Uncategorized

Српкињу (80) изуједало око 100 стршљенова, лекари се чуде да није умрла после тога, а живот јој је спасла САМО ЈЕДНА СТВАР

Жену од 80 година из једног села на планини Радан изуједали су по глави и раменима, а живот јој је спасен захваљујући интервенцији лекара.

ЗАШТО ЈЕ ДО САДА ЋУТАО Крстајић открио велику истину о Матићу после које ништа неће бити исто

Старицу од око 80 година са планине Радан недавно је изболо чак стотинак стршљена по глави и раменима.

ХОРОР У ПАЛАНЦИ: Ножем КАСАПИО жену до смрти, ћерка слушала вриске!

Сва срећа што није имала јаку алергијску реакцију, која после оволико убода односи живот за два-три минута, па је издржала до доласка Хитне помоћи из Куршумлије.

(ВИДЕО) ОВО ЈЕ НАЈЛУЂИ СРПСКИ ТРЕНЕР: ДИВЉАО КАО ВОЂА НАВИЈАЧА, ПА НАСМЕЈАО ЈАПАНЦА ДО СУЗА

– Након позива, а знајући колико кобна може да буде реакција на убод стршљена, лекари и техничари из Хитне службе моментално су отишли на терен. Након пружене прве помоћи она је санитетом пребачена на даље лечење у прокупачку болницу – кажу очевици.

НАЈПЛАЋЕНИЈЕ ЗВЕЗДЕ НА СРПСКОЈ ЕСТРАДИ! Цифре које ће разбеснети сваког просечног Србина

Овај стравичан случај је за медије потврдила начелница Хитне службе Дома здравља Нена Вучковић. Иако су лекари и медицинске сестре навикли да долазе пацијенти са убодима ових опасних инсеката, сви су били шокирани када су чули да је ову старицу напало њих стотину! Била је сва отечена, а највише на раменима, рукама и по лицу.

УЖАС НА ОНКОЛОГИЈИ: УМИРУ ГЛАДНИ, БЕЗ КЛИМЕ И УЗ МИШЕВЕ!

За последња два месеца у Куршумлији је регистровано више од 250 жртава стршљена, а алергијске реакције су све чешће и јаче. Стручњаци сматрају да су разлог за то већа влажност ваздуха, јача је вегетација, више зеленила, а мањак птица.

КАКО СУ САША И ДЕЈАН МАТИЋ ИЗГУБИЛИ ВИД: Ово је права истина!

Најважније је да се брзо реагује. На место убода ставите хладну облогу, а ако сте у природи, то може бити и најобичнији камен расхлађен у води, а код куће лед из замрзивача. До велике опасности долази када се јави анафилактички шок у случају алергије. Тада се одмах мора позвати Хитна помоћ како би се спровела антишок терапија коју могу да изведу само медицински радници. Они који знају да су алергични треба, уз консултацију с лекаром, увек са собом да носе антихистаминик. Имајте на уму да алергијска реакција може да се јави и касније, након осам или десет сати од уједа.

(ВИДЕО) МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ: Хрватско-немачка агентура припрема јавност за предају Космета!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) РУМУНИ ТРЕЋИ ДАН НА УЛИЦАМА: На хиљаде грађана протестује против корупције и тражи оставку премијерке!

ЕРДОГАН ОПТУЖУЈЕ: Нема логике у паду лире, ТО ЈЕ ЗНАК ЗАВЕРЕ

КРИЈЕ ЛИ СЕ ОВДЕ ЈЕДНО ОД НАЈВЕЋИХ БЛАГА СРБИЈЕ? Легенда каже да га у овој пећини чува велика ЗМИЈА, а сведочења мештана су ЗАСТРАШУЈУЋА!

(ВИДЕО) НОЋАС ОБАВЕЗНО ГЛЕДАЈТЕ У НЕБО! Падаће СУЗЕ ЈЕДНОГ СВЕЦА! Ако видите звезду падалицу, ОВО ЋЕ ВАМ СЕ ДЕСИТИ

МЛАДИЋ ПОГИНУО У ДИРЕКТНОМ СУДАРУ: Тешка несрећа на путу Крагујевац – Рача

Извор: alo.rs

Оставите коментар