Uncategorized

Стимулативне мере припадницима Војске и Министарства одбране

Министар одбране Александар Вулин уручио је у Великој ратној сали Старог генералштаба нематеријалне стимулативне мере награђеним припадницима Министарства одбране и Војске Србије који су се својим радом и залагањем истакли у години која је на измаку.

(ВИДЕО) ТЕКСТ ИНДИЈАНСКОГ ПОГЛАВИЦЕ УЗБУРКАО ЈАВНОСТ НА ЗАПАДУ: “Србија је лекција модерном свету”

Реч је о нематеријалној стимулативној мери из надлежности министра одбране а која подразумева седмодневни одмор с једним чланом породице у једном од објеката Министарства одбране и Војске Србије намењеним за одмор и рекреацију на Тари, у Врњачкој Бањи или Моровићу.

(ВИДЕО) БАБА ВАНГА ЈЕ ВИДЕЛА БУДУЋНОСТ: У 2018. години два догађаја ће променити свет!

Награде, седам дана бесплатног боравка у хотелу „Оморика“ на Тари, ове године добило је укупно 351 војник, подофицир, официр и цивилно лице који су се у години на измаку истакли својим радом и залагањем и постигли завидне резултате у Министарству одбране и Војсци Србије.

КРВАВИ ЉУБАВНИ ТРОУГАО НА МИЉАКОВЦУ! Монструм се сам предао полицији, ТВРДИО ДА НЕМА ВЕЗЕ СА ЗЛОЧИНОМ!

„Председник Републике Србије и врховни командант Војске Србије, Александар Вучић, дао је јасну наредбу, а то је да жели јаку и задовољну војску“, истакао је министар одбране и додао да се војска прави јаком тако што се обналвја најсавременијим наоружањем, обучава и опрема а чцини задовољном подизањем материјалног статуса њених припрадника.

ДРАМА НА ВРАЧАРУ, СТАКЛО ПРЕСЕКЛО ДЕЧАКУ (11) АРТЕРИЈУ: Бјела га одмах стрпао у кола и кренуо у Тиршову! МИНУТИ ДЕЛИЛИ МАЛИШАНА ОД СМРТИ!

„Када знам за сваког од вас колико је пута већ заслужио ову награду и много већу награду него што је ова, осећам се поносним што представљам део тог строја и што могу да кажем да ћемо наставити да јачамо војску али и да је чинимо задовољном,“ истакао је Вулин, саопштило је Минситарство одбране.

Према његовим речима, законским решењима која ће бити усвојена идуће година, биће омогућено да се у Војсци остане дуже, да сви, од професионалног војника па до професора, истраживача, додбију простор да остану до пензије.

(ВИДЕО) ОВДЕ ТЕМПЕРАТУРА ПАДА И ДО -70: У најхладнијем селу на свету људи дуго живе, шокираћете се кад чујете зашто!

Вулин је обећао и да ће стамбена изградња, која је породицама припадника војске најпортребија буде бржа, масовна, истакавши да онај ко уђе у Војску Србије треба само да да све од себе, да воли Србију, а Србија и Војска Србије ће бринути о њему.

„Учили сте, радили, вежбали, некада спасавали туђе животе – све што сте радили вредно је захвалности, више него награде. Знам да разумете да и на овај начин хоћемо да вам покажемо колико вас ценимо, поштујемо, колико вас волимо,“ рекао је Вулин.

СРБИ ОТКРИЛИ ПРОИЗВОД ВРЕДНИЈИ ОД МЕДА, ЗА КИЛОГРАМ 100.000 ДОЛАРА! Извозе га у САД, фармацеути одлепили!

Командант Копнене војске генерал-потпуковник Милосав Симовић је у име награђених захвалио на урученим стимулативним мерама, нагласивши да је реч о врло позитивној новини.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ДРАМАТИЧНО УПОЗОРЕЊЕ ГЕНЕРАЛА АМЕРИЧКИХ МАРИНАЦА: Спремите се за рат у ова два региона

УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) АУТОБУС УЛЕТЕО У ПОДЗЕМНИ ПРОЛАЗ: 5 мртвих, 15 изгажених

Трамп нека саопшти све што има, нећемо ваљда да причамо са Хојтом Јијем

Прве оптужнице против лидера ОВК

У ,,Москви“ одржана дебата о одбрани Косова и Метохије!

Извор: Танјуг

Оставите коментар