Wikimedia
Занимљивости

И СРБИ СУ У ОПАСНОСТИ! Баба Ванга је предвидела успон Путина и погибију стотина хиљада људи, а од једног њеног пророчанства јежи се кожа!

То значи само једно!

ДАРКО ОД ЛЕКАРА ТРАЖИО ДРОГУ: Лазић упао у кризу, хирург открио детаље интервенције

– Нуклеарна катастрофа само је један од знакова који показују како су људи сами себи највећи непријатељи – речи су баба Ванге

– Људи не сарађују са природом, него као да непрестано раде против ње. Због тога, наговестила је Ванга пре смрти, очекују нас велике катастрофе – природа ће радити против нас. Свет очекују потреси, пожари, поплаве. Људи ће ходати боси и голи, живети без хране, горива и светла – рекла је 1995. године.

Ово злокобно пророчанство испунило се, према тврдњама стручњака који су га проучавали, исте године у којој је забележено 557 природних катастрофа. Но, годину за годином било је све горе. Потреси, лавине, помаци Земљиних формација, шумски пожари, суше, разорене поплаве, климатолошки шокови… Места позната по угодној клими погодиле су невиђене хладноће, а већ су однети животи стотина хиљада људи.

МАЈКА БРАНКА ДОЈУРИЛА У БОЛНИЦУ ДА ВИДИ СИНА: Чекамо лекаре! Дарка још нисмо видели! ОЧАЈНА! ПОЛУЖИВИ ОД БРИГЕ

У Русији је 1998. године „црни уторак“ изазвао целу друштвену катастрофу: милиони Руса остали су без хране, горива и електричне енергије. Наравно, то није катастрофа, али је последица економске кризе, а предвиђања Бабе Ванге не могу се увек тумачити дословно. И код нас се употребљава израз да је неко “го и бос“ кад је јако сиромашан – али то не значи да је он дословце го и бос.

Ванга је упозорила и да ће доћи дан, вероватно проурокован људским фактором, када ће неке биљке нестати с лица земље, а вода ће бити вреднија од злата. За све ће бити крив човек.

– Загађењем ће вода постати непитка, а непознате болести рушиће људе на путу – казала је Ванга.

ПРОНАЂЕН МРТАВ У 24. ГОДИНИ: Син легендарног творца песме ПУКНИ ЗОРО умро у Шпанији, ПАО са терасе

Вода, један од најважнијих елемената за преживљавање људи, већ сада је у неким земљама постала луксуз. Ко би то икад могао да предвиди пре неколико деценија без стручних анализа, бројки, без детаљних информација о стању у сваком кутку земље? Баба Ванга јесте – а сведоци смо како се пред нашим очима вредност воде претвара у злато.

Покосиће нас неизлечиве болести

– Пазите, ускоро ће нам доћи нове, до сада непознате болести. Чак и они који никад нису боловали, разболеће се – повикала је Вангелиа 80-их година прошлог века, а њене речи забележили су ближњи.

МАТИЈА НАМАГАРЧИО МИЛА! Бећковић ће упркос забрани говорити на прослави у Будви!

Тада је у њеном животу наступило ново раздобље. Више него икада до тада јасно види будућност, не „путује“ само у прошлост.

– Још то можемо то предухитрити. Ова је болест у рукама човечанства, ми можемо утицати да се не појави. Можемо је спречити – сматрала је Ванга, а болест је недуго после тога добила и име – АИДС.

На неизлечиву болест упозоравају и на овим просторима најпознатији видовњаци Тарабићи. Језиком неписменог сељака Митар Тарабић свом куму Захарију Захарићу је објашњавао збивања после Другог светског рата. Упозорио је да ће тада светом владати нека болест за коју нико неће моћи наћи лек, а он ће уз Божју помоћ бити свуда око њих и у њима самима. Тако је Милош предвидео болести данашњице као што су рак, леукемија и сида, али је у својим мислима видео и телевизор.

СНЕГ НАМ СТИЖЕ ТЕК ОКО БОЖИЋА! Ово је детаљна прогноза за зиму! ЕВО ДО КАДА ЋЕ БИТИ ТОПЛО!

Баба Ванга и Нострадамус

Метафизички запис свега што је било, познат као хронике Акаше или Акаша, на више места се спомиње и у Библији. Акаша описује неухватљиви, нематеријални флуид који прожима читав свемир, својеврсна меморија у којој се бележи свака мисао, сваки догађај, сваки осећај и намера који су се икада догодили или ће се догодити од када је света и свемира.

ОНО ШТО ЈЕ ВИДЕО ВИШЕ НИЈЕ МОГАО ДА НОСИ НА ДУШИ: Мустафа проговорио о Албанки која је измасакрирала српског дечака

Док је у индијској митологији Акаша кључна код реинкарнације, из перспективе теозофије и антропозофије, Акаша је темељ религија, али и пророка. Сви који су могли да приступе акаши, која постоји изван овог простора и времена, могли су да виде будућност.

Увид у списе Акаша имали су и најпознатији пророци – Нострадамус и Баба Ванга. Приступ Акаши, објаснио би како су дошли до својих пророчанстава иако су потпуно различити – Нострадамус је научио технике како би приступио Акаши, док је баба Ванга била повезана с Акашом захваљујући природном таленту.

(ВИДЕО) СУЛЕЈМАН БИ ДА ЦЕПА СРБИЈУ! Угљанин на митингу тражио Санџачку републику и вређао Вучића!

Нострадамус је остао највише упамћен по пророчанствима које је објавио 1555. године. Док једни тврде како су његова пророчанства двосмислена и подложна тумачењима како коме одговара, његови поборници су уверени како је Нострадамус имао увид у древне вештине, те јасно предвидео будуће догађаје. У његова пророчанства се убрајају и успон Хитлера, Наполеона, али и многи ратови и природне катастрофе. Са друге стране Баба Ванга, мистериозна Бугарка која је умрла 1996. године у 85. години живота, прилично је позната личност у кругу теоретичара завера који верују да је ова пророчица предвидела низ природних катастрофа и других глобалних догађаја. Пре него што је умрла оставила је пророчанства све до 51. века, када верује да ће догодити смак света. Приписују јој предсказање терористичког напада 11. септембра 2001. на Сједињене Америчке Државе, успон Исламске државе, Брегзит и успон Владимира Путина.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Дачић о новој акцији Приштине: Доживеће дебакл

Рат се наставља: Црногорци из лектире избацили дела Десанке Максимовић, Алексе Шантића, Бранка Ћопића…

(ФОТО) У БОЛНИЦИ САМ ТРАЖИЛА СНАГУ КОЈУ САМ ПРЕНЕЛА ДАРКУ! ЗНАМ ДА МУ ЈЕ ПОМОГЛО! Огласила се Ана Севић и послала поруку која ће вас РАСПЛАКАТИ: Све сам урадила за оца мога детета што је у МОЈОЈ МОЋИ

ИГРАО СЕ ПИШТОЉЕМ, ПА МАЈКУ УПУЦАО У ОКО! Језива несрећа у стану у центру Чачка!

ДРАМАТИЧНИ ДЕТАЉИ ОПЕРАЦИЈЕ ДАРКА ЛАЗИЋА: Из плућа му извукли 2 литре крви! Операција кука и бутне кости се одлаже?!

Дарка воде на скенер, родитељи дојурили у болницу: Ево шта су лекари рекли након хитне операције

ТЕРАЛИ СУ МЕ ДА ЈЕДЕМ ИЗМЕТ И СИЛОВАЛИ МЕ МЕТЛОМ! Стравично сведочење РОБИЊЕ ИЗ ОКОЛИНЕ ОБРЕНОВЦА!

САД ТЕСТИРАЛЕ НОВО ОРУЖЈЕ, ПА ДОБИЛИ ПОРУКУ ОД РУСА: То ваше ремек дело можете да баците због овог…

alo.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
29°
Mon
28°
Tue
28°
Wed
29°
Thu