Pixabay
Друштво Србија

СРБИ МАСОВНО КУПУЈУ ЗИМСКЕ ГУМЕ У СРПСКОЈ: Ово је главни разлог

Возачи из Србије масовно одлазе у Републику Српску да би пазарили зимске пнеуматике по повољнијим ценама, а могућ је и повраћај ПДВ.

(ФОТО) ЦИСТЕРНА НАПРАВИЛА ХАОС НА СРПСКОМ АУТО-ПУТУ! Сви су морали да СТАНУ када су видели њен ЗАДЊИ ДЕО! ШОК!

Возачи у Србији увелико се припремају за замену летњих гума и куповину зимских пнеуматика.

Међутим, многи од њих, када су све ставили на папир, одлучили су да ипак куповину обаве у БиХ, односно у Републици Српској, с обзиром на то да су тамо гуме, али и гориво знатно јефтинији и да по једном купљеном пнеуматику могу да уштеде чак 2.000 динара!

(ВИДЕО) Република Српска у сузама радосницама: Уплакани отац Тијане Бошковић послао поруку народу са обе стране Дрине

Већина возача на ово се одлучује и због тога што је могућ повраћај ПДВ, који износи 17 одсто. Цене гума у Србији нису повећане. Али ипак су скупље него преко Дрине, па испада да тамо могу да се купе за исте новце четири гуме, а у Србији три.

(ФОТО) СВИ СТЕ СЕ СМЕЈАЛИ ЉУДИМА КОЈИ СЕ БИЈУ ЗА ПИЛИЋЕ У ЛИДЛУ, АЛИ ПОСЛЕ ОВОГА ЋЕТЕ СЕ ДОБРО ЗАМИСЛИТИ: Предраг све објаснио… да ли је и даље смешно?

Рецимо, „Тигрове“ гуме 205/55 р16 у Србији коштају 5.015 динара, а „Савине“ истог профила 5.786 динара, док у Српској њихова цена, кад се пребаци из конвертибилних марака у динаре, износи 4.188 динара, односно 4.920 динара. А кад се томе придода поврат ПДВ од 17 одсто,“Тигрови“ пнеуматици по комаду коштају 3.476, а „Савини“ 4.083 динара.

(ВИДЕО) РАСПЛАКАЋЕ ВАС! Српске одбојкашице са златом око врата певају Боже правде

Уштеда по гуми је 1.539 динара, и ако то помножимо са четири, испада да се може уштедети 6.156 динара. Односно да четири пнеуматика у Србији коштају 20.060 динара, а преко Дрине 13.904 динара.

ШОКАНТАН ПРЕОКРЕТ Младићи из аутомобила нису напали возача аутобуса? Сведок догађаја проговорио о инциденту у центру Београда

ПАЖЊА! ВОДИТЕ РАЧУНА ГДЕ И КАКО РАДИТЕ „ОНЕ СТВАРИ“, ПОЛИЦИЈА КРЕЋЕ У ЛОВ НА ШВАЛЕРЕ: Казне до 150.000 дин!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ИГОР (38) ЈЕ ИШАО У ТЕРЕТАНУ И БИО СПРЕМАН ФИЗИЧКИ: Његова смрт на базену је за сада мистерија, а постоје 2 верзије трагедије!

Кад ово прочитате, више НИКАД нећете користити сушаче за руке у тоалетима

Стравичан призор у предузећу погребне опреме: Полиција завирила у замрзиваче и тамо нашла 63 фетуса

ТРГОВИНА СМРЋУ У СРБИЈИ! Мирослави је свекрва била лоше, звала је Хитну која је одбијала да дође! АЛИ ОНДА ЈЕ ДОБИЛА ПОЗИВ КОЈИ ЈЕ ШОКИРАО! ПОБЕСНЕЛА ЈЕ!

ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ ТВРДИ: Зорана Михајловић намешта америчком амбасадору Скоту ПОСАО ОД 10.000.000 ЕВРА!

(ВИДЕО) ВЛАСНИК АЛИБАБЕ ОТКРИО КО МОЖЕ ДА СЕ ЗАПОСЛИ У КОМПАНИЈИ: Има златно правило које се показало као добитно, али је све ШОКИРАЛО!

Republika

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
21°
Fri
23°
Sat
26°
Sun
22°
Mon