Pixabay
Друштво Србија

ШТА СЕ ДЕСИЛО СА НАШИМ КАНАЛИМА, ГДЕ ЈЕ НЕСТАО РТС?! СББ променио позиције СВИХ ПРОГРАМА – РЕМ поднео КРИВИЧНУ ПРИЈАВУ!

Савет Регулаторног тела за електронске медије (РЕМ) поднео је данас захтев за покретање прекршајног поступка против СББ-а због извршене промене распореда програма којом је програм РТС-а померен иза страних канала у понуди СББ-а, објавио је РЕМ на свом сајту.

ВУЧИЋ: ВАНРЕДНИ ИЗБОРИ БЛИЖИ НЕГО ИКАД!

Та одлука донета је на данашњој седници, а захтев ће бити поднет надлежном прекршајном суду због повреде одредбе члана 100. Закона о електронским медијима.

(ВИДЕО) ПОМИРЕЊЕ СА НАТО?! Председник Заветника: Срби НИКАДА не би прихватили извињење Алијансе! Чланству у НАТО противи се готово СВАКИ грађанин!

Према наведеном члану Закона оператор је био у обавези да у писменој форми обавести Регулатора о свакој промени броја и структуре програмских пакета.

(ФОТО, ВИДЕО) Ексклузивни интервју: Маринос Рицудис Грк који је одбио да ратује против Срба!

СББ је променио позицију РТС 1, па га је са другог места, где је поставио свој канал ТВ Нова С, померио на трећу позицију.

ВУК ДЛАКУ МЕЊА, АЛИ ЋУД НИКАДА: Јеремић опет пљувао по Србији!

РТС је поводом те одлуке издао саопштење у којем је ту одлуку назвао „скандалозном“ и подсетио да та медијска кућа од 2015. године од РЕМ-а тражи да утврди логичку нумерацију канала по којој би се РТС 1, РТС 2 и РТС 3 нашли на прве три позиције.

ПОВЕРЉИВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ИЗ НАТО О СУКОБУ 1999: Албанија напала Србију – РАТОВАЛИ СУ ЗА ПРЕСТОНИЦУ СРПСКОГ ЦАРА! ДАН О КОМЕ СЕ НЕ ПРИЧА!

МАЈОР РАДОСАВЉЕВИЋ БОРИО СЕ СА 10 АВИОНА Ф-15, ПИЛОТ КУЛАЧАН избегао је све ракете и безбедно слетео… Наши мигови 29, у 20.15 полетели су у ВЕЧНОСТ! Ово су челични српски витезови који су Нато ЗЛИКОВЦИМА стали на пут над нашим небом!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

БЕЗОБЗИРНА ПРОВОКАЦИЈА У НОВОМ САДУ: Раширили албанску заставу на мосту, где је НАТО убио младог Олега Насова (29), прву жртву агресије!

УДАРНА ВЕСТ! НЕСТАЛА ТРОЈИЦА РУСКИХ ВОЈНИКА, УБИЈЕНИ У ЗАСЕДИ?! Путинови специјалци ОСВЕТИЛИ ПАЛЕ ДРУГОВЕ – ОДРЕД ТЕРОРИСТА ЛИКВИДИРАН!

Велики скуп СНС у Београду 19. априла

НЕМА ВИШЕ МОГ БАТЕ… Породица погинулог дечака (11) неутешна! Стигли резултати истраге, ево како је дошло до СТРАВИЧНЕ ТРАГЕДИЈЕ (ФОТО)

КАЗНА ЗА ВОЖЊУ СА ЦИГАРЕТОМ 3.000 ДИНАРА?! Информација УЗНЕМИРИЛА бројне грађане, а онда је откривено шта је стварно истина!

Апел 243: Захтијевамо формирање „Независне комисије за утврђивање посљедица НАТО бомбардовања на здравље људи“

Танјуг

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
9°
22°
Mon
17°
Tue
23°
Wed
25°
Thu