Pixabay
Политика Србија

Србија успоставља дипломатске односе са државом која је РАЈ НА ЗЕМЉИ!

Шеф дипломатије Ивица Дачић и министар иностраних послова Антигва и Барбуда Чет Грин потписали су данас у Њујорку заједнички Коминике о успостављању дипломатских односа.

ДОДИК: Иванић се и даље прави Енглез, покушава да их демантује и одбрани

Коминике је потписан у оквиру кратке церемоније током билатералног састанка на маргинама генералне дебате 73. заседања Генералне скупштине УН.

УЖАС У ТРСТЕНИКУ! Супружници се отровали соном киселином, БОРЕ ИМ СЕ ЗА ЖИВОТ!

Министри су разменили виђења глобалних и регионалних политичких процеса са посебним акцентом на могућности развоја билатералне сарадње.

(ФОТО) НАЈМОРБИДНИЈА КЛЕТВА НА НИШКОМ ГРОБЉУ УТЕРУЈЕ СТРАХ У КОСТИ! Ко прође овуда, застане да прочита натпис на гробу и СКАМЕНИ СЕ! На овом месту виђају само једну баку…

Министар Дачић упознао је колегу и са током свеопштих реформи које спроводи Влада Србије, као и са процесом евроинтеграција.

Министар иностраних послова Антигва и Барбуда истакао је да је за његову државу циљ да има што више пријатеља широм света и да се сарадња развија на обострано задовољство, за шта је намера да се успостави и правни оквир потписивањем међународних споразума у областима од заједничког интереса.

САЧЕКУША У ЖЕЛЕЗНИКУ: Тело познатог криминалца пронађено у локви крви

Два министра су изразили задовољство успостављањем дипломатских односа који су основ за даљу сарадњу, саопштило је Министарство спољних послова.

СПИСАК ЗА ЛИКВИДАЦИЈЕ ДОГОВОРЕН НА ЗЛАТИБОРУ, ИСКЕШИРАЛИ 5 МИЛИОНА ЕВРА ЗА 10 УБИСТАВА! Сведочење које је уздрмало српско подземље!

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) Клинци од 12 година из Србије БАЦИЛИ МАЧЕ КЕРОВИМА, па се смејали и снимали како животиња умире

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ОВАКО ТРЕНИРАЈУ ПУТИНОВИ СПЕЦИЈАЛЦИ: Регруте бацају бесним псима и дивљачки их туку, а најгора је прва ноћ! Ово је најсуровија руска специјална јединица

(ВИДЕО) ЗБОГ ОВОГА ЈЕ ПОЧЕЛА ТУЧА НА ЗАКИНТОСУ! Српска хостеса сликала селфи са Хендерсоном, а онда је ПОЧЕО ОПШТИ ХАОС! Објављен нови снимак!

(ВИДЕО) Када будете видели овај снимак ПЛАКАЋЕТЕ КАО КИША! И још важније – никада вам неће пасти на памет да ОСТАВИТЕ СВОГ ПСА!

(ВИДЕО) Немачка у шоку због снимка бруталности полиције у Берлину

ПСИХОЛОГИЈА СТАРА 350 ГОДИНА: Убедите саговорника у све уз само једну реченицу!

(ВИДЕО) Харадинај с Бесним Псом: Подршка трансформацији косовских безбедносних снага

Извор: alo.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
27°
Wed
29°
Thu
30°
Fri
23°
Sat