Printscreen
Србија Хроника

СТИГЛА ВЕШТАЧЕЊА И УКОПАЛА ЗОРАНА: Има доказа да је он убио Јелену

Инспектори београдске полиције који истражују убиство Јелене Марјановић обавештени су да су завршена сва вештачења физичких и биолошких трагова са места злочина на насипу у Борчи и да има чврстих доказа да је њен муж Зоран убица.

ЛУКАШЕНКО СРБИЈИ ШАЉЕ МНОГО ВИШЕ МИГОВА НЕГО ШТО СЕ ПРИЧАЛО: Србија постаје убедљиво НАЈЈАЧА ВОЈНА СИЛА У РЕГИОНУ!

Вештачења су, послата у тужилаштво, а очекује се да након тога буде и подигнута оптужница против Јелениног мужа, пише Информер.

ДНК и базне станице

Извори из полиције и тужилаштва, међутим, нису желели да открију о којим конкретно вештачењима се ради, али су истакли да је овим случај против Марјановића практично решен.

ХОРОР У БЕОГРАДУ: Девојчицу (14) другови силовали дршком од метле

– Инспектори су обавештени да су све анализе и вештачења указала да се Јеленин муж директно доводи у везу са убиством на насипу у Борчи 2. априла 2016. Није још време да се открију детаљи док у тужилаштву све то не прегледају и покрену даљу процедуру, али колико смо обавештени, у питању су чврсти и необориви докази против Зорана Марјановића – каже извор.

(ВИДЕО) СРАМНО: Бахати београдски редитељ се подсмехивао српским жртвама и патријарху, Србе поредио са нацистима!

Зорана Марјановића у притвору Окружног затвора (ЦЗ) свакодневно посећују адвокати, а од чланова породице последњи пут су га прекјуче посетили отац Владимир и син из првог брака Урош. Како смо сазнали у ЦЗ-у, Зоран дели ћелију са тројицом оптужених за ситније крађе. Понаша се нормално, и даље поштује кућни ред и није тражио никакву медицинску помоћ.

ПРАЉКА СТИГЛА СУЛЕЈМАНОВА КЛЕТВА! Зла коб генерала који је срушио СТАРИ МОСТАРСКИ МОСТ!
Према досадашњим информацијама из истраге, Зорана су са злочином повезивали његови ДНК трагови нађени на Јеленином телу, али и трагови блата на његовим фармеркама, који су идентични оном са места злочина. Међутим, остало је неколико околности које, бар за јавност, нису биле до краја расветљене.

На првом месту ту су ДНК трагови непознатог мушкарца пронађени на Јелениним рукама и на трсци у близини њеног тела. Поред тога, до пре неколико дана у тужилаштво још нису била стигла ни вештачења базних станица мобилне телефоније које покривају Борчу и насип.

ОТМИЦА У БЕОГРАДУ: Младићи стрпали дечака у ауто, па га мучили у Малом Мокром Лугу!

– Из тих анализа требало би да се утврди тачно Јеленино и Зораново кретање у време злочина, али и кретање осталих укућана, Зоранових родитеља и његовог брата. Те анализе показаће да ли је Зоран говорио истину о времену и месту куда су се кретали пре Јелениног нестанка – наводи саговорник.

ОНО ШТО НИСТЕ ЗНАЛИ О ПРАЉКУ: Најбољем пријатељу Србину је преотео жену, а богатство је оставио…

Брзо преминула

Иначе, Зоран је ухапшен 15. септембра због сумње да је 17 месеци раније убио Јелену, и још је у притвору. У наредби за спровођење истраге стоји да су њих двоје и мала Јана 2. априла 2016. отишли до почетка насипа и да је Јелена затим отишла да џогира. У једном тренутку Зоран се одвојио од детета на десетак минута и убио Јелену. То се, како пише у наредби, десило између 16.49 и 17.30.

ПОЧЕЛО ЈЕ: Албанија и тзв. Косово зацртали рок за уједињење

Супервештачење је показало да је Јелена убијена у каналу, поред насипа, да је ударена више пута у потиљак тупим предметом и да је смрт наступила брзо. То је закључено на основу тога што у њеним плућима није било воде, већ само мало у душнику.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДОДИК О ХАШКОМ ТРИБУНАЛУ: Јасно је да им је намера да се народи на овим просторима НИКАД НЕ ПОМИРЕ!

Стефан Стаменковски: Војно-техничка сарадња са Русијом је предуслов за решавање ситуације на КиМ

КИТАРОВИЋКА У ХАГУ ПОНОВИЛА УСТАШКУ МАНТРУ: Хрватска није агресор, бранила се од великосрпске агресије

НЕЗАПАМЋЕН СКАНДАЛ НА ГРАДСКОМ ГРОБЉУ У БАЧКОЈ ПАЛАНЦИ: Гробари украли минђуше са мртве бабе!

Извор: Информер

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
28°
Tue
29°
Wed
29°
Thu
30°
Fri