printscreen
Друштво Србија

Срећни добитник се још није појавио! Лудило у Суботици: Сви траже лото милионера!

Уплатио 800 динара, добио шест милиона евра! Тајновити Суботичанин који је освојио у историји Државне лутрије Србије (ДЛС) рекордних 6,05 милиона евра срећни лото листић уплатио је на дан извлачења, и то 10 комбинација, а талична му је била четврта. Тикет је уплаћен на киоску у склопу пијаце у Улици Косте Трифковића између Железничког и насеља Макова седмица, па је међу мештанима већ почело отимање чији је лото милионер.

Наиме, поменута трафика није у центру града, па су Суботичани уверени да је баш неко из ова два дела града срећни добитник.

100.000 СРБА ДОЧЕКУЈЕ ПУТИНА: Ово је велики дан за нашу земљу!

– У овај део Суботице људи не долазе да би уплатили лото. Уплаћују мештани, а нас је око 4.000-5.000. Сигурна сам да је шест милиона добио неко од наших. Ево, већ цео дан причамо само о томе, ко би то могао да буде – каже нам Марија Тодоровић.

МОЖДА ЈЕ МАЂАР
Уплатно место јуче су опседале хиљаде грађана са истим питањем – ко је и да ли се јавио власник добитне комбинације. У том делу града пођеднако живе и Срби и Мађари, па су 50:50 шансе које је националности добитник. Мада, они сумњичавији ипак не искључују ни могућност да је срећни добитник дошао из Мађарске.

Син сведока-сарадника правио хаос у центру Београда: Чуметов син аутом ударио полицајца па му претио калашњиковим!

Иако је то место са редовним муштеријама, које 15 година уплаћују лото, продавачица Магдолна Берец не може да претпостави коме је променила живот.

– Не знам стварно кога сам обогатила, али нека му је са срећом и све најбоље му желим у тој великој своти што је добио или добила – поручује она.

И у граду је владала велика еуфорија. Главна тема на улици, али и у кафићима била је ко је освојио седмицу. У шали кажу да ће се срећник сам открити.

(ФОТО) ПУТИНУ СУ ОБА БРАТА УМРЛА, МАЈКУ ЈЕ ЈЕДВА ДИГАО ИЗ МРТВИХ, А ЖИВЕО ЈЕ У ТЕШКОЈ БЕДИ: Како је сиромашни дечак постао НОВИ РУСКИ ЦАР! Невероватна животна прича!

– Наредних дана ћемо помно пратити ко шта купује, прославља или можда реновира кућу. Ако је неки млађи, закупиће најскупљи сепаре или пазарити неки бесан ауто, старији ће вероватно уплатити пут око света. Шалу на страну, мислим да ће, ако је паметан, сачекати са подизањем добитка – каже Бане Ј.

ПУТИН ОТВОРЕНО ЗА СРПСКЕ МЕДИЈЕ: Ево шта је одговорио на питање да ли можемо да рачунамо на његову подршку против „војске Косова“?!

ГОДИНУ ДАНА БЕЗ ПРЕМИЈЕ
Бројеви који су новопеченом милионеру донели богатство били су 1, 3, 7, 10, 19, 20, 30. Трка за седмицом трајала је више од годину дана, јер је премија последњи пут извучена на Божић 2018. Ово је иначе био и најдужи период без седмице, па је самим тим и премија достигла за Србију рекордних 6,05 милиона евра. Пре овог извлачења рекорд у висини новчаног износа држао је листић из Кањиже који је добитнику 2010. године донео 4,8 милиона евра.

ОТКРИВЕНА ВЕЛИКА ТАЈНА: Тадић бранио Путину да дође на Маракану

Освојио и три тројке
Поред седмице, срећни добитник је, како за Српски телеграф кажу из Државне лутрије Србије (ДЛС), добио и три тројке, што је по 80 динара или замена.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ПОПОВИЋ О ПУТИНОВОЈ ПОСЕТИ: Трећина споразума са Русијом из области иновација

(ВИДЕО) ИЗАШАО СНИМАК! Хрватски премијер кренуо да је БИЈЕ У САБОРУ као на улици!

(ФОТО) „КОЛИКО КОШТА ТЕТОВАЖА? ЗАВИСИ ГДЕ РАДИТЕ. РАДИМ У ПИЦЕРИЈИ…“ Урнебесна преписка тату мајстора и Новосађанке најсмејала све, али је онда слике пронашао ЊЕН МУЖ!

(ВИДЕО) „БАЦАЊЕ КАМЕНИЦА НЕ МОЖЕ ДА ИЗАЗОВЕ ПОЖАР“ Сви оптужени за паљење америчке амбасаде ПРАВОСНАЖНО ОСЛОБОЂЕНИ!

republika.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
31°
Thu
24°
Fri
24°
Sat
24°
Sun