MUP Srbije
Политика Србија

Стефановић без длаке на језику на Генералној скупштини Интерпола: Не предајемо се, боримо се до краја!

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је данас у Дубаију, након почетка заседања Генералне скупштине Интерпола, да ће Србија наставити да се бори до самог гласања у уторак, како би показала да пријем такозваног "Косова" у Интерпол представља политизацију ове полицијске организације што је, како је нагласио, штетно не само за међународно право, већ и за све будуће полицијске операције.

СКАНДАЛ НА СКУПШТИНИ ИНТЕРПОЛА! Американци мимо протоклола ПРЕУЗЕЛИ ВОЂЕЊЕ СЕДНИЦЕ, представници Приштине ПРОВОЦИРАЈУ СРПСКУ ДЕЛАГАЦИЈУ!

Министар Стефановић, који предводи нашу делегацију у Дубаију, рекао је да је сам почетак седнице Генералне скупштине обележило непринципијелно понашање Генералног секретаријата Интерпола.

ПАКАО КОШАРА: Кад је мајка сахранила Сашу, стигло јој је писмо од њега са ратишта. Имао је само 2 жеље, а обе су му испуњене на 40 дана

– И поред противљења већег броја држава чланица и наравно Републике Србије да се питање пријема такозваног „Косова“ уопште нађе на дневном реду, донета је одлука да ова тачка остане и да се о њој гласа. Нажалост, иако смо више пута упозоравали да је тиме угрожено међународно право, оваква одлука показује да Корелова резолуција коју је усвојила Генерална скупштина претходне године у Пекингу остаје само мртво слово на папиру – нагласио је Стефановић.

НОВА ДРАМА ДАРКА ЛАЗИЋА! Све је очекивао, АЛИ НЕ И ОВО!

Министар је истакао да је Генерални секретаријат и један део чланица Интерпола одлучио да њихово становиште буде изнад међународног права и изнад одлука које је донела и сама Генерална скупштина.

(ФОТО) Последња Арканова фотографија скрива ужас: Настала је непосредно пре убиства, а на њој нешто језиво

– Република Србија наставља да, заједно са својим партнерима, лобира и да ради на томе да одлука о евентуалном пријему тзв. „Косова“ не прође на самом гласању у уторак. Не предајемо се и борићемо се свим силама до краја. Надам се да ћемо, заједно са земљама које помажу Србији, успети да покажемо да гласање за пријем такозваног „Косова“ у Интерпол представља потпуну политизацију ове полицијске организације што је потпуно штетно, не само за међународно право, већ и све будуће полицијске операције – нагласио је министар Стефановић.

Овај канадски генерал отворио је ватру на Хрвате да би одбранио српске цивиле! ОВО ЈЕ ЊЕГОВА ПРИЧА

Детаљна временска прогноза до Нове године! Данас се забелео Београд, а ускоро нам стиже и тежак пљусак!

ЗВЕЗДА ЈЕ ЧУДО НЕВИЂЕНО! Дејан Станковић о црвено-белима, Мундијалу 2030, Новаку Ђоковићу…

(ВИДЕО) СЕНЗАЦИОНАЛНО ОТКРИЋЕ! Гугл Земља снимио мистериозни зид на дну океана који окружује целу нашу планету! Нико не зна ко га је изградио!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Кремљ: Надамо се да ће Путинове речи бити пренете Трампу

ДАНАС ЈЕ ВЕЛИКИ ХРИШЋАНСКИ ПРАЗНИК: Ако желите да сазнате ко вам је сродна душа, урадите ово пред спавање

Шредер: САД се понашају као окупатори

СКАНДАЛ! Колинда у зенгама дошла у Вуковар!

republika.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
29°
28°
Tue
27°
Wed
29°
Thu
30°
Fri