курир.рс
Политика Србија

СТЕФАНОВИЋ О ШЕШЕЉЕВОМ УПОЗОРЕЊУ ПРЕДСЕДНИКУ СРБИЈЕ: Српске службе могу да сачувају Вучића! Неће дозволити да његов живот буде угрожен!

Држава озбиљно схвата безбедност председника Србије и неће дозволити да његов живот буде угрожен. Уверен сам да су људи задужени за његову сигурност врхунски професионалци, поручио Небојша Стефановић.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) Погледајте снимак СУРОВЕ ЛИКВИДАЦИЈЕ власника подгоричке дискотеке

Министар полиције Небојша Стефановић поручује да држава озбиљно схвата безбедност председника Србије Александра Вучића и неће дозволити да његов живот буде угрожен.

Стефановић је у изјави за Курир, после упозорења лидера радикала Војислава Шешеља, рекао да је живот шефа државе у опасности јер „неко жели да га смакне тровањем хране или обарањем авиона“!

ФОРЕНЗИЧАРИ ОТКРИЛИ НОВЕ ДЕТАЉЕ УБИСТВА: Јеленин леш имао „БЕТОНСКЕ ЦИПЕЛЕ“ да не би испливао!

Он уверава да надлежне службе сагледавају све ризике и адекватно реагују.
– Држава веома озбиљно схвата безбедност председника Републике и све надлежне службе професионално сагледавају потенцијалне ризике и примењују адекватне мере. Уверен сам да су људи задужени за безбедност председника врхунски професионалци и да неће дозволити да председников живот и безбедност буду угрожени – каже Стефановић.

И потпредседница Владе Зорана Михајловић истиче да у овој земљи функционишу институције:

– Шешељева „баљезгања“ не желим да коментаришем јер свиме што каже покушава да привуче медијску пажњу, пошто му ништа друго не полази за руком. Ево сад говори такве ствари и о председнику. У овој земљи функционишу институције и сигурна сам да и те како брину о безбедности нашег председника.

(ВИДЕО) ПОЛИЦАЈАЦ БРУТАЛНО ПЕСНИЧИ ДЕВОЈКУ У ГЛАВУ: Узнемирујући снимак пребијања НА ПЛАЖИ разбеснео јавност у САД!

Чланица скупштинског Одбора за контролу служби безбедности Марија Обрадовић каже да „лично не доживљава озбиљно ништа што ова политичка старлета (Шешељ, прим. аут.) изговори“.

– Не верујем да људи којима је на чување поверен живот политички најважније личности у земљи и региону чекају Шешеља да им нешто дојави. Свакодневно глупостима забавља народ, па сад покушава, везујући се за озбиљне теме, да додатно привуче пажњу – каже Обрадовићева, која је и потпредседница СНС, и додаје:

– А што се тиче озбиљности ризика којима је изложен Вучић – о њима се старају службе безбедности у максималном капацитету. Ризици и претње се свакодневно прате и контролишу, не сматрам да јавност треба узнемиравати редовним активностима безбедносних служби.

АЛАРМАНТНО: ЕКСТРЕМИСТИ У РАШКОЈ ПУЦАЈУ ИЗ ПРИВАТНИХ ТОПОВА, ДРЖАВА ЋУТИ!

Директор Међународног института за безбедност Орхан Драгаш сматра да се свака информација, било да је од озбиљног извора било да долази од сензационалистичког политичара као што је Шешељ, мора проверити.
– Додатан разлог за то је и искуство са Шешељевим информацијама, који је пред одлазак у Хаг буквално најавио убиство премијера Ђинђића, крваво пролеће у Србији – каже он.

Шешељ је, подсетимо, на прекјучерашњој седници Скупштине Србије рекао да има поуздана сазнања да је Вучићев живот угрожен јер „неко жели да га отрује или да га смакне обарањем авиона“.
– Желео сам све да кажем народу и нећу вам откривати одакле знам све то. Само кажем да не би ваљало за Србију да нам убију и председника државе. А то је још остало. Ми Срби смо у последњих 150 година убили једног кнеза – Михајла Обреновића. Убили смо и једног министра – Милорада Драшковића. Па једног краља – Александра Обреновића, па једног премијера – Зорана Ђинђића. Дакле, место премијера је ту попуњено. И ко још никад није убијен у Србији? Председник Републике – изјавио је Шешељ и потом се обратио и премијерки Ани Брнабић:

КО КУПУЈЕ СРПСКЕ КУЋЕ ПО ЛЕСКОВЦУ: Ове људе нико никад није видео, а искеширају по 160.000 евра за једну некретнину

– Јесте ли довољно забринути због опасности које прете? Лично имам нека сазнања и све што сазнам, изнесем у јавност. Ја сам и уочи Ђинђићевог убиства изнео све што сам знао, да ће доћи до крвопролића у Србији.
Брнабићева је одговорила да грађани немају разлога за забринутост јер је Србија данас стабилна и безбедна држава.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Русија спремна за дијалог, без обзира на непредвидљивост Трампа

ПРИЈАТЕЉИ ИЗ ДЕВЕДЕСЕТИХ: Како је ликвидирани Милорадовић постао сарадник Луке Бојовића

(ВИДЕО) Хероји са Кошара и Паштрика у Доњецку: Ако не знаш на чијој страни треба да се бориш погледај чија деца гину

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
12°
17°
Sat
16°
Sun
18°
Mon
11°
Tue