Printscreen
Друштво Србија

СРПСКИ ИЗВРШИТЕЉИ ГОРИ ОД ЛОПОВА: Обио баки сеф у банци, иако није његов дужник, и то без полиције и сведока!

Без обавештавања, присуства полиције и сведока упали су и пописали средства иако су били више пута обавештени да је у питању грешка и да та имовина не припада дужнику, тврди адвокат Срећко Митрић.

Бахатост појединих јавних извршитеља достигла је виши ниво након што је један од њих у банци обио сеф који припада пензионерки Нади Стојановић (86) из Београда и пописао имовину у њему иако је више пута био обавештен да ова бака није његов дужник!

Масакр на Светог Николу: 56 Срба у Горњој Јошаници код Фоче пре 26 година заклано ножевима и секирама

Како тврди адвокат госпође Стојановић Срећко Митрић, јавни извршитељи су у понедељак, без обавештавања њега као правног заступника, без присуства полиције и сведока и против сваког закона, упали у банку иако им је стављено до знања да је у питању грешка.

– Све је почело у марту, када је банка доставила суду и јавним извршитељима нетачну информацију да се код њих налази сеф чији је власник Миодраг Стојановић (84). Он иначе дугује једној фирми 6,5 милиона динара, што није спорно, и извршитељи су тражили да се да обезбеђење потраживања за дужника, што је суд прихватио. Међутим, банка ту прави грешку и као обезбеђење потраживања наводи сеф који уопште није Миодрагов! – каже Митрић за Курир.

Албанац са Косова УБИО СРПКИЊУ! Насред улице је избо 56. пута, па се на ГНУСАН начин правдао!

Истиче да је банка убрзо упутила више дописа у коме је обавестила надлежни суд у Сремској Митровици, али и извршитеље да је власник сефа заправо Миодрагова супруга Нада Стојановић.

– Отварање сефа је прво било заказано за 14. децембар, на које су нас позвали и где сам им ја указао да то није по закону. Они су одложили извршење, о коме је требало да нас обавесте. Онда шок, извршитељи су у понедељак без ичијег знања упали у банку, која им је дозволила да без полиције, адвоката и сведока обијају туђи сеф! Наводно, извршитељи су тврдили да им то све није потребно. О томе нису обавестили ни Миодрага, ни Наду, ни мене као њиховог адвоката – наводи Митрић и додаје:

СТРОГО ЧУВАНА ТАЈНА Девојке из Ниша одлазе на једну ноћ на Косово, на Мердарима их чека возач, а онда оне ПЉУНУ СРБИЈУ на најгори начин!

– Да ли је новац сада код извршитеља или у сефу? Моја клијенткиња сада не може да приступи том сефу јер је наводно запечаћен.

Митрић додаје да је поднео кривичне пријаве против Н. Н. лица у банци јер нису заштитили свог клијента, а још су и нарушили тајност података клијената, која мора бити неприкосновена. Из Коморе јавних извршитеља Србије до закључења броја нисмо добили одговоре на питања која смо им упутили.

Нада Стојановић
Много сам се потресла

„У БЛИСКОЈ БУДУЋНОСТИ…“ Тачи се огласио после састанка у Бриселу, шта је овим хтео да каже?!

Оштећена Нада Стојановић (86) каже за Курир да је доживела велики стрес када је сазнала да је сеф, у коме је држала своју уштеђевину, обијен.

– То је моја лична имовина, из које сам се издржавала. Никада нисам имала никакве везе са правним пословима свог мужа и, да не бих зависила ни од њега, ни од ситуације у држави, ставила сам неку имовину у сеф мислећи да је ту сигурна. Муж није био власник, већ корисник сефа, како би могао да му приступи ако се ја, не дај боже, разболим, па не будем могла да одем по новац.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Нова руска војна доктрина: Одговор на агресију или поштеда неутралних земаља

Лондон обнавља хладни рат са Русијом

Чепурин с Вулином: Пуна подршка Русије Србији због КиМ

ЗЛОЧИНАЦ СЕ РАСПОМАМИО УСРЕД РАЗГОВОРА У БРИСЕЛУ! Весељи поставља НОВЕ УСЛОВЕ БЕОГРАДУ: Нема Заједнице српских општина, Србија ће морати да призна Косово!

ОДГОВОРИО ХРВАТСКИМ ЛИЦЕМЕРИМА! Заменик градоначелника Вуковара Милаковић објавио списак СРБА УБИЈЕНИХ У ВУКОВАРУ!

Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
31°
Wed
30°
Thu
25°
Fri
24°
Sat