alo.rs
Друштво Спорт Србија

СРПСКА ТРОБОЈКА У ЈУЖНОЈ КОРЕЈИ: Уз речи војводе Мишића свечано подигнута застава Србије на зимским ОИ!

Застава Србије подигнута је на свечаној церемонији у Олимпијском селу у Пјонгчангу, чиме је на симболичан начин домаћин Игара пожелео добродошлицу Тиму Србије.

(ВИДЕО)ЕКСКЛУЗИВНО: Насер Орић обучава вехабијску децу-војнике!

Свечаности су присуствовали председник Олимпијског комитета Србије Божидар Маљковић, генерални секретар Ђорђе Вишацки, као и сви чланови Тима Србије на XXИИИ Зимским олимпијским играма у Пјонгчангу. Церемонији подизања заставе Србије присуствовао је и Председник Светске рвачке федерације и члан Извршног одбора Међународног олимпијског комитета, Ненад Лаловић.

Предедник ОКС је поводом учешћа спортиста Србије на ЗОИ изјави:

„Свесни чињенице да Србија нема традицију у зимским спортовима, а имајући у виду каква је конкуренција у свим спортовима на овим Зимским олимпијским играма ми желимо само једно – да спортисти Србије превазиђу сами себе и дају највише од себе тога дана“.

alo.rs

ПРИЈАТЕЉ МАЈОРА ФИЛИПОВА ОТКРИВА СТРАШНЕ ДЕТАЉЕ: Овако су изгледали последњи сати руског хероја

У оквиру церемоније подизања заставе и добродишлице нашем тиму шеф Мисије Олимпијског тима Србије Дамир Штајнер је градоначелнику Олимпијског села Рију Сеунг-мину, члану Међународног олимпијског комитета уручио ћирилично писмо у дуборезу, а на зиду Олимпијског пријатељства уписао поруку Тима Србије, цитат Живојина Мишића: „Ко сме тај и може, ко не зна за страх тај иде напред.“

Церемонија свечаног отварања 23. Зимских олимпијских игара, којој ће у име Владе Републике Србије присуствовати Министар омладине и спорта Вања Удовичић, биће одржана 9. фебруара са почетком у 20.00 часова по локалном времену.

alo.rs

ЧУДО У СРБИЈИ, НАЈМАЊА БЕБА РОЂЕНА СА 350 ГРАМА: Девојчица је добро! Све тече како треба, дише, ручка и лепо напредује!

Први наступ спортиста Србије ће бити у недељу, 11. фебруара када ће Марко Вукичевић и Марко Стевовић стартовати трку спуста у 11.00 часова по локалном времену, односно 3.00 сата иза поноћи по времену у Србији.

РЕКЛАМА
ЗАВЕТНИЦИ: Увешћемо матерински капитал и олакшице за породице са више деце

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

РАЧУНИЦА ЕУ ЗА СРБИЈУ: Спречити Русе да улажу, па их оптужити јер не улажу

Кривична пријава против ректора Универзитета у Крагујевцу

Чавић за распуштање парламента до избора!

(ВИДЕО) ЧОВЕК КОЈИ СЕ НИЈЕ КУПАО 20 ГОДИНА: Сматра да су сапуни штетни, а ево шта он користи за хигијену

Извор: alo.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
11°
19°
Sun
21°
Mon
17°
Tue
22°
Wed