАМОСТАЉЕЊЕ СРПСКЕ?! Додик: Иницијатива СТРАНКЕ БАКИРА ИЗЕТБЕГОВИЋА значи крај БиХ!

,,Видео сам човека обученог у лан који је био на води реке кад је подигао десну и леву руку према рају. Заклео се од онога који живи заувек да ће он бити тамо неко време… А кад он добије да распрши моћ светих људи, све ће се завршити”, цитат је из Библије краља Џејмса.

ТРАЖЕ ПРОМЕНУ ИМЕНА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ? Федерација спрема свилени гајтан

У својим белешкама Њутн наводи да ће „опаке нације“ бити уништене и да ће се Јевреји вратити из заточеништва у своју домовину пре краја света што би се могло закључити као оснивање Израела након II светског рата.

Он је написао „на рушевинама опаке нације, на крају јецаја и свих невоља, повратак Јевреја из заточеништва и затим оснивање растућег и развијајућег Краљевства.“

(ВИДЕО) ОВО НИЈЕ ОЧЕКИВАО! РУСКА НОВИНАРКА ЋАСКАЛА СА ВУЧИЋЕМ, ПА МУ УДЕЛИЛА КОМПЛИМЕНТ: Ево шта јој је кроз осмех одговорио председник Србије

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) Жестоки сукоби у Каракасу, одјекују јаке експлозије

(ВИДЕО) Како се калио „Путинмобил“

Дубоки удар: Америка започела још једну „меку интервенцију“ у Јужној Америци

ЦРНОГОРСКОГ ДИВА ОД 2 МЕТРА СУ СЕ СВИ ПЛАШИЛИ КАО САМОГ ЂАВОЛА: Аркан је само једном виђен како плаче, на сахрани овог човека!

ТАЈНА ШИФРА ЗА ЛИКВИДАЦИЈЕ! Само 10 минута после суровог убиства шкараљца Далибора Ђурића снајпером у затвору, стигла је ОВА ПОРУКА! КЛУПКО СЕ ОДМОТАВА

Курир.рс/Дневно.хр

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
27°
28°
Thu
29°
Fri
29°
Sat
24°
Sun