Wikimedia
Спорт

СРБИЈА ОРГАНИЗУЈЕ МУНДИЈАЛ! Вучић најавио кандидатуру за Светско првенство у фудбалу са Румунијом, Грчком и Бугарском

Румунија, Бугарска, Грчка и Србија кандидоваће се за Светско првенство у фудбалу 2030. године, рекао је у петак председник Србије Александар Вучић.

ХОРОР У ИНЂИЈИ! Ухапшен јер је ПРЕТУКАО тинејџерку у свом стану, а онда је ВИШЕ ПУТА СИЛОВАО!

Вучић је то рекао новинарима након састанка квадрилатерале у Варни и додао да је то идеја грчког премијера Алексиса Ципраса, а да је договорено на састанку са бугарским и румунским премијерима Бојком Биросовим и Вјориком Данћилом.

Он је рекао да је план да се кандидујемо и за Европско првенство у фудбалу 2028. године.

КО ЈЕ БОГАТИ БИЗНИСМЕН КОЈИ ПЛАЋА ЛЕЧЕЊЕ ДАРКУ ЛАЗИЋУ: Певача пребацују у Швајцарску, естрадни краљ Балкана даје све за њега!

За 2030. годину противкандидати су Аргентина, Парагвај и Уругвај, објаснио је Вучић и додао да су 2026. годину „добиле“ Канада, САД и Мексико.

– Нама је шанса што је Мексико као једна од Латиноамеричких земаља већ добила 2026.годину. У сваком случају, где год да буде, на Балкану или у Аргентини, Парагвају, Уругвају, то ће бити добро светско првенство – рекао је председник Србије.

(ФОТО) ЛЕКАРИ ОСТАЛИ У ШОКУ: Младић се жалио да не може да дише, кад су погледали снимак нису веровали својим очима!

План је и кандидатура за Европско првенство у фудбалу 2028. године, што ће, каже он, бити проблем и огроман подстицај за Србију.

– То ће наравно бити проблем, али и огроман подстицај да почнемо да радимо на стадионима и да видим како и на који начин можемо да унапредимо наше стадионе и нашу спортску инфраструктуру – закључио је Вучић.

(ВИДЕО) ОТАЦ И СИН УБИЛИ И ПОЈЕЛИ ПОЛИЦАЈЦА! Цела земља у шоку због НЕЗАПАМЋЕНОГ ЗЛОЧИНА!

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
27°
Thu
28°
Fri
30°
Sat
31°
Sun