Србија Хроника

Старац умислио да бежи од „Немаца по Солунском фронту“, па зауставио саобраћај у Земуну: Људи у шоку гледали како се лекари боре са њим

"Немци" су га једва савладали, после чега је хоспитализован.

СЕКС СА ДЕЦОМ ОД 13 ГОДИНА БИЋЕ ДОЗВОЉЕН?! У Европској унији се на мала врата ЛЕГАЛИЗУЈЕ ПЕДОФИЛИЈА!

У Главној улици у Земуну касно синоћ затворен је саобраћај због деке који је умислио да је учесник у Солунском фронту. Испочетка су пролазници били збуњени, а онда су схватили да се нешто озбиљније дешава, јер је човек обуставио саобраћај у целој улици, и веома брзо је настао хаос.

Забринути пролазник је позвао полицију и Хитну помоћ, а он је збуњеног Земунца пратио како не би запао у већу неприлику. Дежурне екипе субрзо стигле на лице места.

ХИТ! НОВА ПРАВИЛА ЗА ЗАПОСЛЕНЕ У МИНИСТАРСТВУ РАДА: Хлебом набоденим на виљушку НЕ ТРЕБА СКУПЉАТИ ГУЛАШ, ПАПРИКАШ И СЛИЧНО ИЗ ТАЊИРА!

Човек који је направио инцидент је психијатријски болесник, па када су лекари дошли по њега, он је видео Немце са Солунског фронта, а не људе који су дошли да помогну, па је почео да паничи, виче и покушава да побегне од њих.

Шта се догоди када воз у Јапану крене 20 секунди раније?

„Немци“ су га једва савладали, очевици тврде да је то била права борба, уз повике и надглашавање, али је старац хоспитализован.

Извор: Телеграф.рс

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ОБРАДОВИЋ УДАРИО НА ШЕШЕЉА: Брзо си од великог хашког победника стигао до…

СМРТ БОСА НАД БОСОВИМА: Озлоглашени шеф Коза ностре на души носи хиљаде људи, а ево зашто су га звали Звер

ЕРДОГАН ПОБЕСНЕО И ПОВУКАО ПРВИ ПОТЕЗ: Хитно наредио турским војницима да напусте НАТО војне вежбе!

 

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
29°
Wed
29°
Thu
29°
Fri
30°
Sat