Принтскрин Јутјуб
Друштво Србија

СРБИЈИ ПРЕТИ ОПАСНОСТ ОД ПОПЛАВА Водостај све виши! Границе редовне одбране пробијене! Неке реке се изливају, друге надолазе, ови крајеви НАЈУГРОЖЕНИЈИ!

На данашњи дан висина водостаја реке Саве у Београду износи 414 центиметара

ОВИ ДОКУМЕНТИ ДОКАЗУЈУ ДА УГЉАНИН И БНВ ХОЋЕ ДА ПОЦЕПАЈУ СРБИЈУ! ЗАХТЕВАЈУ СПЕЦИЈАЛНИ СТАТУС ЗА САНЏАК и тврде да је то договорено 1992. у Лондону и Женеви!

Након обилних падавина водостаји река су у порасту, а како су падавине најављене и за наредни период, битно је на време обратити пажњу на висину водостаја великих река како не би дошло до поплава.

На данашњи дан висина водостаја реке Саве у Београду износи 414 центиметара, док ће, према прогнози РХМЗ, у среду износити 467, што је близу границе редовне одбране од поплава, која износи 500 центиметара.

Цело село оставили без струје: Лопови однели 1.000 метара бакарног кабла са далековода

Када је у питању Дунав, висина његовог водостаја у Земуну данас износи 451 центиметар, док је највећа висина водостаја за предстојећи период најављена за среду и износиће 511 центиметара. Граница редовне одбране од поплава у овој тачки износи 550 центиметара.

Ипак, водостај Дунава је тренутно нешто виши у Панчеву, где износи 457, док ће 29. маја висина водостаја бити 510 центиметара, што је веома близу граници редовне одбране која износи 530 центиметара.

(ВИДЕО) СУПЕР ПУМЕ СТИЖУ У СРБИЈУ, БЕОГРАД ВЕЋ КУПИО девет хеликоптера Х145М, четири Ми-35М и три транспортна Ми-17В-5!

Граница ванредне одбране од поплава на Сави у Београду је 600 центиметара, док за Дунав у Београду и Панчеву она износи 650 центиметара.

ИЗМЕНЕ КРИВИЧНОГ ЗАКОНИКА СТУПАЈУ НА СНАГУ 1. ДЕЦЕМБРА: Убица из Новог Сада може да добије до 40 година, доживотни затвор ће се изрицати тек за шест месеци

„СРБИЈА ТРЕБА ДА ОДГОВАРА ЗА (НАВОДНИ) ГЕНОЦИД“: Тачи поново оптужује Србе и Србију за ЗЛОЧИНЕ које је ОН ПОЧИНИО!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Отворен културно-административни центар „Патријарх Павле“

(ФОТО) ФРАНЦУСКА ПОЛИЦИЈА ОБЈАВИЛА СЛИКУ ЛИЦА ЗА КОЈЕ СУМЊА ДА ЈЕ ОДГОВОРНО ЗА СИНОЋЊИ НАПАД: Апелују на грађане да сарађују

ХАПШЕЊЕ ЗБОГ ТРГОВИНЕ ОРГАНИМА НА КОСОВУ: Тројица ухапшена у Чаглавици после претреса приватне клинике

ВОЖДОВЧАНИ СУ БИЛИ НАЈБРУТАЛНИЈА БЕОГРАДСКА ЕКИПА: Секире, мацоле, врело уље, моторне тестере били су њихов начин комуникације! А ОНДА СУ НЕСТАЛИ!

СОРОШЕВЦИ НАПАДАЈУ ЗАВЕТНИКЕ ЗБОГ ОСНИВАЊА СТРАНКЕ!

Blic/Alo

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
27°
Tue
29°
Wed
29°
Thu
29°
Fri