MUP Srbije
Политика Србија

СТЕФАНОВИЋ ИЗ ДУБАИЈА УПОЗОРИО: Постоји намера да се збуне државе о НАЧИНУ ГЛАСАЊА, угрожен је интегритет ИНТЕРПОЛА!

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је данас у Дубаију да се наставља политизација Генералне скупштине Интерпола, нажалост не само од стране земаља које су признале такозвану независност Косова, већ и од Генералног секретаријата ове полицијске организације.

КОМШИЈЕ ИЗ БРЕСТАЧА ОДВЕЗАЛИ ЈЕЗИК И ОСУЛИ ДРВЉЕ И КАМЕЊЕ НА ДАРКА ЛАЗИЋА: Једни се МОЛЕ за њега, други ОТКРИЛИ његову МРАЧНУ ТАЈНУ, оцрнили га како то само комшије могу

Министар Стефановић је, током другог дана заседања Генералне скупштине Интерпола, истакао да постоји намера да се збуне државе о начину како се гласа, наводећи како ће бити могуће остварити увид у резултате гласања, а свесно изостављајући чињеницу да се то не односи на тајно гласање.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА ЦЕЛУ ЗИМУ Метеоролози све открили, наредних месеци чека нас право изненађење

– Поред нејасних обавештења, која су не само неблаговремена, најављује се и процедура да уколико дође до гласања у коме тзв. „Косово“ не добије потребну већину за улазак, да ће се потом одредити пауза, а онда након паузе иде се на ново гласање. То је потпуно супротно правилама која јасно говоре да ће се одржати два гласања, без помињања икакве паузе. Очигледно да ће сви покушаји бити уложени да се у тој паузи обезбеди потребна већина уколико је не буде било у првом гласању – објашњава министар Стефановић који предводи српску делегацију у Дубаију.

ДРАГУТИН ЈЕ УПАО У КУЋУ СВОЈЕ БИВШЕ ДЕВОЈКЕ, њеног новог дечка везао за кревет, А ОНДА ЈЕ УЗЕО СЕКИРУ!

Он додаје да је очигледно да се политизација процеса наставља на начин да се ствара сумња да ли ћемо сутра имати оптужнице о којима ће се политички одлучивати, да ли ће се одлучивати на политичком нивоу, ко ће бити оптужен и да ли ће бити процесуиран.

Шокантно признање посланика из Загреба: Немачки неонацисти убијали Србе деведесетих

– Све ово је недопустиво за Интерпол и недопустиво за читав полицијски систем. Србија наставља са снажним деловањем и заједно са својим партнерима до последњег тренутка урадићемо све што је могуће да сачувамо интегритет Интерпола, међународно право и да заштитимо, наравно, своју земљу. Наш задатак је да покажемо да постоји довољно земаља са интегритетом, са довољно чврстине да се одупру свим притисцима западних држава и да покажу да поштовање полицијског кодекса и интегритета више цене од било какве политичке моћи и притиска – закључује министар Стефановић.

(ФОТО) МУЖ ЈЕ ОДВЕО У ШУМУ И СЕКИРОМ ОДСЕКАО ШАКЕ: Рекао ми је да ставим руке на пањ, плакала сам, вриштала и молила га

,,Молим вас, помозите ми да нађем маму“: Ако угледате жену са жутом торбом, погледајте да ли је то можда Радојка!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

РОДИТЕЉИ БАРБАРЕ ВИТЕЗ ДОНЕЛИ ВЕЛИКУ ОДЛУКУ: Напуштају Србију због нестанка ћерке

Земљотрес погодио Македонију: Осетио се и у Србији!

ЧУДОТВОРАН ИЗВОР УСРЕД СРБИЈЕ Гордана је била тешко болесна, а онда је попила ову воду и десило се ЧУДО!

ТРАГЕДИЈА У ПЕТРОВЦУ НА МЛАВИ: Полио се бензином и запалио после свађе са супругом

ПА ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ!? Извршитељ запленио и продао ИНВАЛИДСКА КОЛИЦА

Србија не пристаје на уцене ЕУ о евроинтеграцијама

MUP

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
25°
Mon
29°
Tue
29°
Wed
29°
Thu