Србија Хроника

ШТА СЕ КРИЛО ИЗА БОЈАНИНОГ ОСМЕХА КОЈИ НИЈЕ СКИДАЛА С ЛИЦА? Стручњаци кажу – ОВО СУ ЗНАЦИ УПОЗОРЕЊА!

Вест о самоубиству припаднице Војске Србије Бојане Милановић (24) потресла је Србију. Још потреснија је чињеница да нико од њених најближих не зна разлог овог чина, већ о Бојани говоре као о насмејаној девојци која је само о свадби причала.

Стручњаци такође не могу тачно да кажу због чега је Бојана повукла ороз, мада њен чин препознају као последицу „скривене депресије“.

ФУНКЦИОНЕР СНС СЛУЧАЈНО ОТКРИО КО ЋЕ БИТИ НОВИ ГРАДОНАЧЕЛНИК БЕОГРАДА?

Бојана Милановић се убила у недељу увече у селу Дубље код Богатића, у породичном дому свог вереника Јовише Маринковића. Пуцала је на себе у кревету, из ловачког карабина несуђеног супруга. Он ју је пронашао сутрадан ујутру када се вратио са ноћног дежурства. Била је у четвртом месецу трудноће.

Тајну о мотиву Бојана је однела у гроб, али отворило се безброј питања шта је могло да доведе до ове трагедије…

Трудноћа – велика промена

Психијатар проф. др Милан Милић каже да је трудноћа стање које може имати утицаја на психичко стање жене.

– Трудноћа је велики догађај за жену, све то са чиме се она тада носи не зове се без разлога друго стање – каже др Милић.

(ВИДЕО) ГОЛ ЗА НЕВЕРИЦУ! Да ли је ово најлепши гол у историји фудбала!?

Венчање у другом стању

Бојана и Јовиша требало је да се венчају ове суботе. Њени најближи испричали су за медије да је она само о овом догађају причала.

Одабир ватреног оружја

У тренутку када је трудна припадница Војске Србије себи одузела живот пуцњем из ловачког карабина, у кући у селу Дубље поред Богатића, била је готово цела породица. Чули су да је нешто пукло, ал нису ни слутили каква се трагедија одиграла иза затворених врата собе.

Чин Бојане Милановић да у себе пуца из ловачког карабина др Милић карактерише као знак.

– Када неко потегне на себе ватрено оружје узрок или разлог су експлицитни. Нешто озбиљно и тешко у особи је тада преломило. И то није био некакав аларм односно упозорење, попут узимања велике количине лекова, где постоји размак од неколико сати да вас неко пронађе и спаси већ чврста одлука – каже Милић.

ДАЧА ИКОДИНОВИЋ: Поломићу Лазукића ако Хани зафали длака с главе

Без опроштајне поруке

Бојанин вереник испричао је за медије да је у потпуном шоку и да је ово био гром из ведра неба.

– Отишао сам прексиноћ на посао. Све је било у реду кад сам кренуо. Да нешто није било како треба, ја бих приметио. Она је била ведра, насмејана као и увек. Кад сам дошао, затекао сам стравичан призор – рекао је Јовиша Маринковић.

Била је насмејана и весела, били су најсрећнији пар

Бојанин вереник рекао је за медије да је она тог кобног дана била „весела, као и сваки други дан“. Фамилија као и комшије причају о њима као „најсрећнијем пару који познају“. Том опису приличе и фотографије које је овај пар направио само три дана пре Бојаниног самоубиства. Пар је посетио манастир Каона, где су се сликали загрљени и насмејани. Бојану је Јовиша тада фотографисао између фреске Богородице која љуби малог Исуса Христа и колевке за бебу, што је вероватно њена последња фотографија.

СВИ ДЕТАЉИ ЛИКВИДАЦИЈЕ АРКАНОВОГ УБИЦЕ! Изрешетан на семафору, 100 метара одатле чекао га САРАДНИК ИЗ „ЗЕМУНСКОГ КЛАНА“!

Није излазила из куће

Бојанина снаја Драгана која живи у истој кући и такође је у другом стању, присетила се да је нешто пукло, али да није улазила у собу сматрајући да се Бојана одмара, а и ретко је излазила, јер је раније живела у Сремској Митровици, па овај крај не познаје најбоље.

– Она је овде од Нове године и није излазила превише напоље – рекла је снаја.

То је потврдила и њена најбоља другарица Кристина Паликућа, рекавши да се Бојана од како је затруднела мало отуђила од пријатеља и слабије долазила у родну Сремску Митровицу.

ОН ЈЕ УБИО КРИСТИНУ (20) ЗБОГ 10.000 ДИНАРА: Не сећам се шта сам тог дана радио, знам да сам причао о убиству

Крварење знак скривене депресије?

Како је испричала Бојанина најбоља другарица Кристина Паликућа, Бојана је неколико дана раније имала мање крварење, због чега је била забринута за њу.

Међутим, Бојана је тврдила да је све у реду и са њом и са бебом, као и да су јој преписали лекове за одржавање трудноће.

Поставља се питање да ли је крварење проузроковала скривена депресија и проблеми који су Бојану тиштили изнутра.

– Скривене депресије манифестују се телесним тегобама, од главобоље, проблема са спавањем, до проблема са стомаком – додаје др Милић.

Ова несрећа, нажалост, пример је како је тешко наслутити да ли ће нека особа извршити самоубиство.

Др Милић каже да предвиђање стручњака у процентима износи 70 одсто, док преосталих 30 одсто остаје заувек загонетка.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА КОД РУМЕ: Поврђено више особа, велики застој на путу

НАДАЛ РАЗБИО НОВАКОВОГ ЏЕЛАТА! Клижан пружао отпор само један сет

АМЕРИ ХТЕЛИ ДОДИКОМ ДА ПРЕВАРЕ СРБЕ, АЛИ СУ ОНИ НАСАМАРЕНИ: Вашингтон побеђен њиховим најајчим оружјем – ПРЕВАРОМ!

(ВИДЕО) НАЈЈАЧИ ММА БОРАЦ ИКАДА СЕ ВРАЋА У РИНГ! Руса Федора гледају и Путин и Трамп, а он обожава Србију!

Туск: Кореја и Балкан — немогуће може бити могуће

Извор: Блиц/Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
21°
Fri
23°
Sat
25°
Sun
24°
Mon