Foto: Privatna arhiva
Србија Хроника

СТАКЛОРЕЗАЦ ФИЛИП ПРВИ ПУТ ПРОГОВОРИО ПОСЛЕ СТРАВИЧНОГ ЗЛОЧИНА У РЕСАВСКОЈ: Убио сам најбољег пријатеља! АЛИ НЕ ЗБОГ НОВЦА, ЕВО ШТА СЕ ДЕСИЛО!

Стаклорезац Филип Гаврановић (31), који је оптужен да је 3. новембра прошле године у својој радњи у Ресавској улици у центру Београда убио пријатеља Николу Остојића (36) данас је пред Вишим судом у Београду признао злочин и рекао да се каје због онога што је учинио!

„ДАЛИ СМО ЈОЈ ПАРЕ ЗА ХРАНУ, А ОНА ЈЕ ВЕРОВАТНО КУПИЛА ХЕРОИН“ Милић Вукашиновић био са ћерком неколико сати пре трагедије

– Крив сам што Никола више није жив. Дружили смо се, прво смо били најбоље комшије а онда смо постали и најбољи пријатељи. Знате, били смо један другом пријатељи на које човек може да се ослони – испричао је први пут Гаврановић од злочина који је потресао Србију тврдећи да је све био несрећан сплет околности и да пријатеља није убио због новца, како се то наводи у оптужници.

Кобног дана, како је рекао, чули су се више пута и он је од пријатеља заиста тражио да му позајми 2.000 евра. Како је навео, поподне су се састали, Остојић му је новац дао а они су као и обично седели и дружили се, уз ракију и пиво.

УБИЛА СЕ ЋЕРКА МИЛИЋА ВУКАШИНОВИЋА: Маја (35) се предозирала, нашла је другарица. Није јој било СПАСА

– Моја супруга Ивана у међувремену је почела да ме зове и да ми шаље поруке, Николу је то нервирао. Рекао ми је „зашто дозвољаваш тој косовској к…и да ти одређује шта ћеш да радиш, докле ћеш да будеш папучар“. Нисам му то узео за зло, јер знам да то није рекао из мржње, већ због алкохола. На несрећу, Ивана је наставила да зове, рекла је да ће да дође код нас. Тада ми је он предложио да одемо из кафића у мој локал и довршимо ракију коју сам тамо имао док је чекамо – испричао је Гаврановић због чега су наводно од и пријатељ те вечери отишли у стаклорезачку радњу.

Жарко Лаушевић – највећи Антихрист међу Србима!

– Седели смо и причали, он је почео да ме критикује како сам радњу која је у власништву моје породице од 1952. године, односно још од мога деде, довео у очајно стање, говорио је како не одржавам локал, а онда је почео да прича гадости и да ме прозива како се деда преврће у гробу на Лешћу, јер планирам да издам радњу. У неком моменту ми је рекао чак и да је мој отац доводио разне жене и свашта радио. Замолио сам га да ми не помиње покојног оца, који ми је умро на рукама. У том моменту, позвала ме је Ивана и рекла да долази. Тада ми је Никола добацио како сам пи..а и додао „сад ћеш да видиш како ја васпитавам своју жену и вас Београђане“, и тада ми је ударио шамар после ког сам пао са столице -испричао је током изношења одбране, стаклорезац и бивши кошаркаш.

МАЈУ (35) НАШЛИ МРТВУ У СТАНУ! Сузана: Милић Вукашиновић је ВАН СЕБЕ због смрти ћерке! ВЕЛИКА ТРАГЕДИЈА!

После шамара, како је рекао, уследила су још два ударца а онда су се ухватили у почели да се рву, изгубили су контролу и заједно пали на под.

– Наставили смо да се песничимо. Био сам избезумљен од страха, више нисам могао да се контролишем. Знам да сам га ударао док није испустио руке. Тада сам схватио шта се десило. Ухватили су ме паника и страх. Не сећам се ни да ли сам опрао или обрисао руке. Звала ме је супруга, рекао сам јој да не долази у радњу већ да ћу је покупити мало ниже – рекао је он.

УЖАС: Овако је Дарко Костић ОД ДЕЦЕ ТРАЖИО СЕКС!

Пред судским већем испричао је да је неколико пута повраћао, да се свађао са супругом и да је само размишљао како жели да буде сам.

– Сутрадан сам тек схватио шта сам урадио. Звао сам Николину супругу Веру, ишао сам са њом да пријавимо полицији нестанак, чекао сам шта ће да се догоди све док ме инспектори нису позвали у 29. новембар – испричао је он.

Николина супруга Вера која је први сведок саслушан пред судом, потврдила је да је убица њеног супруга глумио пријатеља и учествовао у потрази, пре него што је његово тело пронађено у стаклорезачкој радњи.

(ВИДЕО) ГРК УЛОВИО ПИРОМАНА: Упалио је 3 ватре испред мене! Ево га опет, упалио је још једну!

– Био је уз мене, био је хладнокрван, ишао је са мном да тражимо Николу. Питао је и како ми је син – рекла је удовица и навела да је брзо почела да сумња да Филип има везе са нестанком супруга.

Како је навела, какда је питала његову супругу на основу чијег је исказа у полицији убица навоно и разотркивен, како то да кобне вечери ништа није приметила на њему, она је наводно описала да се те ноћи „Филип понашао као звер“.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ШИРИ СЕ ВИРУС! У Србији ТРОЈЕ ЉУДИ УМРЛО од грознице Западног Нила!

(ВИДЕО) МАКЕДОНИЈА ПОЧИЊЕ ПРЕГОВОРЕ СА АЛИЈАНСОМ: Улазак у НАТО за 18 месеци

(ФОТО/ВИДЕО) ХОРОР У ЈУЖНОЈ ГРЧКОЈ НИЈЕ ЗАВРШЕН: Ватра БУКТИ 3. дан, ево где је најгоре!

ВУЧИЋ: Нећете разграничење са Албанцима? А за 40 година ћемо бранити Врање

БРИСЕЛ СПРЕМА ОДМАЗДУ: ЕУ уводи царине на 20 млрд $ вредне производе из САД

Извор: kurir.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
13°
Tue
12°
Wed
10°
Thu
9°
Fri