Pixabay
Друштво Србија

СРБИ СЕ СВЕ ВИШЕ БАВЕ ОВИМ БИЗНИСОМ Зарадите 200.000 месечно, немате газду, а посао лаганица!

Овакав вид посла цвета у нашој земљи.

(ВИДЕО) САЧЕКАЈ ДА ПОПУШИМ Шок снимак медицинске сестре са шалтера у крагујевачом Клиничком центру запалио мреже

Некретнине у градовима се лакше и издају и продају. Власници кућа и станова имају још једна додатни и прилично профитабилан бизнис: издавање станова на дан.

Потребно је само да квадрати буду скоцкани цакум-пакум, све уз постељину и пешкире и опремљену чајну кухињу. Подразумевају се ТВ апарат плус кабловска и интернет.

(ВИДЕО) ХАОС У ЈУТАРЊЕМ УЖИВО! УКЉУЧИЛЕ СЕ МАЈКА КОЈА ТВРДИ ДА СУ ЛЕКАРИ ОДБИЛИ ДА ЈОЈ ПРЕГЛЕДАЈУ ДЕТЕ И НАЧЕЛНИЦА: Ево шта су поручиле једна другој!

Ти новопонуђени смештајни капацитети су јефтинији од хотела, пружају гостима већи комодитет, плус што већина рентијера допушта да се у апартман смести и кућни љубимац. То многим власницима, посебно паса, решава многе проблеме приликом путовања.

Странци који дођу послом такође се радо одлучују за ту варијнату јер, осим повољније цене, доноси и домаћи комодитет. Против те нове праксе буне се власници хостела и хотела јер им одузимају госте.

ДЕВОЈКА (18) ПОГИНУЛА НАКОН ПРОСЛАВЕ РОЂЕНДАНА: Развозила друштво након журке, па настрадала на путу кући

Нови бизнис донео је посао и перионицама веша као и ресторанима који се баве кетерингом.

Како то изгледа када се изнајмљује стан у Новом Саду, Зрењанину или Руми?

У Зрењанину је апартман поред Бегеја за две особе 27 евра на ноћ. Рентијери наглашавају да се ту може бесплатно сместити кућни љубимац. За пола месеца издавања заради се 305 евра, или још чешће 610. Газда каже да места има тек концем новембра. Рума је место где се последњих година зауставило доста инвеститора. Они цене апартмански смештај. За апартман у којем се за једну ноћ смештају три особе цена је 60 евра, за четири 80. За пола месеца издавања инкасира се између 900 и 1.200 евра.

У највећем граду у Војводини апартман за две особе је 60 евра за ноћ. Уколико стан деле три или четири госта, то је 85 евра, а за пет или шест – 100. Газдарица је објаснила да посао иде, те да места има тек средином новембра.

(ВИДЕО) ИСПОВЕСТ ВОЗАЧА СА БРАНКОВОГ МОСТА: „Ауди“ је дивљао, ударио у други аутомобил, ПА У МОЈ СА ДВОЈЕ ДЕЦЕ!

Нека се само најјефтинији од тих апартмана издаје пола месеца, то је 900 евра. Они који имају бар два, успевају да зараде дупло. Јесте да су ту струја, комуналије и режијски трошкови, али они не прелзе 100-200 евра месечно. Да се стан издаје подстанарима за 150-200 евра, зарадило би се много мање.

У цео бизнис укључиле су се перионице. Тако у Новом Саду машина од пет килограма веша, где стану два комплета постељине са све пешкирима, стаје 650 динара. Достава се, ко је жели, додатно плаћа 300 динара. У перионици наглашавају да постељину штиркају и стваљају италијански оплемењивач. Онај ко често користи услугу може добити попуст до десет одсто па и бесплатну доставу.

У мањим градовима, осим перионица, ту су и комшинице које су незапослне или, чак и када раде, тако допуњавају кућни буyет. Перу, штиркају и пеглају упола тржишне цене. Многе од њих спремне су и да поспреме апартман између боравка два госта. Све без фискалног рачуна.

КО ЈЕ КРИВ ЗА УЖАС НА СЛАВИЈИ? Инфаркт возача, клизавица или „ТЕМПИРАНА БОМБА“ у аутобусима која је већ изазвала СЕРИЈУ НЕСРЕЋА

Тај бизнис највише смета сталним станарима зграда јер многи не воле да им ходницима шетају непознати људи, који се уз то стално мењају. Посебно ако су гости бахати. Ето још једног посла за управнике зграда. Већих проблема до сада није било.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ИЗГОРЕО МУШКАРАЦ ДОК ЈЕ ПЕКАО РАКИЈУ: Трагедија код Котор Вароши

ПОБУНА У НАЈВЕЋЕМ ЦРНОГОРСКОМ ЗАТВОРУ! Робијаши палили мадраце, кревете и гардеробу, ТРАЖЕ ДУЖЕ ШЕТЊЕ!

Москва: Гласање за промену имена у Македонији — прљава манипулација

Руска црква: Патријарх Вартоломеј биће лично одговоран за могуће крвопролиће у Украјини

Путин узвраћа ударац: Русија уводи санкције Украјини

ЂИЛАС ДАО 6 МИЛИОНА, ДРАМА НА СКУПШТИНИ НУНС! Пљуштале тешке речи, прозивке, сви питају ЗАШТО СЕ ОВО КРИЛО

Тачи потврдио: Хоћу да избегнем поделу и формирање ЗСО

Извор: alo.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
29°
29°
Fri
30°
Sat
27°
Sun
26°
Mon