ВИДЕО Друштво Србија

(ВИДЕО) СРБИН У ЗАТВОР ВОДИ 26 КРАВА, СВИЊЕ, ПРАСИЋЕ И 50 КОКОШАКА – НЕМА КО ДА БРИНЕ О ЊИМА: Чека само дозволу суда!

Мештанин куршумлијског планинског села Ново село Бојан Радовановић (27) који је осуђен на затворску казну од 40 дана због вожње нерегистроване приколице трактором, упутио је молбу затвору у Прокупљу да затворска економија, док он издржава казну, прихвати 26 крава, свиње и прасиће и 50 кокошака.

Радовановић је понудио да се, током издржавања казне, он брине о животињама, а да затвору поклања млеко и јаја. Бојан Радовановић се на тај корак одлучио јер је пре тога, на разне начине покушавао да се нагоди са прекршајним судом, да казну замени за новчану или наногицу.

(ВИДЕО) ХАОС НА ХЕПИЈУ! Све прштало – МИЛИЦА ЗАВЕТНИЦА уништила ЈЕЛЕНУ МИЛИЋ

– Међутим, ништа нису прихватили, рекли су ми да морам у затвор – рекао је агенцији Бета Радовановић.

После тога, пре више од месец дана, упутио је и молбу председнику Србије Александру Вучићу, у којој признаје да је начинио прекршај, возећи нерегистрованом приколицом сено за стоку.

Зато, како је Радовановић казао Бети, није тражио помиловање, да буде ослобођен одговорности, него да му се омогући да казну плати.

(ВИДЕО) УХАПШЕН СИН СИНАНА САКИЋА! ДОШАО У ПОСЕТУ ОЦУ ПА НАПРАВИО ХАОС У КЛИНИЧКОМ ЦЕНТРУ: Медицинари га савладали и везали за радијатор!

Он је председнику Вучићу у писму навео да то од њега тражи, јер у планинском селу Ново село, живи са тешко оболелом мајком, да има фарму крава, да је распродао фарму свиња. Да мајку мора негде да смести, стоку да прода и угаси домаћинство, због 40 дана затвора.

– Одговор никада није стигао, имам још девет дана до затвора. Све што ми је остало је да молим затвор да ми помогне, па сам их замолио да прихвате и моју стоку, јер сам чуо да имају затворску економију – каже Радовановић.

Он је казао да краве, свиње и кокошке немоћне да саме преживе, на имању и да је зато сам послао молбу затвору.

(ВИДЕО) СИРИЈЦИ ШОКИРАЛИ СВЕТ, ОТКРИЛИ ТАЈНО РАКЕТНО ЧУДОВИШТЕ ГОЛАН-1000: Ово оружје донеће им победу у рату?!

– Ако не прихвате, једино остаје да их пси чувају у планини – казао је Радовановић и додао да је у писму затвору навео да има и седам паса чувара, које је планирао да остави кући.

– Пси, које имам, нека остану да чувају празну кућу и празне штале, јер у селу немам комшија – наводи у писму.

На крају писма Радовановић наводи да од управнику затвора у Прокупљу очекује разумевање, јер је прекршај начинио у борби да опстане на селу.

Дошао да сведочи, поздравио судију са „Помаже Бог“ и – завршиће у затвору

– Само сам се борио, да својим радом опстанем на селу, да му се огњиште не угаси -навео је Радовановић.

Радовановић мора да се јави Окружном затвору у Прокупљу 23. маја. Његову, тешко покретну мајку, док борави у затвору, прихватиће рођак из Куршумлије.

Иначе, Радовановић је осуђен затворском казном од 40 дана, јер је возио нерегистровану тракторску приколицу, под забраном вожње, јер је и пре тога кажњаван због истог дела. Саобраћајна полиција га је зауставила на сеоском путу, када је превозио сено за краве.

(ВИДЕО) Искасапио је шефицу, али му није било довољно: Узео је оловку и на челу јој је исписао – СИЛЕЏИЈА

POZIVAMO SVE LJUDE, CESTITOG SRCA DA PODELE SNIMAK, NEK ISTINA ODJEKNE SRBIJOM.Zatvor zbog neregistrovane prikoliceNužda da bi se preživelo i prehranila stoka, krave i svinje, naterala je 27-ogodisnjeg Bojana Radovanovića, iz Novog sela kod Kuršumlije, da koristi neregistrovanu prikolicu, zbog čega do kraja marta Bojan mora da ide 40 dana u zatvor. Kako nema ko da vodi računa, morao je da proda 70 svinja, sada prodaje i 25 krava.Izvor snimka 👉https://www.facebook.com/O2.televizija.srbija/👈

Posted by Српска ЧАСТ + Srpska CAST on Monday, 12 March 2018

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ВУЧИЋ ПОРУЧИО ИЗ СОФИЈЕ: Замрзнути конфликт може ситница да одмрзне, А РАТОМ НИШТА НЕ ДОБИЈАМО!

ФИЛМСКА ПРИЧА СРБИНА КОЈИ ЈЕ ИЗУМЕО ПРВУ МАШИНИЦУ ЗА ШИШАЊЕ: У Србији су га сматрали чудаком, а Енглеска је присвојила његове милионе

Русија прави нови мега пројекат, три пута скупљи од Кримског моста

ЛУДИЛО У ХРВАТСКОЈ НЕ ПРЕСТАЈЕ! УСТАШЕ ТРАЖЕ РЕФЕРЕНДУМ ДА ИЗБАЦЕ СРБЕ ИЗ САБОРА: Потребно им 400.000 потписа

Извор: Бета

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
15°
25°
Thu
28°
Fri
17°
Sat
20°
Sun