Foto: PrintScreen
Друштво Србија

СРПКИЊА КОЈА ЈЕ ПОТРЕСАЛА ЕВРОПУ ПЉАЧКАМА: Пинк Пантер као организација не постоји! А ево како се изводе ВИН-ВИН ПЉАЧКЕ, у којима нико није оштећен!

Бивша кошаркашица и репрезентативка Југославије, Оливера Ћирковић упркос томе што је била финансијски успешна, доспела је у свет криминала. Прво је препродавала украдену одећу и обућу, потом је сама почела красти скупоцене ствари, а с одеће је полако прешла на дијаманте, злато, скупоцени накит. Пљачкала је искључиво у Грчкој, а она је осмислила модел пљачки златара који је постао познат широм Европе као Актер. У затвору је провела укупно седам и по година, а позната је и по свом бегу 2012. године чиме је постала једина жена која је икад успела побећи из неког грчког затвора.

НАЈПРЉАВИЈА ПРОВОКАЦИЈА АЗЕМА ВЛАСИЈА: Србија је крива за Велики рат, А САМО СЕ ШЛЕПОВАЛА УЗ СИЛЕ ПОБЕДНИЦЕ!

Она тврди како Пинк Пантер као организована разбојничка група не постоји.

– Не постоји једна организација, постоји начин рада, тј. више начина рада који подсећају на једну сличну организацију. Полиција даје тај назив. За бивше колеге осумњичене, којима желим све најбоље, једини начин да их ставе на дужу затворску казну. Само та категорија носи већи број година. Огромна је цифра, али начин рада никога није угрозио, отворене су витрине… Полиција од тога прави фаму и велики случај. У питању је једна лака крађа у смислу извођења – коментарисала је недавну крађу накита у Италији, а у којој је учествовао и један Хрват.

ОВАКО СУ УСТАШЕ КЛАЛЕ СРБЕ: Газили смо по живој и мртвој деци, а онда су узели бебу и ударили је о зид… Није се више померила

Објаснила је и да постоје њин-њин пљачке, односно оне у којима зарађују и пљачкаши и опљачкани.

(ВИДЕО) ЛАЗАНСКИ ШИПТАРИМА УПУТИО МОЋНУ ПОРУКУ: Ако Албанци крену на север, нека знају – СРПСКА АРМИЈА ЈЕ НАЈМОЋНИЈА!

– Сви добро прођу, ту нема оштећених. Ту има само осигурање које је у склопу банке и то је у односу на једну банку, једне мале цифре. Нормалном човеку, наравно, то делује пуно веће. Прво, тај који је претрпио штету, пријављује најмање три-четири пута већу вредност од оне праве. Они зараде. Ништа овде није чисто, ово је све низак облик криминала. Кад ми неко каже да је био у затвору, одмах га подценим, не сматрам га толико озбиљним. Ако знам да је неко украо милионе, а није ишао у затвор, озбиљно ме заинтересује. Размишљам одмах о томе да нешто није у реду, почнем сумњати у његово поштење – рекла је.

Професор (62) студенткињи (20) из Крагујевца слао скандалозне поруке, његово објашњење је шокирало је Србију!

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

ПОСЛЕ 14 ГОДИНА РЕШЕНО МИСТЕРИОЗНО УБИСТВО СОБАРИЦЕ: Славицу Данкић рукама задавио њен партнер коме се од тада губи траг!

Каже како није имала проблема јер је била жена у своме послу.

– Ја сам бирала људе који су млади и доста неискусне како би постали самостални. Друго, све моје акције, све што сам у животу радила, тицало се емоција. Ја сам улагала у емоције, а кад те људи заволе, да стекнеш неко поштовање из љубави, то је онда огромно поштовање. Једна сам необична жена у необичним временима – каже она. Описала је и бег из грчког затвора.

СТУДИРАМ 20 ГОДИНА ЗБОГ ЊЕ! СВЕ САМ ПОЛОЖИЛА ОСИМ ОВОГ ИСПИТА! Студенти због професорке Миле спремни и за Гиниса, полажу и 27 пута, А ОВО СУ ПИТАЊА КОЈА ПОСТАВЉА

– Било је рискантно јер стража има дозволу да пуца, но ја сам веровала у свој план. Био је лукав, односио се на сликање у предњем делу затвора и тако сам опустила стражу која се опустила и престала ме доживљавати као затвореника – присетила се.

Тешко јој је да објасни због чега је почела да пљачка јер је имала успешан живот.

У ОВОМ ГРАДУ У СРБИЈИ 900 ЕВРА ЈЕ ПРОСЕЧНА БРУТО ПЛАТА, А ФАЛИ ИМ 60 РАДНИКА Директор Миленко: Кад смо кандидате звали да сутра ујутру у 6 дођу на посао, већина рекла да им је рано да устану?!

– У мени је много различитих људи. Нема објашњења. Ја сам спој неспојивог, жена која у себи носи парадоксе, немам објашњење за свој живот. Могу га само препричати кроз књиге, могу дати добре поруке, знам сада где сам грешила, но свему томе допринио је мој бунтовни карактер, мало и авантуристичког духа, новац који брзо долази… Неограничена слобода – до тога овај посао води – каже.

У ОВОМ ГРАДУ У СРБИЈИ 900 ЕВРА ЈЕ ПРОСЕЧНА БРУТО ПЛАТА, А ФАЛИ ИМ 60 РАДНИКА Директор Миленко: Кад смо кандидате звали да сутра ујутру у 6 дођу на посао, већина рекла да им је рано да устану?!

На крају разговора признала је како се и сама бори против свог нагона за крађом.

– Затвор није тај фактор – сматрала сам да један добар, велики играч треба знати кад се повући.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

„Као што вам је рекао Путин…“: Чепурин подсетио Вучића на поруке руског председника

Прва реакција Кремља: Шта је Путин рекао Тачију

МАТИЈА БЕЋКОВИЋ УЗВРАЋА: Данас у Србији живи више Црногораца него у Црној Гори!

Америка даје последњу шансу Кини, иначе — „хладни рат“

Kurir.rs/RTL

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
29°
29°
Mon
28°
Tue
27°
Wed
29°
Thu