Ного (Фото: Јутјуб)
Политика Србија

Срђан Ного поднео оставку на место члана Председништва Двери

"Поднео сам оставку на место члана Председништва Двери. Остајем члан Двери, посланик у Скупштини Србије и члан Главног одбора странке“, потврдио је Срђан Ного.

ОН ЈЕ И ДАЉЕ У ЈАКО ТЕШКОМ СТАЊУ, НИШТА НЕ МОЖЕМО ДА ПЛАНИРАМО! Доктор Дарка Лазића открио све, ево од чега зависи опоравак

Ного је, како Данас сазнаје, оставку на место члана Председништва поднео под великим притиском чланова Главног одбора Двери и чланова Председништва који сматрају да позивање на насиље није политика Двери и да су ове изјаве усмерене против Савеза за Србију. Изнето је и низ замерки и тврдњи да Ного ради за председника СНС и председника државе Александра Вучића. Као аргумент за такву тврдњу чланови ГО Двери наводили су и Ногову изјаву да би председник и премијерка Србије „требало да буду обешени на Теразијама“ ако је потписан Даблински споразум са ЕУ о мигрантима, и критиковали то.

(ВИДЕО) „ДЕЧАК ДУХ“ Устао из коме после 12 година, а прве речи које је упутио мајци су УЖАСАВАЈУЋЕ

Извори Данаса наводе да Ногу није помогла ни одбрана лидера Двери Бошка Обрадовића, који је тврдио да је проблем миграната заиста велики и да није спорна тема, већ реторика. Обрадовић је, наводе наши извори, због одбране Нога навукао и бес неких општинских одбора, због чега су они ових дана затражили и смену лидера странке.

ОДУСТАЛИ СМО ОД ЦЕПТЕРА И ПРЕШЛИ НА ЊЕГА! ПРВА РАТА ЈЕ БИЛА 5 МИЛИОНА ЕВРА И ПЛИВАЛИ СМО ЗА ЊОМ: Ђура Мутави открио све детаље отмице СРПСКОГ БИЗНИСМЕНА

Лидер Двери дан након спорне изјаве оградио се од Нога, напомињући да је он на неприкладан и непримерен начин говорио о једној битној теми и нагласио да политика Двери није позивање на насиље и вешања. Више јавно тужилаштво покренуло је прошле недеље предистражни поступак због претњи које је посланик Двери Срђан Ного упутио председнику Вучићу и премијерки Ани Брнабић.

Извор: Данас

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
25°
Mon
29°
Tue
29°
Wed
29°
Thu