Политика Србија

СРБИЈУ ШПИЈУНИРА ВИШЕ ОД 60 СЛУЖБИ: Безбедносни стручњаци открили шокантне податке, ЕВО КОЈЕ СУ НАЈАКТИВНИЈЕ!

Наша земља је на мети тајних полиција из шездесетак земаља, које су створиле агентуру спремну за субверзивна дејства. Најактивније агенте имају америчка ЦИА, британски МИ-6, немачки БНД.

Србију у овом тренутку активно шпијунирају агенти из најмање шездесет држава, тврде безбедносни стручњаци.

ЕВО ШТА ЈЕ СВЕ ЦВЕТКОВИЋ ЛАГАО НА ПОЛИГРАФУ и какву је БОЛЕСНУ ПРИЧУ смислио кад га је полиција провалила!

Стране обавештајне агенције направиле су у нашој држави своје агентуре, које су у сваком тренутку спремне за субверзивна дејства, лансирање лажних вести и узнемиравање јавности.

Најактивније шпијуне у Србији, тврде експерти, имају америчка ЦИА, британски МИ-6 и немачки БНД, којима логистичку подршку пружају агенти из држава у региону.

ПОБИЋЕМО ОРЛОВЕ! АЛБАНСКИ ЏИХАДИСТИ СПРЕМАЈУ КРВОПРОЛИЋЕ: Језиве претње фудбалерима Србије!

Сукоб великих сила

Професор Милан Мијалковски, бивши декан Факултета безбедности, каже да Србију треба посматрати кроз систем спојених судова, односно сукоба геополитичких интереса Америке, Русије, Кине, Турске…

ТРАМП: После Кореје крећем на Србију!

– Светским интересима који се преламају овде на Балкану треба додати и агресивни наступ Запада и ЕУ у погледу Косова. У сваком случају, Србију тренутно ‘истражују’ обавештајне службе шездесетак земаља. Оне су створиле агентуру која је спремна, оспособљена и школована да изводи разноврсна субверзивна дејства, почев од група за притисак, лансирања којекаквих лажних вести, до узнемиравања јавности. Њихове могућности су респектабилне и стално се повећавају. Главни циљ им је да принуде Србију да призна Косово. Како наш отпор јача, тако треба очекивати и појачавање притисака… – тврди Мијалковски за „Политику“.

Бивши шеф полиције Марко Ницовић каже да 90 одсто страних агената у Србији долази са Запада.

(ФОТО) НЕПОКРЕТНУ МАРИЦУ СУ ПРЕД МАЈКОМ СИЛОВАЛИ, А ОНДА И УБИЛИ: Фотографија једног од најгорих злочина ОВК УРЕЗАЋЕ ВАМ СЕ У СЕЋАЊЕ!

– Најјаче деловање свакако имају Американци, Енглези и Немци, мада и Турци појачавају своје присуство. Ипак, стране службе за значајније акције чекају ‘миг’ Вашингтона, док су Британци и њихово искуство у врбовању људи незаменљиви. Има и шпијуна из БиХ и Хрватске, као и из држава у региону, али они више пружају логистичку помоћ. Они скупљају сваку вест, прате акције Владе, успехе и неуспехе, на основу којих праве планове за своје циљеве – подвлачи Ницовић.

(ВИДЕО) ОПСАДНО СТАЊЕ У ЧАЧКУ: Јака киша парализовала читав град, бујице носиле аутомобиле, ТОТАЛНИ ХАОС!

Стефан Стаменковски
ЗАВЕТНИЦИ

Србија је премрежена страном агентуром. Јавна је тајна да агенти нису само странци већ и носиоци неких јавних функција. Њихова продужена рука су НВО, медији и неки јавни радници. Томе се мора супротставити.

Имају ‘своје’ људе

Бивши оперативац Државне безбедности Божидар Спасић слаже се да постоје све јача шпијунска деловања у Србији.

(ВИДЕО) ЈЕЗИВИ ПРИЗОРИ СА УЛИЦА: Младићи се претворили у зомбије од дроге која односи жртве широм света

– За то се користе дипломатија и обавештајне агентуре. Сваки дипломата веће западне земље има своје оперативне контакте међу опозицијом, невладиним организацијама и разним удружењима. У нашој држави свакако су најактивнији Американци, Немци, Французи и, поготово, Енглези. Своје агенте имају и Словенци, Хрвати, Босанци…

УЖАС НА МУНДИЈАЛУ: Таксиста покосио навијаче у Москви! Седморо повређених

Са великом сигурношћу можемо рећи да у Србији делује најмање пет великих обавештајних система, којима помажу мањи. Они као изворе користе ‘кртице’, које активно прикупљају информације, и ‘обзервере’, који проучавају и слажу те информације, на основу којих потом раде анализе и предузимају акције на терену – закључује Спасић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДМИТРОВИЋ ПОРУЧИО ЈАНКОВИЋУ: Промашио си локацију, ако ти је стало да знаш ко је убио Ивановића, ИДИ ИСПРЕД БРИТАНСКЕ ИЛИ АМЕРИЧКЕ АМБАСАДЕ!

(ФОТО) Јанковић ПУКО – на протесту који је организовао био је једини учесник

(ВИДЕО) ПРВА СЕНЗАЦИЈА НА МУНДИЈАЛУ: Меси промашио пенал, Исланд узео бод Аргентини

УХВАЋЕН МАНИЈАК У ЗЕМУНУ Педофил пратио девојчицу и ДОДИРИВАО ЈЕ ПО ЗАДЊИЦИ, а онда је почео да је фотографише!

Путин честитао Валентини Терешковој 55 година од лета у космос

ХРВАТИ ЖЕЛЕ БОКУ КОТОРСКУ: Спор око Превлаке у завршници! А Боку увелико називају „Заљев светаца“!

ЗАТВОРСКЕ МУКЕ НЕКАДАШЊЕГ КОМАНДАНТА КНИНЏИ: Капетан Драган ће ослепети у затвору, Хрвати му не дају на операцију!

Извор: Милан Добромировић/Информер

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
25°
Sun
26°
Mon
27°
Tue
25°
Wed