ЕПА
Европа Свет

СРБИ ИЗ ПАРИЗА ИСПРОЗИВАЛИ ФРАНЦУЗЕ: Падне 10 цм снега и као да је судњи дан! На телевизији их уче како да ходају! Питамо се само једно…

Париз и околна регија последњих неколико дана су под "снежном узбуном" јер је први пут после више од 10 година снег заправо нападао.

И док из престонице Француске данима стижу извештаји о колапсу који је у граду настао због снега и леда, на порталу Сви Срби у Паризу појавио се текст у коме Срби описују како из њиховог угла изгледа ова зима.

БИЋЕШ МОЈА ИЛ’ БОЖИЈА, РЕКАО ПА УБИО: Мој је, али ми га није жао! Очајна мајка младића који је избо девојку у свлачионици

„У Паризу је у уторак пало нешто мало више изнад 10цм снега, који се и задржао по улицама и тротоарима, што је велика реткост. Снег је у ноћи између уторка и среде, а и током јучерашњег дана изазвао велику пометњу и паралисао град. Данас више снег не пада, неке су улице очишћене али је велики број њих прекривен ледом који прави још већи проблем него и сам снег. Оваква ситуација Французима изгледа као да је дошао судњи дан.

БРИТАНЦИ СПРЕМАЈУ НАПАД НА СРБИЈУ И СРПСКУ: Чак 600 припадника формације САС, тек пристигле из Сирије, чека сигнал за акцију!

Велики број школа је јуче био затворен. Аутобуси нису возили јуче а не возе ни данас. Рафофи у продавницама су полупразни. Већ два дана се на свим телевизијским каналима једино прича како преживети снег од 10цм и лед који се направио усред температуре која је ноћас пала на -6 степени цезијусових. На телевизији се уче грађани како да ходају по снегу или препаркирају свој ауто. Чак је била и репортажа, како направити Снешка Белића.

ОТКРИВЕНО ЗАШТО ЈЕ ИЗБИЛА МАСОВНА ТУЧА КОД НИША: Радиле секире због отете младе! ПРЕСРЕЛИ ЈЕ НА УЛИЦИ ПА СТРПАЛИ У КОЛА, А ОНДА…

Јуче нису пролазили ни камиони за смеће па су канте за смеће и контејнери на све стране. Из општине су нам потврдили да би данас требало да се тај проблем реши јер су париске улице све у ђубрету.

Државни званичници су позвали грађане да без преке потребе не узимају аутомобиле и не напуштају своје домове.

ЧУВЕНА РИСКА ДАНАС БИ НАПУНИЛА 92 ГОДИНЕ: Имала је тежак живот, отац ју је напустио, а овај тренутак је био пресудан за њену судбину!

Већ се у медијима траже кривци који су одговорни за овај хаос. Ми се питамо шта би се десило да је сваке године Париз под снегом по месец или два?“

РЕКЛАМА
ЗАВЕТНИЦИ: Становници Калуђерице су од Града добијали само намете и дажбине!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Борба за нафтна поља: Циљ Вашингтона — одузимање сиријских богатстава

(ВИДЕО) ШОК! АМЕРИЧКИ ШПИЈУН ЗАБОРАВИО ПОВЕРЉИВА ДОКУМЕНТА У АВИОНУ: Уместо да уништи тајну, ОТКРИО ЈЕЗИВУ СЛАБОСТ АМЕРИКЕ!

Заев: Македонија жели решење, али…

Извор: Курир/Сви Срби у Паризу

Оставите коментар