Друштво Србија

Српски геј манекен који се ,,удао“ за мушкарца извређао хетеросексуалце: ,,УМРЕЋЕТЕ ЈАДНИ И ИСФРУСТРИРАНИ“

Никола Јовановић је наш познати манекен који је уз помоћ геј лобија постигао успех и ван граница Србије. Већ годинама живи у иностранству, а пре годину дана се ,,оженио" музичарем Ијаном Волфом.

Како су породица и пријатељи дотичног манекена осудили овакав корак, он је на свом фејсбуку оплео по хетеросексуалцима који ,,уходе“ његов и налог његовог мужа не би ли његовим родитељима указали на настран пут којим њихов син иде.

ОВАЈ ПЛАН ЋЕ НАМ САЧУВАТИ КОСМЕТ: Заветници представили стратегију за јужну покрајину!

Он је на то одговорио да ће сви они ,,умрети исфрустрирани и јадни“. ,,Можда сам ја луд , можда сте ви сви паметни али само погледајте где је мене моја лудост довела ,а где вас ваша памет!“ – констатовао је Никола мислећи да је велики успех постићи богатство кроз кревете геј лобија.

У наставку статуса, фрустрирани геј манекен је извређао и сиромашне грађане Србије: ,,Само наставите да у своја 4 зида једете попару и качамак не би ли уштедили да једним годишње одете на одмор негде што даље од куће.“

СЕКС СА ДЕЦОМ ОД 13 ГОДИНА БИЋЕ ДОЗВОЉЕН?! У Европској унији се на мала врата ЛЕГАЛИЗУЈЕ ПЕДОФИЛИЈА!

Никола је иначе у жижу јавности недавно доспео када је обелоданио да, иако срећан у браку са својим мужем, пати што они биолошки не могу да имају децу, па је тражио девојке које би хтеле да буду сурогат мајке. Према томе, дискутабилно је на кога је у ствари мислио када је рекао да ће ,,умрети исфрустрирани и јадни“.

Извор: govorisrbija.rs

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

„И други мисле као ја о КиМ и 1999, али се плаше да кажу“

Изведени скокови српских и америчких падобранаца (ФОТО)

Како је утврђена војна неутралност Србије?

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
31°
31°
Thu
24°
Fri
24°
Sat
25°
Sun