Instagram printscreen
Занимљивости

СРБИН КОЈИ ЈЕ РАДИО ЗА ПРИНЦЕЗУ ИЗ ДУБАИЈА ОТКРИВА: Њима је милион евра као нама динар, не троше на изласке, али на једну ствар ДАЈУ СВЕ ПАРЕ И НЕ ЖАЛЕ!

“За њих је новац потпуно апстрактна појава. Нису свесни ни колико га имају, ни како га троше. За њих је милион евра као динар за човека у Србији”, препричава своје невероватно искуство Стеван Стевановић који је радећи као лични тренер три месеца пратио принцезу Дубаија и њену породицу на пропутовању по Европи.

Скоро сваке године жене владара пребогатих арапских земаља, њихове ћерке, сестре и остали чланови краљевских породица које владају Заливским државама, долазе у Европу на одмор и да, најкраће речено – троше новац, испоставиће се, у неограниченим количинама.

(ФОТО) Ко је био Новак Бошковић (29) српски рукометаш који се убио? Страствени ловац, недавно добио дете, играо на ЕП 2016, жестоко критиковао репрезентацију због менаџера

Са њима иде и свита пропратног особља које их прати како им никад ништа не би недостајало, а међу њима се овог лета нашао и наш саговорник Стеван Стевановић који је као лиценцирани фитнес инструктор успео да добије посао личног тренера принцезе Дубаија.

– Углавном иде тим од 7-8 људи и свако има свој посао (асистенти, дадиље, возачи…) Искрено, нисам имао представу шта ме чека када су ми јавили да сам добио посао и да ћу три месеца тренирати принцезу Дубаија и друге чланове породице који су кренули са њом на путовање. Није вам свеједно када кренете у толико непознат свет за вас. Прво, прегршт правила понашања која морате да савладате, њихову културу, начин на који комуницирате… поготово што су њима мушки тренери забрањени, што, као што видите, и није неко правило које се поштује. Друга ствар је толика количина новца. Наравно да сам био свестан да су у питању једни од најбогатијих људи на свету, али нисам могао ни да сањам да је неко у стању да потроши енормне количине новца понекад и на најбаналније ствари – прича Стеван.

View this post on Instagram

🍽

A post shared by Stevan Stevanović (@steva_rl13) on

Принцеза, чији идентитет (наравно) нећемо откреивати, је у средњим годинама, а на путовање је кренула са сестром, децом и још неколико чланова породице. Стеван објашњава да је у тренинзима била врло дисциплинована (ради се и не прича), али да је у осталим ситуацијама показивала изразиту немарност.

(ВИДЕО) ЕВО КО ЈЕ УБИЈЕНИ НИКОЛА ЋУПИЋ: Цетињанин ликвидиран у експлозији у центру Подгорице дружио се са ОВИМ ОПАСНИМ МОМЦИМА!

– Умео сам да је чекам и сатима у време када договоримо тренинг јер просто заборави. Дешавало се и да жели да иде до града па зове и такси и возаче и хотелске раднике и ођедном се појави седам возача, а она само одмахне руком и седне у онај који јој се највише свиђа. По потреби сам и ја био возач и то углавном за превоз кофера или кеса из шопинга. Другар ме јесте припремио на ту неорганизованст и лудлио, али тек кад сам доживео сам схватио да припреме за то нема. Нико не може да буде спреман на такве одлуке које се мењају у секунди, захтеве, заборављања… – каже Стеван, али и наглашва да им се ипак ништа од тога не узима за зло.

– Све решавају осмехом. И кад касне по пет сати, само се насмеју и некако не можете ни да се наљутите.

Припаднице краљевске породице у Дубаију воде затворен живот, прича Стеван. Изласци не постоје, а живот се углавном своди на посао и кућу. Оно о чему највише воде рачуна је физички изглед на који троше незамисливе своте новца, а управо одређене козметичке захвате врше по европским клиникама.

– Све су веома очуване, и толико улажу у себе да се једва и види да су имале неке одређене захвате. Међутим, стално траже нови начин да се подмладе и улепшају, опседнуте су тиме. Мушкарце не примећују и нису заинтересоване за друштвене активности осим наравно шопинга – додаје саговорник.

Нови једнострани потез Приштине: Србија позвала међународну заједницу да реагује

Е ту креће права забава – шопинг. Стеван каже да речима тешко може и да опише на који начин принцезе Дубаија троше новац.

– За њих је милион као динар за нас Србе. За цену се никад не пита, картице се само провлаче, а њихове жеље и прохтеви некада иду до неслућених висина и наравно, код њих се све може купити.

Да су и припадници краљевске буржоазије људи од крви и меса говори чињеница да их новац није ослободио и “овоземаљских” страхова, па тако принцеза Дубаија пати од аерофобије, односно неконтролисаног страха од летења авионом.

– Она се некако приватним авионом докопа Европе, али свуда даље иде искључиво возом. Дешавало се да увече у Женеви изјави како ујутро жели у Париз. Цела породица се спакује и чека је ујутро у хотелу, а она се појави у кућној хаљини и пита где ћете? Онда ипак одлучи да неће у Париз иако су карте већ купљење. За три месеца обишли смо Француску, Италију и Швајцарску с тим што сам ја свако њихово путовање возом прелазио колима углавном носећи део њихових кофера. За све то време прешао сам неколико десетина хиљада километара јер никад нисам знао где ће сутра пожелети да оде, у који град или државу – прича Стеван.

Стеван препричава и да су принцеза, њена сестра и генерално старије припаднице краљевске породице и у Европи врло затворене, док млађе генерације су донекле ослобођеније стега које им намећу матичне државе.

– Оне ходају прекривене иако испод бурки или фереџа носе одећу и накит вредни и неколико стотина хиљада евра. Не купају се на плажама и базенима, не разговарају са мушкарцима. Неретко муж има по неколико жена и свакој мора да поклања пођеднаку пажњу, али принцеза с којом сам ја ишао је једина жена, а самим тим и ужива највише привилегија. С друге стране, њихове ћерке и нису толико стегнуте. Изгледају као и свака друга “нормална” девојка из Европе – додаје.

(ВИДЕО) ИСПЛИВАЛО БЕЖИВОТНО ТЕЛО МУШКАРЦА! Језива сцена на обали Дунава код Панчевачког моста

Што се васпитавања млађе деце тиче оно је скоро у потпуности поверено дадиљама које се не одвајају од њих. Оне их уче свему, па каже да су и деца онаква колико им је дадиља посвећена.

– Можда ће звучати претенциозно, али заиста су најбоља деца коју чувају српске дадиље. Њих има доста, као и са Филипина или Тајлнада, али Српкиње су најбоље. Та деца су најбоље васпитана, имају више интересовања, љубазнија су и скромнија. Остала углавном по цео дан гледају у неке уређаје, а не примећују их ни дадиље ни фамилије.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ВУЛИН О ВЕШАЛИМА НА ТЕРАЗИЈАМА: То је слика Србије коју желе Ђилас, Обрадовић и Јеремић!

ПИСМО ДОКАЗ да је Степинац знао за усташка зверства

ПУТИН ОШТАР: Цариградска патријаршија уплетена у Украјини у борбу за власт!

Макрон тајно припрема референдум

(ФОТО) ПОСЛЕ 14 ГОДИНА У ИНВАЛИДСКИМ КОЛИЦИМА, СТАЛА НА СВОЈЕ НОГЕ: Минка је пред ово ЧУДО сањала НЕОБИЧАН САН!

Kurir.rs/Blic

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
23°
Wed
25°
Thu
27°
Fri
22°
Sat