МУП Србије
Политика Србија

СТЕФАНОВИЋ: Нови рачунари, возила и униформе полицајцима!

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић најавио је данас да ће у наредна два месеца бити обновљен велики број рачунара у полицијским станицама, који су делом набављени и из донација.

ИСПОВЕСТ СТАНЕ, СУПРУГЕ ПОЛИЦАЈЦА КОЈИ ЈЕ УБИО МИРОСЛАВУ И СЕБЕ: Много сам га волела! Били смо срећна породица док у наш живот није ушла ОНА

У скупштинској расправи о предлогу буџета за наредну годину, Стефановић је навео да ће се, осим набавке нових возила и униформи, радити на модернизацији целог система полиције, наводећи да се настојати да се грађаним омогући да се за поједине послове у електронском облику обрате полицији.

(ВИДЕО) МАСАКР У ХРАМУ: Мачем убио свештеницу, затим сестру, па пресудио себи

Осим повећања плата за 10 одсто и исплате бонуса до краја године од 10.000 динара, Стефановић је рекао да ће се даље радити на томе да се полицији обезбеде бољи услови за рад, те да ће бити обновљене и изграђене нове зграде за полицијске управе, с обзиром да су сада неке зграде старе чак и седам деценија.

(ВИДЕО) Делије на Келну двосмисленим транспарентом подржале Ратка Младића: Да ли ће се протумачити шифрована порука?

То је, истиче, део великих напора и владе и парламента и председника да се покаже поштовање према сектору безбедности који се бори за сигурност грађана и настоји да Србија буде модерна држава.

(ВИДЕО) НЕВЕРОВАТНО ОТКРИЋЕ У ИСУСОВОЈ СТАТУИ! Погледајте шта су пронашли!

Подсетио је и да је ове године набављен велики број униформи за полицајце и ватрогасце, да је комплетно набављена за жандармерију, те да ће до краја месеца бити испоручена и мова униформа за припаднике граничне полиције и интервентних јединица.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Лавров: Одлука САД о Јерусалиму против здравог разума

(ВИДЕО УЖИВО) Протести у Јерусалиму: „Позивамо вас, армијо муслимана“

ИЗНЕНАЂЕЊЕ Мали сачекао петомилионитог путника, нећете веровати ко је то!

Извор: Танјуг

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
29°
Sat
31°
Sun
30°
Mon
26°
Tue