mc.rs
Политика Србија

ШТА СЕ КРИЈЕ ИЗА ЛАЖНОГ НЕСТАНКА НОВИНАРА ЦВЕТКОВИЋА?

Да није тужно, било би смешно, или обрнуто, како вам год више одговара: након што је јуче читава другосрбијанска сцена ламентирала над судбином новинара Стефана Цветковића који је наводно ликвидиран од стране Вучићеве власти, данас, када је исти “васкрсао”, односно појавио се жив и здрав након сценираног нестанка, тврде да је преварант!

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) БРУТАЛНО! ЦЕЛА РУСИЈА У ПАНИЦИ: Исламски терористи прете ДО САДА НЕВИЂЕНИМ МАСАКРОМ на Мундијалу!

Осим што је реч о провидној подвали која је за циљ имала искључиво, претпостављамо, изазивање пажње, или нешто озбиљније, у анализи случаја Стефана Цветковића из Беле Цркве, мора се узети у обзир неколико веома битних ствари.

ПОСЛЕ ИЗЈАВЕ ДА ЈЕ КРИМ РУСКА ТЕРИТОРИЈА, руска посланица Поклонскаја позвала Трампа да посети Крим!

Пре свега, није реч о нестанку новинара, него о нестанку Цветковића: то што се тако представља, не значи да то и јесте, или би, да којим случајем тврди да је Наполен, другосрбијанска клика засипала твитер објавама како су Вучићеве ударне јединице елиминсале француског краља? Цветковић никада није био део ниједне редакције, макар званичне и макар кредибилне – ниједан колега не зна за њега, а када се огласио са причом да зна ко је крив за убиство Оливера Ивановића, и новинари са више деценија стажа “убили” су се да, пронађу контакт телефон и виде о коме се то ради.

ВАША ЖЕНА ЗНА ДА ЈЕ ПОГРЕШНО ИЗАБРАЛА, АЛИ ДОБРО ЈЕ, ИМА ЉУБАВНИКА: Ведрана Рудан ШОКИРАЛА Јовану и Срђана усред програма уживо!

Дакле, пошто је јасно да није у питању новинар, него “новинар”, онда морамо дефинисати и чињеницу да се не ради о ликвидацији, како су то поједини лидери опозиције тврдили (Јанко Веселиновић и дружина), па чак не ни о нестанку, него о “нестанку”, и то аматерски и пренаглашено драмски изведеном, чији смисао још увек не знамо.

И ЗА ВИКЕНД НЕПОГОДЕ: Ево које ће крајеве Србије невреме сравнити са земљом!

Многи тврде да случај Цветковића неодољиво подсећа на пример Аркадија Бабченка, новинара ког су наводно Руси убили, да би се он после тога појавио на конференцији жив и здрав, али у томе греше. Случај Бабченко спроведен је професионално и квалитетно, за разлику од лоше драме Цветковића.

Лоша представа још лошијег назови новинара, иначе, симптоматично, на редовној вези са Приштином, и још симптоматичније, у веома деликатном моменту, указала је на само две ствари, од којих се не зна која је погубнија.

(ВИДЕО) СТИЖЕ НАМ СМРТОНОСТНА „БОЛЕСТ X“: Научници у паници од НОВОГ ВИРУСА ГРИПА који ће косити људе широм света! (ВИДЕО)

Прво: данас сваки никоговић, па чак и она у рангу Цветковића, може добити пет или педесет пет минута, или два дана пажње, тек тако. Друго: Колики год никоговић био, опозиција ће се, целокупна, везати за њега, инстант, оправдавајући на тај начин своје интелектуалне и политичке капацитете оличене на претходним, а сасвим смо сигурни и наредним изборима.

У нормалним околностима, случај манипуланта из Беле Цркве, не би завредио ни ред на овом ипак кредибилном порталу. Нормалних околности, овде, на нашу жалост, још увек нема. Кад ће, не зна се.

Извор: govorisrbija.rs

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) КИКС ДЕ ХЕЕ ЗА ЗАТВОР: Португал поново води, други гол Роналда

Балканске земље у ЕУ нису проблем, Русија им не намеће пријатеље или непријатеље

МИНИСТАР О СЛУЧАЈУ НОВИНАРА СТЕФАНА ЦВЕТКОВИЋА: Било је доста НЕЛОГИЧНОСТИ, испитује се ДНК узет са возила и САТА

ОСВАЈАЊЕ СВЕМИРА: Кинези се припремају за, до сада, невиђени корак за човечанство!

ТАЛАС СУВЕРЕНИЗМА СЕ ШИРИ ЕВРОПОМ: Орбанови активисти по угледу на Заветнике покренули борбу против НВО!

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
25°
Tue
25°
Wed
21°
Thu
20°
Fri